- 14 Şubat 2021
- 8.457
- 23.026
- 298
1 fincan sıcak su 1 adet yeşil elma demek istedimKiz sıcak su yenilir mi
İnşallah teşekkür ederimEvet basaracaksin 90 kilodan 60 inen arkadaslar var sende yapabilirsinbu süreç biraz sabır istiyor yeter ki hedefinden vazgeçme
Gunaydin kızlar hepinizi tebrik ediyorum çok güzel eksiler var
Iste o rahatlikla yiyiveriyor insanBiliyorum canım bir yere gitmiyorum ki sadece takıma dahil olmucam bu hafta böyle daha rahat edicem
Size söz artı olmayacak cuma günüIste o rahatlikla yiyiveriyor insan
Sagol canimYarismadan cikanin bizim halimiz ortada abla
Gecmis olsun canim
Canim bak biz ciktik halimiz ortada
Cok güzel gidiyosun sen bu defa alıp başını gene gidersen diye korkuyorumYok neden pes edeyim hala burdayım menü ve kilo bildirimine devam edicem takımlarda olmucam 1 hafta sadecesen beni hep pes etmeye yakın goruyorsun
Nereden nereye geldin maşallah olsun biraz daha sabır canım yaparsın senSize söz artı olmayacak cuma günümenülerimi paylasicam zaten
Sıcak su içtim sonra da yeşil elmayı suyunu akita akita yedim....ohhh ağzım sulandı yazarken1 fincan sıcak su 1 adet yeşil elma demek istedim
İnşallah teşekkür ederim
Dekoder misin bacı.... Ben o cümleyi üç defa okudum çözemedim...Yaaa sen bir karismasana kızbir açiklansin kaptan kim kimi alcak heyecan birakmiyosun
Vallahi söz bir yere gitmicemSagol canim
Cok güzel gidiyosun sen bu defa alıp başını gene gidersen diye korkuyorum
Canım kırmızı takımda yarışmak istiyorum diyor.Teşekkürler canım
Anlamadım ki canım valla 3, 4 kere okudum yazdığını kalın kafali mıyım ne
Vallah bişey anlamadım ki beni seçme diyor mavi takımı mı seçme diyorbelki ben olmam da yani daha belli değil
Daha devamı gelecek canım bu sefer o 60 gorucem sadece bu hafta dahil olmucamNereden nereye geldin maşallah olsun biraz daha sabır canım yaparsın sen
Migice cozmussun tebrik ederimCanım kırmızı takımda yarışmak istiyorum diyor.
Mavi takım kaptanı yada oyuncusu olmak istemiyor.
Sen kırmızı takım kaptanı olacaksın senin yaninda olmak istiyorum diyor.
Galiba sanırsam yani belki. Migice öğrenmeye çalışıyorum.
Teşekkürler canım tercüme ettiğin içinCanım kırmızı takımda yarışmak istiyorum diyor.
MasterFit Yarışması 6.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |||
Kırmızı Takim | ||||||||||
1 | @Li_zigi | Kırmızı Kaptan | 65.6 | |||||||
2 |
| Kırmızı | 61.2 | |||||||
3 | @Nehir im | Kırmızı | 71.5 | |||||||
4 |
| Kırmızı | 74.7 | |||||||
5 |
| Kırmızı | 71.6 | |||||||
6 |
| Kırmızı | 57.4 | |||||||
7 |
| Kırmızı | 83.5 | |||||||
8 | @Zeynebim2020 | Kırmızı | 68.6 | |||||||
Mavi Takim | ||||||||||
1 | @Migim | Mavi Kaptan | 77.8 | |||||||
2 |
| Mavi | 79.9 | |||||||
3 |
| Mavi | 95.1 | |||||||
4 |
| Mavi | 65.5 | |||||||
5 | @Aijoo | Mavi | 73.1 | |||||||
6 |
| Mavi | 61.6 | |||||||
7 |
| Mavi | 60.1 | |||||||
8 |
| Mavi | 70.3 | |||||||
| ||||||||||
| ||||||||||
@Hazrmmm | ||||||||||
| ||||||||||
|
Nöbet yorgunlugu var mı bacım ...ben dün yarım gün nobetçiydimAnlamadım ki canım valla 3, 4 kere okudum yazdığını kalın kafali mıyım ne
Vallah bişey anlamadım ki beni seçme diyor mavi takımı mı seçme diyorbelki ben olmam da yani daha belli değil
Dekoder misin bacı.... Ben o cümleyi üç defa okudum çözemedim...
Ahaaa mira çözmüs insallah mavi takima alırlar migiyiCanım kırmızı takımda yarışmak istiyorum diyor.
Ellerine sağlık canım22-28 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 6.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takim 1 @Li_zigi Kırmızı Kaptan 65.6 2 Cordelia Kırmızı 61.2 3 @Nehir im Kırmızı 71.5 4 madamhd Kırmızı 74.7 5 masal3487 Kırmızı 71.6 6 prensinin annesi Kırmızı 57.4 7 zeyneppk Kırmızı 83.5 8 @Zeynebim2020 Kırmızı 68.6 Mavi Takim 1 @Migim Mavi Kaptan 77.8 2 askrhpozitif Mavi 79.9 3 fantastikaaa Mavi 95.1 4 sardunya1038 Mavi 65.5 5 @Aijoo Mavi 73.1 6 Gurbettt42 Mavi 61.6 7 aypare ackerman Mavi 60.1 8 eceboce Mavi 70.3 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ Mefkurem North River @Hazrmmm VixenM fittanne
Menu Avantajı kazanan takim mavi takim tebrik ediyorum
Nöbet yorgunluğu mu ablacım anlamadımNöbet yorgunlugu var mı bacım ...ben dün yarım gün nobetçiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?