Afiyet olsun canim ❤Menümü yazayım
6;30 Sabah pırasalı havuçlu yumurta ( 2 yumurta)
7:00 Bi şekersiz Türk kahvesi
Ara 10:00
Bi avuç Antep fıstık
Çay
Akşam 15:45
2 yulaflı kurabiye
2 tane yedim köfteyi iki tanesini kızım yedi
Sporunu sonra paylaşırım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canım yesil ney kabak rendesimiMenümü yazayım
Bi avuç Antep fıstık
Çay
2 yulaflı kurabiye
Sporunu sonra paylaşırım
Evet kabak cnm bidr pırasa da koydumAfiyet olsun canım yesil ney kabak rendesimi
Hosgeldin canim iyiyim sen nasilsin❤selammm kizlar nasilsiniz
akşam menumuz birebir aynıMenümü yazayım
Bi avuç Antep fıstık
Çay
Prasalı kabak detoksu
2 kaşık yoğurt
2 yulaflı kurabiye
Sporunu sonra paylaşırım
amin canım saolasınBaslangicin hayirli olsun simdiden canim.karar vermissin gerisi corap söküğü gibi gelir insallah
Kilodan mi belkide baska bir sebep bilmiyorum ama su içtiğimde daha kolay kilo veriyorum bende yengec burcuyum
Ama su icmek aklima gelmez normal zamanda belki yarım litre zor icerim gun icinde,cok fazla cay tüketiyorum
cidden öyle eskiden hurma topu yaptım 1 hafta yerim diye 3er 5er ala ala bitti daha da yapmıyorumtartıyı bir ara alırsın canım. sorun değil. cumadan cumaya eczanede tartıl şimdilik birşey olmaz. kafada bitirmeden olmuyor bu işler maalesef. ben de öyle kaç aydır hafif yollu depresyondayım. sürekli çıkmazda gibiydim. ama kaç haftadır aynaya bakıyorum evde ya da mağazalarda. beden dev olmuş. nasıl çirkin ve kaba görünüyor. göğüs ve karın var bende. gıdık bile çıktı yüzümde. kendimi tanıyamıyorum artık. artık başlama vakti geldi.
gittim kuaföre moral olsun diye boya, kesim falan yaptırdım. grubumda çok sessizdi, burası çok hareketli motivasyon yüksek, dedim buraya geleyim.
sonra dedim E Elif_Eylul da dedektif gibi takip ediyorbu kız beni iyi zayıflatır dedim. yarın tartı vereceğim hadi sen de katıl bize
harikasın sen valla. hep diyorum. azmin daim olsun kuzum
valla dün istem dışı oldu. normalde adana falan yiyeyim ya da döner diyordum. onların lavaşını ayarlayabiliyorum çünkü. ama meşhur bir pideci vardı. orda yiyelim denince ben de dedim E Elif_Eylul şimdi bana diyette rahat vermez, dur ben kıymalı yumurtalı pide yiyeyim de aradan çıksın. salatayla yedim
aynen ben
yok kız ne es geçecem. senden kurtulamam biliyorumdeminden beri geçmiş okuyorum. ancak bitti, kalk otur derken. ara mesajlar yazdım bakma, yeni yazabildim
ben de öyle biliyordum ve inanıyordum. su saf olmalı, içine birşey koyarsan suluktan çıkar falan...Ilkdefa senden duydum su grubu sudan dolayi kilo ve ödem yapar diye
Doktorlar boşuna okumasin biz daha çok biliyoruz,su hayatımızın her daim parcasi su olmazsa yaşayamayanlardanim bende,doktor bile 3litre kesin icmen gerekiyor su cay corba hicbir zaman su degildir suya bal bile katsan su suluktan çikar limon damlatsan su limonlu su olur
Afiyet olsun canımMenüm 27 Ekim
Sabah 11.00
2 yumurtadan yulaflı omlet
1 domates
Öğle 15.00
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Akşam 19. 00
1 ayva 1 domates 1 salatalık 1 şeftali .
Zipzip- E Elif_Eylul @Li_zigi
Ben tamamladım diye gaflete dusmeseydim tamamlardim canım onuda işte , adımları az olsa paylasmayarak hata yapıyorlar aslında 1 adım bile önemli yaBizim de yarim gündü ama niye gösteri olmadı acaba
Kuzu yinev10 bine yakın yapmışsın en azından biz de onu bile yapamayan vardı maalesefhiç bir şey de demiyorlar ya az attık diye adımları paylaşmıyorlar ya da çok az atıyorlar bu nasıl yarışma anlamadım ki ya baştan kabul etmeyeceksin ya da yapamıyorsan yarışmadan ayrılıp bireysel devam et dimi neyse ki bu hafta 15.000 sınırlı bireysel yarış yapılacak
Sadede 600 adimcik eksik kızYani olmuş ama yani
Bunu anlayamıyorlar canımBen tamamladım diye gaflete dusmeseydim tamamlardim canım onuda işte , adımları az olsa paylasmayarak hata yapıyorlar aslında 1 adım bile önemli ya
Kan grubun ne canim merak ettimben de öyle biliyordum ve inanıyordum. su saf olmalı, içine birşey koyarsan suluktan çıkar falan...
modern tıp söylemleri bunlar. ama biliyorsun modern tıp, tedaviyi ilaçlarda arayan ve bulan bir tıp türü. bütün insanları aynı değerlendiriyor. bazen bünye diyor geçiyor. oysa mizaç olayı varmış.
bu mizaçların hastalıkları, beslenme yöntemleri, yemeleri ve yememeleri gereken şeyler bile farklıymış. youtube da çok video var bu konuyla ilgili. bir bak derim. kitapları da var.
kan grupları da öyle. kan grubu diyetleri eskiden saçma gelirdi bana. ama şimdi doktorlarca da kabul ediliyor.
Afiyet olsun canim yarin duzenlerim listeyiMenüm 27 Ekim
Sabah 11.00
2 yumurtadan yulaflı omlet
1 domates
Öğle 15.00
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Akşam 19. 00
1 ayva 1 domates 1 salatalık 1 şeftali .
Zipzip- E Elif_Eylul @Li_zigi
Hacemat doktoru bana kangrubuna göre beslenmelisin dedi tamam dedim 3kilo birden verdim ama bütün degerlerim gitmis bende diyodum kendimi neden iyi hissetmiyorum,doktora gittim busekilde beslenme olamaz kim sana akıl verdi dedi peyniri sütü yogurdu nasil hayatindan çıkartirsin dediben de öyle biliyordum ve inanıyordum. su saf olmalı, içine birşey koyarsan suluktan çıkar falan...
modern tıp söylemleri bunlar. ama biliyorsun modern tıp, tedaviyi ilaçlarda arayan ve bulan bir tıp türü. bütün insanları aynı değerlendiriyor. bazen bünye diyor geçiyor. oysa mizaç olayı varmış.
bu mizaçların hastalıkları, beslenme yöntemleri, yemeleri ve yememeleri gereken şeyler bile farklıymış. youtube da çok video var bu konuyla ilgili. bir bak derim. kitapları da var.
kan grupları da öyle. kan grubu diyetleri eskiden saçma gelirdi bana. ama şimdi doktorlarca da kabul ediliyor.
Pozitifin yada negatifin neler yicegi bir beslenme hani yapmistimya benKan grubun ne canim merak ettim
Afiyet olsun canim yarin duzenlerim listeyi
Ama.cok az yemissin o kadar spora az olmus
Hosgeldin canim nasilsinselammm kizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?