Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canım yesil ney kabak rendesimi

akşam menumuz birebir aynı

amin canım saolasın
ben de öyle zannediyordum ama bir düşündüm, yemeğimi azalttığımdan karboyu azalttığımdan vermişim. çünkü diyor; çay, kahve, çorba vs de su gibi sıvıdır. su için tabi ama mesela 1 lt yi geçmeyin. çay, kahve de içiyorsun çünkü. hepsi sıvı.

zaten çay kahveyi de yeterince içiyoruz. onları çok içtiğim zaman 1-1,5 lt su yetiyor bana onu farkettim. yine tabi ayarlı yapacağım. kitabı var bunun almayı düşünüyorum.

cidden öyle eskiden hurma topu yaptım 1 hafta yerim diye 3er 5er ala ala bitti daha da yapmıyorum

ben de öyle biliyordum ve inanıyordum. su saf olmalı, içine birşey koyarsan suluktan çıkar falan...
modern tıp söylemleri bunlar. ama biliyorsun modern tıp, tedaviyi ilaçlarda arayan ve bulan bir tıp türü. bütün insanları aynı değerlendiriyor. bazen bünye diyor geçiyor. oysa mizaç olayı varmış.
bu mizaçların hastalıkları, beslenme yöntemleri, yemeleri ve yememeleri gereken şeyler bile farklıymış. youtube da çok video var bu konuyla ilgili. bir bak derim. kitapları da var.

kan grupları da öyle. kan grubu diyetleri eskiden saçma gelirdi bana. ama şimdi doktorlarca da kabul ediliyor.

Ben tamamladım diye gaflete dusmeseydim tamamlardim canım onuda işte , adımları az olsa paylasmayarak hata yapıyorlar aslında 1 adım bile önemli ya

Kan grubun ne canim merak ettim
Menüm 27 Ekim

Sabah 11.00

2 yumurtadan yulaflı omlet
1 domates

Öğle 15.00
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek

Akşam 19. 00
1 ayva 1 domates 1 salatalık 1 şeftali .

Zipzip- E Elif_Eylul @Li_zigi
Afiyet olsun canim yarin duzenlerim listeyi
Ama.cok az yemissin o kadar spora az olmus

Hacemat doktoru bana kangrubuna göre beslenmelisin dedi tamam dedim 3kilo birden verdim ama bütün degerlerim gitmis bende diyodum kendimi neden iyi hissetmiyorum,doktora gittim busekilde beslenme olamaz kim sana akıl verdi dedi peyniri sütü yogurdu nasil hayatindan çıkartirsin dedi
Banada sacma gelmisti bu tür beslenme yani herkesin dediğine heleki youtube bazi seylere inanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…