- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canım28 Ekim menü
12.30
Kızartılmış yarımdan biraz küçük yufka dürüm, yarım yemek kaşığı çökelek
15.00
7 tane falan çubuk kraker
18.00
Yarım kepçe zeytinyağlı taze fasulye
Küçük porsiyon mor lahana turşusu
1 dilim ekmek
Su 2 lt olur geceye kadar
@Zipzip- E Elif_Eylul @Migim
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Şu menüye şırdan kusur kalmış.menum Sabah
5 pankek
2 avuç kuruyemis
1 çiğ köfte
Ara
2 lahmacun
salata bol
1 bardak ayran
Ara
3 paket form bisküvi
2 kurabiye
akşam
kabak yoğurt köfte bolsu
Tam da simit hamuru yoğurduğum anda etiketini gördüm dedim içine doğdu herhalde
Yok artık anında yemek etiketine gelmekte nebilimTam da simit hamuru yoğurduğum anda etiketini gördüm dedim içine doğdu herhalde
Kız napim yaaaaa boş boş takılıyım öyleYok artık anında yemek etiketine gelmekte nebilim
He valla.Siz 10 da fosur fosur uyuyorsunuz biz zabaaaa kadar lak lak yapıyoruz yav nasıl olur o kadar msj
Işık hızıyla geldi. Şırdan duyunca.Tam da simit hamuru yoğurduğum anda etiketini gördüm dedim içine doğdu herhalde
Boş boşmu hani simit yapıyodunKız napim yaaaaa boş boş takılıyım öyle
Ben izliyorum bugün daha izlemedim.Muge yi internetten izleyen var mi ben de niye açılmıyor
Diyeti bırakmak için sebep üretiyor beynin, diyetisyende tartılıyorsun. Moralini bozma.Yok malesef alamadım çok pahalı değil aslında ama imkanım yetmedi bugün diyetisyenim de vardi 100tl oraya gitti benim unutlarımda gitti zaten bir kaç gündür bundan sebep yazmıyorum kilo da veremiyorum param çöp oluyor hep geçen hafta 95.4 düm bu hafta 95.3 olmuşum biraz canım sıkkın istediğim hiç birşeyi yapamıyorum kısıtlanıyorum sürekli
Eline sağlık canım. Kırmızı takımı temsilen kırmızı oldum.22-28 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 6.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takim 1 @Li_zigi Kırmızı Kaptan 65.6 2 Cordelia Kırmızı 61.2 3 @Nehir im Kırmızı 71.5 4 @madamhd Kırmızı 74.7 5 @masal3487 Kırmızı 71.6 6 @prensinin annesi Kırmızı 57.4 7 @zeyneppk Kırmızı 83.5 8 @Zeynebim2020 Kırmızı 68.6 Mavi Takim 1 @Migim Mavi Kaptan 77.8 2 @askrhpozitif Mavi 79.9 3 @fantastikaaa Mavi 95.1 4 @sardunya1038 Mavi 65.5 5 @Aijoo Mavi 73.1 6 Gurbettt42 Mavi 61.6 7 @aypare ackerman Mavi 60.1 8 @eceboce Mavi 70.3 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Mefkurem @Tutaste53 @Hazrmmm @VixenM @fittanne
Site de yayın yok dedi de kaç defa girdim çıktımBen izliyorum bugün daha izlemedim.
Diyeti bırakmak için sebep üretiyor beynin, diyetisyende tartılıyorsun. Moralini bozma.
Eline sağlık canım. Kırmızı takımı temsilen kırmızı oldum.
Bende merakla bekliyorumBugün camdaki kız var sedatyiyecek mi yoksa yine işin içinden sıyrılacak mı merak içindeyim izlemeyecektim ama sırf feride yüzünden izliyorum
Ben izliyorum bugün daha izlemedim.
Diyeti bırakmak için sebep üretiyor beynin, diyetisyende tartılıyorsun. Moralini bozma.
Eline sağlık canım. Kırmızı takımı temsilen kırmızı oldum.
Gerçek hayatta nalan gibi kadınlar var mıdır acaba çok üzülüyorum o kıza çok saf çok temizBende merakla bekliyorum
Vardır hâla canim benceGerçek hayatta nalan gibi kadınlar var mıdır acaba çok üzülüyorum o kıza çok saf çok temiz
Hep üzüyorlar biz kadınları ya me güzel evimize sadık insanlarız (çürük yumurtalar haric) aynı şeyi eşlerimizden de istiyoruz bunu çok görüyorlar. Merak ettiğim aynı uzuv her kadında var zaten niye başka yerde arayış oluyor bilemiyorum mesela sedatın ki tamamen şehvet yani canayi sevmiyor aslında sadece cinsellik çekiyor azıcık uğraşsa nalanla vakit geçirse o da cinselliğe açılacak ama uğraşmıyor bileVardır hâla canim bence
Öğretekmi nalanaHep üzüyorlar biz kadınları ya me güzel evimize sadık insanlarız (çürük yumurtalar haric) aynı şeyi eşlerimizden de istiyoruz bunu çok görüyorlar. Merak ettiğim aynı uzuv her kadında var zaten niye başka yerde arayış oluyor bilemiyorum mesela sedatın ki tamamen şehvet yani canayi sevmiyor aslında sadece cinsellik çekiyor azıcık uğraşsa nalanla vakit geçirse o da cinselliğe açılacak ama uğraşmıyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?