Afiyet olsun canim suyun cok az olmusMerhaba hanimlar nasilsiniz
Bugun yarim gundu cocuklar için eşimde evdeydi nasil gecti anlamadim yarin sabahta kizimin torenine gidicez
Menum
Sabah 10.00
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 catal tulum peyniri
5 zeytin
Domates
2tb ekmegi
Aksam 17.00
1 kase sehriye corbasi
Salata
Firinda karniyarik
1 dilim tb ekmegi
Su 1lt
Adimi gece paylasirim
Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa @Li_zigi
Kafayi yemis bunlar bosverGruba sansür gelmiş
Her türlü zor gercekten. Ama cocuklar babalarini cok ozluyorlarBazen tartıştığımız zamanlar hep düşünüyorum . Hiç işten gelmesin başka işler bulup gitsin adamın bizsiz gezip tozmalarına tahammül edemiyorum
Heh bi o kaldiHangi siteden bu emojiler bunuda öğreneyim bu akşam
Delirttiniz ulan beni
He valla boşverdim çamaşır katlamam lazım cunkuKafayi yemis bunlar bosver
Bu ne be bulaşık makinasini ilk bitirdiğinde gözlüklerimin aldığı hal gibi
deneyerek al bence. ben denemeden asla almam. olmuyor çünkü, ya bedeni ya da duruşuAlakasiz bir konuda yardim almak istiyorum. Penti de indirim varmiş. Benimde toparlayici camasira ihtiyacim var. Evdekiler artik aşırı buyuk, zaten emzirmeden kaynakli durumlar fena. Ama sorun şu ki ben bedenimi bilmiyorum. Birde internetten alip memnun kalan varmi. Bizim mahalleden dukkandan mi alsam degistirme durumu için
Atcam sana simdi buraya sende favorilerine ekle kaptan anlatsinKız dur öğreneyim bi eksik kalmiyim
Evet canim oyle yapcam galibadeneyerek al bence. ben denemeden asla almam. olmuyor çünkü, ya bedeni ya da duruşubüyük olunca sıkıntı
Ayy onu anlatması zor yaaHangi siteden bu emojiler bunuda öğreneyim bu akşam
Üstüne tıkla açılıyor canımBu ne be bulaşık makinasini ilk bitirdiğinde gözlüklerimin aldığı hal gibi
Açılacak olanı niye kapatıyorsunuzÜstüne tıkla açılıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?