- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yedinmi gercektenBisküvi yedin bakışı
Cumaya halledersin sen abla üzme kendiniRandevum var bildirimi yapip kaciyorum
Sebeplerini biliyorum boşuna kafanizi agritmayim
Geçen hafta 102.6
Bugün 104
Fark +1.4
Yarismada varim
Eki Görüntüle 2941939
Tebrikler canim
Ne kadar artidasin yazmamissin canim cumaya halledersinEki Görüntüle 2941904 gec kalmadim dimi anneme geldim temizlik yaoacagim
Tmm canım.Yemek hazirliyoruz canim 1.30 gibi anca aciklayabilirim
Akşam neler yediğimi söylemeyimÇok güzel canımbide yemiş
Tebrikler canim
Tesekkur ederim canlarımAfiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Yaaa sen bir karismasana kızBeni mavi takımı seçmeyin sadece tarafina alGurbettt42 tamam mı başka birini seç
Tesekkur ederim canımCumaya halledersin sen abla üzme kendini
Tebrikler canim
Ne kadar artidasin yazmamissin canim cumaya halledersin
Zuhalin bildiriminde gördüm senin o bakışınıYedinmi gercekten
Ahanda bu ben
Heeee abla valla unuttum ben onuZuhalin bildiriminde gördüm senin o bakışını
Biliyomuyum kiCumaya halledersin sen abla üzme kendini
Tebrikler canim
Ne kadar artidasin yazmamissin canim cumaya halledersin
Canım bu hafta zor geçti benim için iyileşip toparlanamadim bir türlü böyle gram gidince ben vicdan azabı geçiyorum toparlanıp haftaya dahil olurum tekrardanaskrhpozitif niye yoksun bak halimi goruyorsun 1 haftada
Sen simdi peste edersinCanım bu hafta zor geçti benim için iyileşip toparlanamadim bir türlü böyle gram gidince ben vicdan azabı geçiyorum toparlanıp haftaya dahil olurum tekrardan
Teşekkürler canımEvet basaracaksin 90 kilodan 60 inen arkadaslar var sende yapabilirsinbu süreç biraz sabır istiyor yeter ki hedefinden vazgeçme
Gunaydin kızlar hepinizi tebrik ediyorum çok güzel eksiler var
Anlamadım ki canım valla 3, 4 kere okudum yazdığını kalın kafali mıyım neBeni mavi takımı seçmeyin sadece tarafina alGurbettt42 tamam mı başka birini seç
Vallah bişey anlamadım ki beni seçme diyor mavi takımı mı seçme diyorYaaa sen bir karismasana kızbir açiklansin kaptan kim kimi alcak heyecan birakmiyosun
Yarismadan cikanin bizim halimiz ortada ablaRandevum var bildirimi yapip kaciyorum
Sebeplerini biliyorum boşuna kafanizi agritmayim
Geçen hafta 102.6
Bugün 104
Fark +1.4
Yarismada varim
Eki Görüntüle 2941939
Gecmis olsun canimTamam canim bugun biraz rahatsızım
Canim bak biz ciktik halimiz ortadaCanım bu hafta zor geçti benim için iyileşip toparlanamadim bir türlü böyle gram gidince ben vicdan azabı geçiyorum toparlanıp haftaya dahil olurum tekrardan
Bende anlamadim biri anladimi diye bakiyordum tek degilmisimTeşekkürler canım
Anlamadım ki canım valla 3, 4 kere okudum yazdığını kalın kafali mıyım ne
Vallah bişey anlamadım ki beni seçme diyor mavi takımı mı seçme diyorbelki ben olmam da yani daha belli değil
Çıkınca olmuyor.Yarismadan cikanin bizim halimiz ortada abla
Gecmis olsun canim
Canim bak biz ciktik halimiz ortada
Bi an kafam böyle olduBende anlamadim biri anladimi diye bakiyordum tek degilmisim
Yok neden pes edeyim hala burdayım menü ve kilo bildirimine devam edicem takımlarda olmucam 1 hafta sadeceSen simdi peste edersin
Biliyorum canım bir yere gitmiyorum ki sadece takıma dahil olmucam bu hafta böyle daha rahat edicemCanim bak biz ciktik halimiz ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?