Kızlar şimdi hasimatoyu arastiriyorumda hiç bilmediğim bir hastalık belirtilerine baktım reglj düzensizliği vs vs yaziyor %99 bellirti bana uyuyor malesef. Doğrumu anladım Mesela t3 t4 ve tsh normal değerlerde olsada haşimato olabiliyormu? Birde sağlık ocağı tpo sanırım o değere bakıyormu
anti tpo yüksek olması yeterli hasimato olması için. maalesef saglik ocağında bakılmıyor hastanede gidip dahiliye de baktirabilirsin.
Tamam canim teşekkür ederim bilgi için
ne demek, inşallah düşündüğün değildir
İnşallah canım şuan kafaya çok taktım valla . Yıllardır kilo icin hastaneye gidip geliyorum bir kere bu teste bakılmamış Hayatımda bir o eksikti zaten.
Ah canım benim çok ama çok geçmiş olsunnKızlar bebeğim gittikçe kötüleşti doktora geldik serum taktılar kan sonuçları bekliyoruz dua edin bizeEki Görüntüle 3520171
endokrine hiç gitmismiydin genelde orada bakılıyor bu tip tetkikler ,, dahiliye genel kan tetkiklere bakıyor genelde pek disina çıkmıyor maalesef.
Canım gündüz oruçsun(Ramazan orucu) , iftar sahur arası sadece su içiyorsunsu orucu ne oluyordolar milyoneri
Bizde sana çok teşekkür ederiz kaptanimİyi akşamlar kızlar. Yarın tartı günü. Tüm takımıma çok teşekkür ederim. Bildirim yapan herkesin çabaladığını düşünüyorum. Emeğinize sağlık şimdiden.
Menüm
10.00
2 yumurta
30 gr örgü peyniri
2 küçük nohut ekmeği
1 kiraz domates
10 zeytin
14.00
1 kupa sütlü kahve
1 tatlı kaşığı tuzlu fıstık ezmesi
1 muz
18.30
60 gr kavurma
2 yumurta
30 gr peynir
Eki Görüntüle 3520355
LenaG Boncuk2307 arke Ellssa
Yok canım gitmedim hiç . Hep tsh t3 t4 bakilmış. Regli düzensizliği oluyormuş galiba genelde
Harika menü canım afiyetler olsun. Adım sayısı resimli artık haberin olsun.Merhabalar bayanlar menumu yazayım
Sabah
Menemen
7 zeytin
2 dilim peynir
3 top peynir
Yeşillik
Ara
Sade filtre kahve ve bir avuç kuru armut
Akşam
1 tabak pırasa ve salata
Su 3 lt
12000 adım
LenaG Boncuk2307 noram
Tırsık bir şekilde yarını bekliyorumNasıl gidiyor asko
Allah Şafi ismi ile şifa versin inşallahKızlar bebeğim gittikçe kötüleşti doktora geldik serum taktılar kan sonuçları bekliyoruz dua edin bizeEki Görüntüle 3520171
Hemde nasıl stresHemde çook önemli bir gün şimdiden stres sardı bile
Vee hayırlı olsun canım kaptanlığın
Yaa tamam atıyorum canımHarika menü canım afiyetler olsun. Adım sayısı resimli artık haberin olsun.
Akşam makarna olmasa daha iyi olurdu malum tartı öncesi.13 aralik cuma
10da yarım sebzeli pogaca biberli omlet roka salatası, kasar peyniri
ara öğün şekersiz turk kahvesi ,maden suyu
aksam 17.30da küçük dilim fırında basemal soslu makarna , domates çorbası, kırmızı lahana havuç salatası
bugün çok azz su içtim ins yatana kadar biraz daha fazla içmeye çalışacağım 15 lt su , şekersiz turk kahvesi içildi.
LenaG arke . Ellssa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?