Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim ❤

madamhd Sorun bende bende kimsede değil bu hafta tescillenir .
Bu hafta sena da bende katılmıyoruz bakalım sorun sende mi
madamhd güncele gel vardinmi istanbula
Geldim geldim sabah 7de evden çıktım 14.30larda arkadaşım evindeydim daha önce otobüsle gelmemiştim buraya bu kadar süreceğini düşünmedim dedim bilsem buraya geleceğime trabzona giderdim
Ümraniye ye beklerim
Ayy sağol canım Yarın eminönüne falan geçeriz muhtemelen ama gezmeye

Aslında şöle yapabilirdin eşine yapacagı hındi but sayısına göre ayırabilirsin daha iyi olur kendine erken ye bence
Mesela geçen köfte yapmışım
Eşime kızartma yaptım kendime firina koydun
Genelde öyle yapıyordum bende canım.. eşim bütün but almış parçalamak istemedim tek seferde pişince öyle şeyler daha lezzetli oluyor

Merhabalar. Cok gecmis olsun. Benım kızımda da kayma var ayrıca nistagmusu var. Gözlük deneyelim dedi doktor. 4numara yazdı. Benim kızımın durumu karışık biraz beyninde bi zar yok. Ona baglı görme sorunu yaşayabilir demiştiler.Açtığım sorulara bakmak istersenz detaylı anlattm. Size yazılan gözlük numarası kac?

Kapuska yiyecegim ben banane
Sana neyse bana ne
Kendini affet dediniz , baris dediniz affwttim cannimmm kendimi o yine basaracak 1er 1er gidecek kilolar demi canimmmm kendim
Hi tuyo istiyorum ayni takima düşersek gorursun bu hafta 3 kilo alayim da

9 da başlayacak
Takimda olup kilo almak mi izne ayrilinca al kaptanim alacaksan
Migi beni geçsin diye aldı galiba benim ona verdigim gaz faydası olmadı
Bende ters piskoloji hic ise yaramaz ki
Menu yazacağım 1 saate korkuyorum
Yuhhh biz yeterince yedik ya hani bu sabah tartilip baslamistik kaptanim

kiz sen delisin

Menüm
Kahvaltı saat 12:00 - 2 hş yumurta, 1 domayes, 1.5 salatalık, 1 kk beyaz peynir, 1 bardak yeşil çay
Akşam saat 5 :00 2 kepçe yeşil mercimek çorbası, 1 kase tonbalıklı salata, 4 yk yoğurt.

Su 3 litre

Zipzip- E Elif_Eylul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…