Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İşine gelmiyor canım hizmetçisi var nasılsa

Yani ,benim şanssızlığım girdiğim yakımı kurutuyorum
Canım şaka yapıyorsun galiba yoksa ben üzüleceğim tabloya bakarsan seninle alakalı hiç bir şey yok herkes üstüne düşeni yaptı yapmayanlar bence bir daha takıma girmesin çünkü burada keyifle yarışıyoruz ama gizliden gizliye hırsımız oluyor takım oyunlarını avantajlarını alalim diye 15 12 bin çok dendi 10 bin kolay dediler ama onu bile yapmak zor geldi burada heves işi değil takım işi önemli bir hevesle cuma takıma giriyorsun sonra adım yok eee niye yarışıyoruz peki o zaman

Şimdiye kadar ilk 10 da oluyordum hep adımları düşürmek bana yaramadi. Tebrik ederim
Hastaydın canım normal o kadar bile iyi yürüdün tebrik ederim
Bende bir bilsennnn

Birşey demeyeyim . Geçen hafta ağzım yandı

Nehir6161 çok tebrik ederim seni müthişsin❤❤❤

Yani ,benim şanssızlığım girdiğim yakımı kurutuyorum

Birşey demeyeyim . Geçen hafta ağzım yandı
Ben napayım her girdiğim takim her türlü kaybetti bu kadar takılmayın

Bu adamları pisi ayrı dert temizi ayrı
Hic sorma ortasini yok . Bende eve gelip cocuklarin oyuncaklarini toplamasina sinir oluyorum bide benim koydugum seylerin yerini kendine gore degistirmesine kendi boyuna gore koyuyor pasam 158 karisi var 170 goruyor herhalde beni
İşine gelmiyor canım hizmetçisi var nasılsa
Vur kafasina vurrr

Emeğine sağlık teşekkürler

28 ekim menüsü

06.45
Tavada 2 yumurta peynirli
1 dlm ekmek
Nescafe

10.45
Nescafe
4 5 lokma krep

14.30
Firinda sebze 1 tabak

Arada nescafe

18.30
1 tavuk but
Salata

Su sürekli iciyorum. Agzim cok kuruyor. Hâla iyileşemedim.

Sporda da adimim daha cok. öglen giderken otobuse kadar, dönüşte eve kadar yürüdüm ama eve geldigimde sifirdi. Tekrar başlata bastim o sekilde aksam gidisimde saydi sadece..
Wilma11 Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul

Eklentiler

• Screenshot_20211028-225121.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…