Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

anti tpo yüksek olması yeterli hasimato olması için. maalesef saglik ocağında bakılmıyor hastanede gidip dahiliye de baktirabilirsin.

Selam kızlar bugün çok hastayım karışık saçma bir menü oldu ama yine de yazmak istiyorum
Yarın tartı günü inş son gün etkisi yüzünden çok saçma çıkmaz (

Sabah
2 dilim kek ,3-4 zeytin

Öğle
4-5 parça Bitter çikolata ve kahve

Akşam
Grissini yeşil çay

Ellssa noram

ne demek, inşallah düşündüğün değildir

İnşallah canım şuan kafaya çok taktım valla . Yıllardır kilo icin hastaneye gidip geliyorum bir kere bu teste bakılmamış Hayatımda bir o eksikti zaten .

İnşallah canım şuan kafaya çok taktım valla . Yıllardır kilo icin hastaneye gidip geliyorum bir kere bu teste bakılmamış Hayatımda bir o eksikti zaten .

endokrine hiç gitmismiydin genelde orada bakılıyor bu tip tetkikler ,, dahiliye genel kan tetkiklere bakıyor genelde pek disina çıkmıyor maalesef.

endokrine hiç gitmismiydin genelde orada bakılıyor bu tip tetkikler ,, dahiliye genel kan tetkiklere bakıyor genelde pek disina çıkmıyor maalesef.

Yok canım gitmedim hiç . Hep tsh t3 t4 bakilmış. Regli düzensizliği oluyormuş galiba genelde

İyi akşamlar kızlar. Yarın tartı günü. Tüm takımıma çok teşekkür ederim. Bildirim yapan herkesin çabaladığını düşünüyorum. Emeğinize sağlık şimdiden.

Menüm
10.00
2 yumurta
30 gr örgü peyniri
2 küçük nohut ekmeği
1 kiraz domates
10 zeytin

14.00
1 kupa sütlü kahve
1 tatlı kaşığı tuzlu fıstık ezmesi
1 muz

18.30
60 gr kavurma
2 yumurta
30 gr peynir

LenaG Boncuk2307 arke Ellssa

Bizde sana çok teşekkür ederiz kaptanim

Geçmiş olsun canım önemli olan sağlık

Harika menü canım afiyetler olsun. Adım sayısı resimli artık haberin olsun.

Akşam makarna olmasa daha iyi olurdu malum tartı öncesi.
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…