Poğaça mı canımBi tarif buldum
Ev yapımı Krem peynir eksilmek üzere
çöp olmasın diye kafama göre tarif buldum
1-2 bardak Yulaf unu (aldıgı kadar aldım 100 gr krem peynir bi yumurta azıcık karbonat Tuz bi tatlı kaşıgı kadar zeytinyagı bu kadar var onu yaptım şimdi
Kurabiye canım :)Poğaça mı canım
Hemen bakıyorumMelisa altan videosunda gördüm orda çok güzel tarifler var
Basen icin bol bol spor yap canimBoyum 1.63 bende maşallah güzel bir basen var 55 değilde kaç olmam lazım peki 1 ay içindefazla mi koymuşum hedefi 1 ay için
Yalnış anladın kuzum yani iş bile yaparken insan adım atıyor ya onu bile paylaşırsın dedim yat yat olmaz derken bunu kastettimÇocuklarım evde ,onlarla gezmeye giderim . Kızımdan hafta içi ayrıyım 1 hafta tatilde kızım da bizimle olacak o yüzden tamamlarım diye birşey diyemem
Afiyet olsun tok tutsun acıktırmasın kalori açığı oluştursun aminKurabiye canım :)
Herşeyi var içinde ben çok seviyorum ovideolarıHemen bakıyorum
O kadar iyi anladınız ki teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsunBence bunu kendinde empoze etme..Özgürlük senin elinde.Zayiflama işini kendin halledebilirsin...İstemek ama gerçekten istemek önemli..Üzülüp zayiflayamiyorum demekle kilolar gitmiyo arkadaşım..
Kafanda bitir..Sigarayi bırakmak ,alkolü bırakmak kadar zor bu..Zamana yay..Tartı olsa ne olur olmasa ne olur..Ezcanede tartil ..Sabah 9 da git kontrollü olarak tartil..
Sen istersen herşeyi yaparsın..Atıyorum 20 kilonmu var verilecek bunu zamana yay..Bugün kaçamak yaparsan iki gün bunu telafi et..bence bunalıma girmiş gibisin..Gelip geçer bişeydir inşaAllah..Dış etkenler seni pes ettirmesin..
Ahmet apanin seviyelerini araştır uygula derim..Seviye gunleride azalmış,zorlanmassin..
Tartı sorun lmazda hem hep katılırım gerçekten motivasyonunuz çok güzelSende menu ve sporlarını paylas tarti ne zaman alirsan o zaman tartilir paylasirsin
Menu ve sporun uzerine yorum yapariz konusurz
Ben haka giriyorum diye düşündüm bi kaç gündür ondan yazmadım ama hep okudumAma neden burda aktif olmalisin, yediklerimizi yazmassak ipin ucu kaciyor. Asla birakma kendini, yedigini ictigini yaz buraya. Istersek basarabiliriz.
Aslında kendim kendimi kısıtlıyorum insanlara çok çabuk negatif olabiliyorumCanım seni tanımıyorum ama seni kısıtlayan şey nedir ? Varsa Çocukların mı ev ortamı mı ailen mi ?
Eğer tartısız sadece spor yürüyüş ve menü sayılırsa hep yazarım benSaglikla sihhatle gelsin bebisler annesi
Cok guzel gorunuyor, ben de bunu yapmaya üsendim, kakaoya muz batirip yedim
Benim en büyük idolumsün, seni hep takip ediyorum son bir yildir. Senden cok sey ogrendim.
Tartiyi gozunde buyutme bu kadar olmazsa olmaz degil, onemli olan senin kiyafetlerinden hissetmen , tarti da eline gecince tartilirsin.
Mevlam güzel kalbinden razı olsun inşallahHemen güzel bi duşunu alıp besmele çekip sağlıklı yaşamaya başlıyorsun.. Stresin ne olursa olsun tutunacak bebeklerin sağlıklı bir anneye ihtiyacı var.. hem bedenen hem ruhen
Lütfen tartıyı dert etme onu bi ara halledebilirsin..
ama hamilelikle beraber kilo artımı muhakkak olacaktır ve fazla kilo hamilelikte şeker tansiyon gibi şeylere sebep verebiliyor.. Lütfen ciddi anlamda sağlığını düşünerek sağlıklı beslen
Ağır spor yapmasanda herhangi bir engelin yoksa bol bol yürümeni tavsiye ederim..
Hosgeldin canim nerelerdesin bugun gorunmedin :))
UyuyorduHosgeldin canim nerelerdesin bugun gorunmedin :))
Hoşbuldum kaptanım bugün okullar yarım gün olunca öğleden sonrada gösteri olunca anca eve girdimHosgeldin canim nerelerdesin bugun gorunmedin :))
Uykucu yaptınız beni iyice heUyuyordu
Hiç kalkmadan günü kapatayim dedim kaptanımBu saate kadar mi
Bu saate kadar mi
Aa dogru unutmustum onuHoşbuldum kaptanım bugün okullar yarım gün olunca öğleden sonrada gösteri olunca anca eve girdim
Iyi yapmissin canimHiç kalkmadan günü kapatayim dedim kaptanım
Adımı çıkardınız amaAa dogru unutmustum onu
Iyi yapmissin canim
Birsey olmaz benide uykucu biliyorlar ama uyumuyorum erkendenAdımı çıkardınız ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?