- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
kafama sıktim
Suan cok ihtiyacim var ,afiyet olsun canim
Tebrikler canim
Afiyet olsun canim ❤Kaptanim atiyorum hemen
Dun yediklerim
Sabah 10
Menemen
2dilim tt ekmek
Mas fasulyeli salata
Ispanak kavurmasi
Dom sal
2dilim peynir
Ara 13
Mas fasulyeli salata
Bir kakaolu muz
Kahve
Aksam 18
Bir tavuk kalcali but
1yk bulgur pilavi
Yogut
Biraz ispanak kavurmasi
Su 1 anca
Adimin da resmini atiyorum hemen.
Zipzip- @Li_zigi
Afiyet olsun canim ❤Kahveye buyrun hanımlar
Şekersiz,az hindistancevizi yağlı Türk kahvesi..
Erik pestili ekşili/az şekerli komşum sağolsun
Eki Görüntüle 2941918
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Yook canim yarin baslarizBugun adım yok diyilmi
Tarif nedirBugün granola günüm
İlk kez yapacağım bakalım ya yoğurtla ya da sütle yerim.. ufak 2 çocuğum var onlarla ilgilen evle ilgilen yemek saatleri kaçmasın diye önlem amaçlı yapacağım.. Hazırda yemek olmayınca granola takılırım.. Ama önce bi yapayım da bakalım çok methettiler
Ben ne attım ne tuttum canımUlan markete gittim atıp tutmuslar arkamdan
Tamam canim bugun biraz rahatsızımYook canim yarin baslariz
NoisyBir kisi kaldi canim ama sonuclari 1 den sonra aciklayabilirim
Kirmizi kaptan belli oldu gibi
Sen atmazsin ablaBen ne attım ne tuttum canım
Randevum var bildirimi yapip kaciyorum
Sebeplerini biliyorum boşuna kafanizi agritmayim
Geçen hafta 102.6
Bugün 104
Fark +1.4
Yarismada varim
Eki Görüntüle 2941939
Kiz sıcak su yenilir miEvet ben yanlış anladım sanırım beyaz ekmek asla zatensizin azminiz baya etkiledi beni valla sabahtan beri sayfadan çıkamıyorum gittim sıcak su elma yedim takip edeyim listemden çıkmim diye
Hayırdır canim gecmis olsunTamam canim bugun biraz rahatsızım
Günaydın
Günaydın sevgili takımdaşlarım sağlıklı bol eksili bir gün olsun bizim için❤
Günaydın
Günaydın kızlar❤ ❤ ❤
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin
Hayırlı cumalar dilerim.
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
Bugün doğanların da doğum günü kutlu olsun.
Zariflikten öleceğim
Günaydınnn
Kızlar kızlar otobüs bekliyorum gezmeye İstanbula gideceğim
İstanbulda bulunanlara selam olsun
Günaydın hayırlı cumalar bol eksiler
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar. Cunhuriyet bayramımız kutlu olsun. Ben bir yarım saat kestireyim
Günaydın hanımlar
Pazar günü başladım:96.1
Pazartesi:95.4
Cuma:93.7
Toplamda: 2.4 kilo(haftam olmadı daha)
Çok mutluyum en azından ömrümde hamilelik harici hiç 96 görmemiştim kurtuldum o rakamdan
Günaydın kızlar bol eksili bir günolsun hayırlı cumalar bu arada
Hanımlar hepinize gerçekten maşallah 41kere hemdeenerjiniz birbirinize desteğiniz motivasyonunuz ne güzel içim eridi resmen eksileri görünce inşallah bende çok dirayetli olurum sizlerin eksilerini gördüğüm sürece tekrardan maşallah hepinize
Günaydın kizlar bol eksili bir cuma olsun1 saat yürüyüşumu yaptım WC isinide hallettim mi tartilip geliyorum
Gunaydinnnn
Huzurlu mutlu bi gün olsun insallah
İnanın o kadar çok istiyorum ki eşim birşey demese de ben kendi vucüdumdan tiksinmeye başladım aslında kilo vermeye başladım sonra bişey yapmadığım için kollarım karnım sarkmaya başladı daha çok tiksindim kendimden bunu kendime psikolojik durumuna getirdim yani kendi kendimi imha ettim resmenherkes kilo konusunda daha çok üstüme gelmeye başladı kimse beni anlamak istemeyince bende kendimi tamamıyla saldım sonucum yine kendime oldu bu durumdayım
Evet basaracaksin 90 kilodan 60 inen arkadaslar var sende yapabilirsinSabah 6buçukta uyandım o zamandan beri bakıyorum sayfaya o kadar güzel eksiler var ki gerçekten kendi adima üzüldüm demek ki dedim ben kendim istemiyorum çabalamak mücadele etmek çünkü istemek çok önemli ki insanlar başarıyor bişeyler ben ilk diyetisyene başladığımda o kadar hevesliydim ki 1 hafta da 3 kilo vermiştim sonra bi yıkım yaşadım pes ettim sonra çocuk sahibi olmak için yeniden tutundum şimdi yeni listemle bu hafta yeniden başaracağım inşallah bu sefer olacak (başınızı ağrittim hakkınızı helal edin) daha sitemkarlık isyankarlık yok herkes başarıyor bende başaracağım inşallah hepinize desteğiniz yazılarınız için çok ama çok teşekkür ederim
Günaydın bu arada direk bildirimi attım geç kaldım diye
Gunaydin kızlar hepinizi tebrik ediyorum çok güzel eksiler varGeçen hafta cuma 61,2 kg.
Bu cuma 60.25
Fark. 950 gram
Oran 1.55
Zipzip- E Elif_Eylul @Li_zigi
MasterFit e katılıyore
Bisküvi yedin bakışı
Yarismadan ayrilma artik abla baslangicin hayirli olsun yenidenRandevum var bildirimi yapip kaciyorum
Sebeplerini biliyorum boşuna kafanizi agritmayim
Geçen hafta 102.6
Bugün 104
Fark +1.4
Yarismada varim
Eki Görüntüle 2941939
Yemek hazirliyoruz canim 1.30 gibi anca aciklayabilirimprensinin annesi nin oğlunun doğum günü vardı. Herhalde unuttu burayı. Süre ne zaman doluyorsa sonuçları açıklarsin kaptanım beklemeye gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?