- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Eline sağlık
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim fikir olsun diye paylaştım
Başım ağrıyor bugün kafa dağıtıyorum durdukça iğne gibi batıyor..
Yememiş kiEkmek yemistir bu aralar
Az konuşun sizi yakalayamayız kiVeririm canim da vermek zor geliyor bu aralar :))
Demek ki gun icinde az konuşuyorsunuz
Daha ben sabah mesajlarini toplu yaziyorum oyle yazmasaydim daha cok mesajim olurdu
Aslında kafada herşeyi bitirince çok kolay oluyor kaptanımMasallah sana canim keske yapabilsem ama zor benim icin
Ben de 13 bin adım adım attımYaris olmayınca 10.000 adimi erkenden tamamladim 10.300 yim
Afiyet olsun canım ❤Menümü yazayım
6;30 Sabah pırasalı havuçlu yumurta ( 2 yumurta)
7:00 Bi şekersiz Türk kahvesi
Ara 10:00
Bi avuç Antep fıstık
Çay
Akşam 15:45
Prasalı kabak detoksu
2 kaşık yoğurt
2 yulaflı kurabiye
2 tane yedim köfteyi iki tanesini kızım yedi
Sporunu sonra paylaşırım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Iyiyim canım çok şükür sen nasılsın ❤selammm kizlar nasilsiniz
Kız dur eşim gelsin dedim alacakÇok asabiyim agresifim regl olmak istiyorum C Chikolata_gozlum yedin mi popkek i
Zipzip- kaptanım sen yesen benim için çikolata yemedi kesin
dimiiiKalplerimiz birmiş
afiyet olsun QueenMenüm 27 Ekim
Sabah 11.00
2 yumurtadan yulaflı omlet
1 domates
Öğle 15.00
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Akşam 19. 00
1 ayva 1 domates 1 salatalık 1 şeftali .
Zipzip- E Elif_Eylul @Li_zigi
0 grubuyum.Kan grubun ne canim merak ettim
0 gruplarına süt ve süt ürünleri zararlıymış. ama olayın mantığı fazla tüketmemek. hiç yememek değil. ben artık eskisi kadar yoğurt, ayran tüketmiyorum. sütü bazı tariflerimde falan. arada bir yani. ama yenilebilir süt ürünlerini, yani peyniri her gün yiyorum. A grubu tanıdığım var. her gün 1-2 bardak süt içer, yoğurt, ayran. hiç sıkıtı yaşamaz. ama ben 100 mlt ayran, yoğurt ya da süt tüketsem gazdan geçemiyorum. baklagiller de öyle. 0 gruplarının en az tüketmesi gereken besinler.Hacemat doktoru bana kangrubuna göre beslenmelisin dedi tamam dedim 3kilo birden verdim ama bütün degerlerim gitmis bende diyodum kendimi neden iyi hissetmiyorum,doktora gittim busekilde beslenme olamaz kim sana akıl verdi dedi peyniri sütü yogurdu nasil hayatindan çıkartirsin dedi
Banada sacma gelmisti bu tür beslenme yani herkesin dediğine heleki youtube bazi seylere inanma
Pozitifin yada negatifin neler yicegi bir beslenme hani yapmistimya ben
Aynen oyle canim belki pazartesi guzel bir baslangic yaparimAslında kafada herşeyi bitirince çok kolay oluyor kaptanım
Teşekkürler canım. Leblebi üzümde yedim biraz.Kan grubun ne canim merak ettim
Afiyet olsun canim yarin duzenlerim listeyi
Ama.cok az yemissin o kadar spora az olmus
Bende 0 negatif0 grubuyum.
Neyse bisey demicem bu konuda daha0 grubuyum.
0 gruplarına süt ve süt ürünleri zararlıymış. ama olayın mantığı fazla tüketmemek. hiç yememek değil. ben artık eskisi kadar yoğurt, ayran tüketmiyorum. sütü bazı tariflerimde falan. arada bir yani. ama yenilebilir süt ürünlerini, yani peyniri her gün yiyorum. A grubu tanıdığım var. her gün 1-2 bardak süt içer, yoğurt, ayran. hiç sıkıtı yaşamaz. ama ben 100 mlt ayran, yoğurt ya da süt tüketsem gazdan geçemiyorum. baklagiller de öyle. 0 gruplarının en az tüketmesi gereken besinler.
tatlım net olayı farklı da bunların zaten kitapları var. ayrı bir ilim olmuş. ispatlı şeyler.
senin değerlerine gelince, besinleri tam ayarlayamamışsındır. kalsiyum sadece sütte yok. susam, badem, yeşillikler de bir dolu. demir desen başta kırmızı ette var. B12 ve tüm B vitaminleri çeşitli besinler de var gibi. bir de vücut bir anda dengeye girmiyor. malum yıllarca kötü beslenmişiz.
Bende geleyim beraber dolanalımmEn son 55.7 mi ne bildirim yapmiatim 2 hafta önce simdi 57 lerde dolaniyorum
Hadi hakkında hayırlısı olsun kaptanım sen 53 54 görmüş insansın 3 kilocuk mu zor gelecek çatır çatır verirsin 2 haftada kaptanım ❤Aynen oyle canim belki pazartesi guzel bir baslangic yaparim
Sen yarin basliyorsun diyete ben hazir değilim.Bende geleyim beraber dolanalımm
Bende ya 8200 adımYememiş ki
Az konuşun sizi yakalayamayız ki
Aslında kafada herşeyi bitirince çok kolay oluyor kaptanım
Ben de 13 bin adım adım attım
Afiyet olsun canım ❤
Iyiyim canım çok şükür sen nasılsın ❤
Ayy valla bu ara zor geliyor neden bilmiyorum canim ama kafaya koyarsam veririmHadi hakkında hayırlısı olsun kaptanım sen 53 54 görmüş insansın 3 kilocuk mu zor gelecek çatır çatır verirsin 2 haftada kaptanım ❤
Selam canım demin seni düşünüyordumselammm kizlar nasilsiniz
Ben 0 pozitifBende 0 negatif
Yaz nete çiksınBen B+ benim nasil beslenmem gerekiyor acaba burcum başak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?