Tamam canım olur bende o zaman burda olurum zatenCanım akşam 8.30 9 gibi uygunum o zamana kadar işlerimi halledeyim yemek falan hazırlayacağım
bismillah siteye yeni girdim nasıl yakalandımAmine Busra seçiyorum
Tamam canımTamam canım olur bende o zaman burda olurum zaten
Hayırlı olsun rakipbismillah siteye yeni girdim nasıl yakalandımbende yeni kaptanlar kim diye bakınıyodum
tamam banada uygun. laptop kullanmayı unutmuşum akşama eşim çocuklara bakar seçimleri rahatla yaparız inşallahCanım akşam 8.30 9 gibi uygunum o zamana kadar işlerimi halledeyim yemek falan hazırlayacağım
Bizde giremedik siteyeBian sandım kk çöktü giremedim sayfaya sizde de oldu mu ? Sorun
teşekkürler. inşallah güzel bir hafta geçiririz
Canım ben ev içi 1 saat yürüyüşle 8000 adim attım sen de yaparsın gerisi misafir ağırla koştur et derken akşama 15 bine yakın olur zatenYarın 15 bini sabahtan tamamlasam ne iyi olur yapacak miyim bilmem misafirler var
Zorunlu degil canimYarın 15 bini sabahtan tamamlasam ne iyi olur yapacak miyim bilmem misafirler var
Cazibeye mi kilomuza mıKıslar site cazibemize dayanamadı çöktü
Sende Hindi but yeseydin canim yeidklerini cok azaltmaOğlanlara mantı pişirdim kocam beye fırında hindi but ben sütlü granola....
Adaletin bu mu dünya
Aaa aşkolsun neremiz kilolu yahu yok olsa olsa vahşi cazibemizden gider siteCazibeye mi kilomuza mıağırlık yaptık resmen
Pişmiş olsa yerdim canım menüyü paylaştım eşim geç geliyor birazdan fırına atacağım onu beklesem bana geç oluyor sonra gelsin kilocuklarSende Hindi but yeseydin canim yeidklerini cok azaltma
Aaa aşkolsun neremiz kilolu yahu yok olsa olsa vahşi cazibemizden gider site
Sende hindi but yeseydin canım :)Oğlanlara mantı pişirdim kocam beye fırında hindi but ben sütlü granola....
Adaletin bu mu dünya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?