- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Fitne değil kız çocuklar ispiyonlamazmı birbirleriniKız ne fitne sokuyorsun aramiza
Şansına küs haha bazen boğasım geliyor kocamı ama çokta isime yarıyor çaktırmaBenimde peşimden katlayan olsa bende durup bikardim
Dur kiz benim doktor 3kutu fazladan hap yazdi dagatayim hepsineMasterfit psikolog hizmeti vermesi şart oldu
Sagol canim
Sevabına dağıt canım hayır işlemiş olursunDur kiz benim doktor 3kutu fazladan hap yazdi dagatayim hepsine
Gecmis olsun canimAy cok sevindim karnim agriyor yinede yuruycektim evin icinde
Teşekkür ederim canim
Tamam iban atın haplari havale yapiyorumSevabına dağıt canım hayır işlemiş olursun
Ben izlememistim :))Baslicak simdi hâla eski bolümü
İspitci seniFitne değil kız çocuklar ispiyonlamazmı birbirlerinikreş deyince çocukluğum aklıma geldi
Yeni evlendik esimin memlekete gittik hatunlar (40_70 yas arasi) hepsi ayni ilaci kullaniyor cerez niyetine hepsinin doktor ayniDur kiz benim doktor 3kutu fazladan hap yazdi dagatayim hepsine
Bu topigin Einstein i
Benimki yaralı parmaga isemezŞansına küs haha bazen boğasım geliyor kocamı ama çokta isime yarıyor çaktırmabilerek bırakıyorum
Bu topigin Einstein iNorth River
masterchef i E Elif_Eylul
Sherlock Holmes uZipzip-
Müge anlısi benim
Sen bizim çikolatamizsin.
Bizlerde cesnici basiyiz sanırımBu topigin Einstein iNorth River
masterchef i E Elif_Eylul
Sherlock Holmes uZipzip-
Müge anlısi benim
Sen bizim çikolatamizsin.
Pek makbule geçer valla böylelikle bir hizmet daha ekler globallesirizDur kiz benim doktor 3kutu fazladan hap yazdi dagatayim hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?