Ben de istiyorumAtcam sana simdi buraya sende favorilerine ekle kaptan anlatsin
Bu ne be bulaşık makinasini ilk bitirdiğinde gözlüklerimin aldığı hal gibi
Kız dur öğreneyim bi eksik kalmiyim
Mükemmel olmasınlar adam olsunlar yeter.Sinirlerim bozuldu.
Benim eşimde evde hiç yardım etmez. Ettiğini savunur. Bişey de beğenmez. Teşekkür de etmez. İşten gelir yemek yapar çocuğa ders yaptırırım. Cimri zaten. Kızınca pahalı şeyler istiyorum. O yüzden anlaşabiliyoruz. Mükemmel adam yok ya.. Herkeste ayrı versiyon var. Kimi içer kimi anacı çıkar. Kimi ilgisiz. Kimi işkolik. Kimi cimri.
maksat uğraştırma olsun çok eğlenceliAçılacak olanı niye kapatıyorsunuz
Allah hidayet versin ozamanİmansız bu yazılar
Ben parka gittiğim zaman sallanıyorum ki ,orda bazen asılmalar oluyor tuta tuta gidiyorsun kendini salıyorsun . Onu bile yapıyorum millete nispet olsun bak bizde tesettürlüyüz ama sporumuzu da yaparız hesabıSalıncak olsaydı sallanırdım
Nerde 3 nokta var nerde gözlük var app mi indirmek gerekiyor ne yapmak lazımÜç nokta varya oraya basmcanım gözlük var oraya bas yaz.
Her türlü zor gercekten. Ama cocuklar babalarini cok ozluyorlar
Bulup yazmissin canimBen parka gittiğim zaman sallanıyorum ki ,orda bazen asılmalar oluyor tuta tuta gidiyorsun kendini salıyorsun . Onu bile yapıyorum millete nispet olsun bak bizde tesettürlüyüz ama sporumuzu da yaparız hesabı
Nerde 3 nokta var nerde gözlük var app mi indirmek gerekiyor ne yapmak lazım
benimkiler de özlüyor
Ekstra iş olsun diyorsunuz yani evdekiler az geliyormaksat uğraştırma olsun çok eğlenceli
Ooo süpersin hemen yapmışsın
Sağol canım yaptımAtcam sana simdi buraya sende favorilerine ekle kaptan anlatsin
Geşen söylediğinde aklımda kalmıştıOoo süpersin hemen yapmışsın
EvetBulup yazmissin canim
Geşen nebe geçenGeşen söylediğinde aklımda kalmıştı
Ekstra iş olsun diyorsunuz yani evdekiler az geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?