- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
MASTERFİT | KAZANAN | KAZANAN KAPTAN | ETAP ŞAMPİYONU | ||||
1.ETAP | MAVİ TAKIM |
| |||||
2.ETAP | KIRMIZI TAKIM |
|
| ||||
3.ETAP | MAVİ TAKIM |
|
| ||||
4.ETAP | KIRMIZI TAKIM |
| @Li_zigi | ||||
5.ETAP | KIRMIZI TAKIM | @Li_zigi | @Li_zigi | ||||
6.ETAP | MAVİ TAKIM |
|
|
canım abinin ayakları felçli mi?Hayirli ugurlu olsun secmeler olmus, kizlar k bakmayin cok giremedim.
Abim 2 yil once de gelmisti ama suan daha kotu olmus , ayaklarini hic kullanamiyor. Yaninda durmak lazim devamli.
E tabi yemek bulasik da oluyor. Yerde surunerek hareket ettigi yerleri siliyorum.
Bide 2 bebeyle yataga uzandim da oyle ise ara verdim.
Simdi adim nasil olacak ,isteyen mi yapacakZipzip- kaptan?
Allah şifa versin canım. Size de kolaylık versin inşallah.Hayirli ugurlu olsun secmeler olmus, kizlar k bakmayin cok giremedim.
Abim 2 yil once de gelmisti ama suan daha kotu olmus , ayaklarini hic kullanamiyor. Yaninda durmak lazim devamli.
E tabi yemek bulasik da oluyor. Yerde surunerek hareket ettigi yerleri siliyorum.
Bide 2 bebeyle yataga uzandim da oyle ise ara verdim.
Simdi adim nasil olacak ,isteyen mi yapacakZipzip- kaptan?
Yok genetik bir rahatsizligi var eskiden ayaklari ustunde durabiliyordu 2 kisinin destegi ile simdi hic duramiyor.canım abinin ayakları felçli mi?
Sagolasin kaptanim, rahat ettirmek gonlunu etmek icin elimden geleni yapiyorum.Allah şifa versin canım. Size de kolaylık versin inşallah.
Allah şifa versin canim, size de yardim etsin hasta bakmak kolay değildir biliyorumSagolasin kaptanim, rahat ettirmek gonlunu etmek icin elimden geleni yapiyorum.
Ben 4. Etapda gelmişimMerhaba
6 haftalık MasterFit Yarışmasında Takımlar arası skor 3-3 devam ediyor.
Zipzip- E Elif_Eylul
MASTERFİTKAZANAN KAZANAN KAPTAN ETAP ŞAMPİYONU
Masterfit öncesi ilk şampiyon
1.ETAP
MAVİ TAKIM
askrhpozitif Fitt_anne
zeyneppk 2.ETAP KIRMIZI TAKIM zeyneppk madamhd 3.ETAP MAVİ TAKIM Gurbettt42 Mefkurem 4.ETAP KIRMIZI TAKIM Mefkurem @Li_zigi 5.ETAP KIRMIZI TAKIM @Li_zigi @Li_zigi 6.ETAP MAVİ TAKIM Wilma11 Gurbettt42
Takim tam netlessin ben size hirs salacagimBen 4. Etapda gelmişim
Ellerine sağlık kaptanım mefkurem zamanında geldim
Eline sağlık canım ❤Merhaba
6 haftalık MasterFit Yarışmasında Takımlar arası skor 3-3 devam ediyor.
Zipzip- E Elif_Eylul
MASTERFİTKAZANAN KAZANAN KAPTAN ETAP ŞAMPİYONU
Masterfit öncesi ilk şampiyon
1.ETAP
MAVİ TAKIM
askrhpozitif Fitt_anne
zeyneppk 2.ETAP KIRMIZI TAKIM zeyneppk madamhd 3.ETAP MAVİ TAKIM Gurbettt42 Mefkurem 4.ETAP KIRMIZI TAKIM Mefkurem @Li_zigi 5.ETAP KIRMIZI TAKIM @Li_zigi @Li_zigi 6.ETAP MAVİ TAKIM Wilma11 Gurbettt42
garantiye alayım mı diyorsunBelki kırmızı kaptan gelmiştir diye baktim ama giremedi herhalde.
Henüz seçilemeyen arkadaşlar sabah kahvaltilarda kaçamak olmasin
Canım abine çok çok geçmiş olsun Rabbim hayatını kolaylaştırsın insaAllahSagolasin kaptanim, rahat ettirmek gonlunu etmek icin elimden geleni yapiyorum.
Rabbim şifa versin, kolaylık versin zeynepcimYok genetik bir rahatsizligi var eskiden ayaklari ustunde durabiliyordu 2 kisinin destegi ile simdi hic duramiyor.
Sağol canımBilmem hatırlamıyorum
Keyifli gezmeler canım
Geçmiş olsun kızınıza biz henüz alamadık gözlüğünü ama doktor yüksek numara yazacağım demişti ay başı alacağım insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?