Tabikiiiigarantiye alayım mı diyorsun
90 olmadan 80e inecek o ibreabooo 90 a 500 gram kalmış
Ayagina saglik canim maşallah
Allah şifa versin...çok üzüldüm...Hayirli ugurlu olsun secmeler olmus, kizlar k bakmayin cok giremedim.
Abim 2 yil once de gelmisti ama suan daha kotu olmus , ayaklarini hic kullanamiyor. Yaninda durmak lazim devamli.
E tabi yemek bulasik da oluyor. Yerde surunerek hareket ettigi yerleri siliyorum.
Bide 2 bebeyle yataga uzandim da oyle ise ara verdim.
Simdi adim nasil olacak ,isteyen mi yapacakZipzip- kaptan?
Tebrikler kuzum.Belki kırmızı kaptan gelmiştir diye baktim ama giremedi herhalde.
Henüz seçilemeyen arkadaşlar sabah kahvaltilarda kaçamak olmasin
Sabah seceriz artik, iyi geceler
Sağol canımAyagina saglik canim maşallah
Mutsuz uyuyacağım ama mutlu ve güçlü uyanacagimİyi geceler güzel uyuyun mutlu uyanın.
Eline sağlık Benim kaptanlığımda sevilayla yaristik biz canımMerhaba
6 haftalık MasterFit Yarışmasında Takımlar arası skor 3-3 devam ediyor.
Zipzip- E Elif_Eylul
MASTERFİTKAZANAN KAZANAN KAPTAN ETAP ŞAMPİYONU
Masterfit öncesi ilk şampiyon
1.ETAP
MAVİ TAKIM
askrhpozitif @Ayyulduz
@zeyneppk2.ETAP KIRMIZI TAKIM @zeyneppk madamhd 3.ETAP MAVİ TAKIM Gurbettt42 Mefkurem 4.ETAP KIRMIZI TAKIM Mefkurem @Li_zigi 5.ETAP KIRMIZI TAKIM @Li_zigi @Li_zigi 6.ETAP MAVİ TAKIM @Migim Gurbettt42
Rabbim şifa versin canımHayirli ugurlu olsun secmeler olmus, kizlar k bakmayin cok giremedim.
Abim 2 yil once de gelmisti ama suan daha kotu olmus , ayaklarini hic kullanamiyor. Yaninda durmak lazim devamli.
E tabi yemek bulasik da oluyor. Yerde surunerek hareket ettigi yerleri siliyorum.
Bide 2 bebeyle yataga uzandim da oyle ise ara verdim.
Simdi adim nasil olacak ,isteyen mi yapacakZipzip- kaptan?
En güzelini yapmışsın canım karşıya gelmişsin hoşgelmissinAslında ben çok geldim istanbula her yeri gezdimşimdi arkadaşa yalnız geldim kocayla çocuğu evde bıraktım biraz kafa dağıtayım beylikdüzündeyim bu taraflarda takılırız sanırım
Sen Ümraniye'de misin dibimdemisinÜmraniye ye beklerim
Kaybeden kaptanları da ekleyeyim.Eline sağlık Benim kaptanlığımda sevilayla yaristik biz canım
Edit : jeton kareliymis sonradan düştü
Beni sectigine pisman olmicaksin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?