Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ekmek yemistir bu aralar
Yememiş ki
Veririm canim da vermek zor geliyor bu aralar :))

Demek ki gun icinde az konuşuyorsunuz

Daha ben sabah mesajlarini toplu yaziyorum oyle yazmasaydim daha cok mesajim olurdu
Az konuşun sizi yakalayamayız ki
Masallah sana canim keske yapabilsem ama zor benim icin
Aslında kafada herşeyi bitirince çok kolay oluyor kaptanım
Yaris olmayınca 10.000 adimi erkenden tamamladim 10.300 yim
Ben de 13 bin adım adım attım
Afiyet olsun canım ❤
selammm kizlar nasilsiniz
Iyiyim canım çok şükür sen nasılsın ❤

Kan grubun ne canim merak ettim
0 grubuyum.
0 gruplarına süt ve süt ürünleri zararlıymış. ama olayın mantığı fazla tüketmemek. hiç yememek değil. ben artık eskisi kadar yoğurt, ayran tüketmiyorum. sütü bazı tariflerimde falan. arada bir yani. ama yenilebilir süt ürünlerini, yani peyniri her gün yiyorum. A grubu tanıdığım var. her gün 1-2 bardak süt içer, yoğurt, ayran. hiç sıkıtı yaşamaz. ama ben 100 mlt ayran, yoğurt ya da süt tüketsem gazdan geçemiyorum. baklagiller de öyle. 0 gruplarının en az tüketmesi gereken besinler.
tatlım net olayı farklı da bunların zaten kitapları var. ayrı bir ilim olmuş. ispatlı şeyler.
senin değerlerine gelince, besinleri tam ayarlayamamışsındır. kalsiyum sadece sütte yok. susam, badem, yeşillikler de bir dolu. demir desen başta kırmızı ette var. B12 ve tüm B vitaminleri çeşitli besinler de var gibi. bir de vücut bir anda dengeye girmiyor. malum yıllarca kötü beslenmişiz.

Pozitifin yada negatifin neler yicegi bir beslenme hani yapmistimya ben

Neyse bisey demicem bu konuda daha
Herkes kendi diyetini uygulasin kilosunu versin kâfi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…