Tatlım ne yiyip içiyorsunuz hepsinden istiyorum..Canım kırmızı takımda yarışmak istiyorum diyor.
Mavi takım kaptanı yada oyuncusu olmak istemiyor.
Sen kırmızı takım kaptanı olacaksın senin yaninda olmak istiyorum diyor.
Galiba sanırsam yani belki. Migice öğrenmeye çalışıyorum.
Ahaaa mira çözmüs insallah mavi takima alırlar migiyi
Duyun burdan bu sözümü mavi takim kaptani kim olcaksa migiyi alsın
Kimse bugun biseyi anladigi yok eniyisi kahve yapıp icmekNöbet yorgunluğu mu ablacım anlamadım
Ödülümü yedim keyfim yerindeKimse bugun biseyi anladigi yok eniyisi kahve yapıp icmek
Ne yedinÖdülümü yedim keyfim yerinde
Yedim işte şimdiden üstüme gelme akşam menü de görürsünNe yedin
Az önce benim mesajıma benzer şeyler yazdığını okuyunca yorgunluktan mi anlamadık acaba dedim...Nöbet yorgunluğu mu ablacım anlamadım
Yok ablam migimce bilmediğimiz için zorlanıyoruzAz önce benim mesajıma benzer şeyler yazdığını okuyunca yorgunluktan mi anlamadık acaba dedim...
Bugün cuma açma cumalik ağzınıNe yedin
Hım anladımYedim işte şimdiden üstüme gelme akşam menü de görürsünbence aşırı kalorili bişey değildi
Bugün cuma açma cumalik ağzını
tatlım sarkmalar için bölgesel egzersiz yapmam lazım. youtube ta çok video var. instagramda da. bunun dışında jeller var. fazla kilolardan sonra sarkmalar herkes de oluyor. önlem alabilirsin. moralini bozma. mesela ben kollar ve göğüs için çember, 1 er kiloluk ağırlık vs birşeyler almıştım. bacak çevirme aleti falan...İnanın o kadar çok istiyorum ki eşim birşey demese de ben kendi vucüdumdan tiksinmeye başladım aslında kilo vermeye başladım sonra bişey yapmadığım için kollarım karnım sarkmaya başladı daha çok tiksindim kendimden bunu kendime psikolojik durumuna getirdim yani kendi kendimi imha ettim resmenherkes kilo konusunda daha çok üstüme gelmeye başladı kimse beni anlamak istemeyince bende kendimi tamamıyla saldım sonucum yine kendime oldu bu durumdayım
Hay ağzın bal yesin be ablam
Kaymak cevizle süper olurduHay ağzın bal yesin be ablam
Tamam bozma moralini bi tanede çiko yerimHım anladım
Tatlım ne yiyip içiyorsunuz hepsinden istiyorum..
Bu hafta mavi takım harikalar yarattı22-28 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 6.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takim 1 @Li_zigi Kırmızı Kaptan 65.6 2 Cordelia Kırmızı 61.2 3 @Nehir im Kırmızı 71.5 4 @madamhd Kırmızı 74.7 5 @masal3487 Kırmızı 71.6 6 @prensinin annesi Kırmızı 57.4 7 @zeyneppk Kırmızı 83.5 8 @Zeynebim2020 Kırmızı 68.6 Mavi Takim 1 Wilma11 Mavi Kaptan 77.8 2 askrhpozitif Mavi 79.9 3 @fantastikaaa Mavi 95.1 4 @sardunya1038 Mavi 65.5 5 @Aijoo Mavi 73.1 6 Gurbettt42 Mavi 61.6 7 @aypare ackerman Mavi 60.1 8 @eceboce Mavi 70.3 ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ @Mefkurem @Tutaste53 @Hazrmmm @VixenM @fittanne
Menu Avantajı kazanan takim mavi takim tebrik ediyorum
Bu bakış gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?