- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Günaydın canımGünaydın canım.
Ben şeyi anlamadım sizler hep 30 binlerde yaptınız mavi takım nasıl avantas sağladıGünaydın canım.
Ben daha napayım üstüme düşeni yaptımHayırlı geceler
Hiç mi kazanamadın o zaman sende var birşey bende bende var sanıyordum
Bize bakma her zaman kötü gitmiyor iyi yanları da var çocuklarımız gibi, aile olmak çok güzel, her şeye rağmen
Hayırlı geceler
Bugün uyanan yok sanırım herkez tatil
Hayırlı Sabahlar herkeze
Günaydın bol eksili cumalar.
Günaydın kiZlarGünaydın kızlarbol eksiniz olsun inşallah
10000 üstü adımlar bireysele yazılıyor takıma değil takım içi 10000 den aşağı adım atan vardır ya da atmayan.Ben şeyi anlamadım sizler hep 30 binlerde yaptınız mavi takım nasıl avantas sağladı
Masterfit yarismasinda 10.000 adım üzeri kabul edilmiyor. Gıcık bir spor isleri bakanı var.Ben şeyi anlamadım sizler hep 30 binlerde yaptınız mavi takım nasıl avantas sağladı
Aaaaaaa bilmiyordum bunu10000 üstü adımlar bireysele yazılıyor takıma değil takım içi 10000 den aşağı adım atan vardır ya da atmayan.
Evet canım maalesef herkes adım atmıyor yoksa güzel olurduAaaaaaa bilmiyordum bunu
Gıcık senmi oluyonMasterfit yarismasinda 10.000 adım üzeri kabul edilmiyor. Gıcık bir spor isleri bakanı var.
Yoksa kırmızı takım 160.000 adım öndeydi canım.
Gıcık senmi oluyonkazanırken kaybetmek sinir bozucu dur gerçekten
Biliyorum canım gerçekten espri olsun dedim lütfen üzülme ❤Dış kapının mandalı değilsin ona üzüldüm.
Bu hafta olmaması iyi olmuş o zamanEvet canım maalesef herkes adım atmıyor yoksa güzel olurdu
Ne güzel bir enerji böylebenim tabii..
Ayy ne güzelKalkayim da çay suyu koyayım daha bayrama gidicez
Severim gıcık insanları kendimde biraz öyleyimbenim tabii..
Kızzzz kaptan sin sen en çok senin bilmen lazımNe ödülüydü bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?