Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şu adım sayısını resimli atar mısın ablacım

fırında tavuk patates 1 tepsi yemis misindir

ben cok severim ama bagımlilik yapıyor yedikce yiyesim geliyor onu uzak durmam lazım
Yok kııaaz bir tepsi ney, bir parça tavuk 2 orta boy kadar da patates elma dilimi yapmıştım yani dörde bölüp atmıştım fırına öyle 8 parça falan işte çok seviyorum ben de patatesi yağsız baharatlı doyurucu da yoğurtla güzel oluyor.
Çok zormuş bu işler. Bir yandan çözmeye çalışyorum bir yandan yanlış yaparmıyım stresi ile mücadele yapıyorum. Nolur kusura bakmayın eksiklerim için. Düzelicek öğrenicem
Çok haklısın kaptanım ben bir hafta cumartesi günü kaptanımın yerine yaptım tabloyu falan çok zorlanmıştım. Bir iki haftaya oturur tamamen

eşimde saolsun Nutella almış saolsun. şuan regliyim onu bahane edip kasiklardim tutuyorum kendimi eksileri gördükçe yiyesim gelmiyor ama sende helal olsun yememissin:)
Canım ben 58 kiloydum doğumdu emzirmeydi derken 20 kg aldım mecburum kendimi tutmaya; hiç bir elbise bana olmuyor kendimi hiç beğenmiyorum

Afiyet olsun canım güzel menü, gün içinde sürekli protein de almışsın.
Afiyet olsun canım çok güzel menü.

Canım ben 58 kiloydum doğumdu emzirmeydi derken 20 kg aldım mecburum kendimi tutmaya; hiç bir elbise bana olmuyor kendimi hiç beğenmiyorum

bende hamileligim boyunca yatmak zorunda kaldım onda bile 76ya kadar çıktım doğumdan sonra 69a düştüm sonra lohusalik halleri bunalıma girdim sürekli yedim şimdi hayatımda ilk defa 78e çıktım. Benimde hiç bir kıyafetim olmuyor sürekli sweet ve esofman tarzı takılıyorum oversize takıldığım gömlekler normal olmaya başlayınca artık dur dedim kendine gel. inşallah yaza kadar istediğimiz kiloya ulaşırız da yazın istediğimizi giyeriz

Amin canım inşallah bu yazın istediğimiz elbiseleri giyebiliriz. Ben de gencim etrafımdaki gençlere bakıyorum renkli renkli giyiniyorlar özeniyorum güzel güzel şeyler var reyonlarda ama benim için beden yok ben de tayt üstüne oversize giymekten sıkıldım . Başladık bence devamı gelir inşallah

Çok zormuş bu işler. Bir yandan çözmeye çalışyorum bir yandan yanlış yaparmıyım stresi ile mücadele yapıyorum. Nolur kusura bakmayın eksiklerim için. Düzelicek öğrenicem
Canım yardıma ihtiyacın olunca elimden gelen desteği veririm anladığım kadarıyla. Şu an senin için yapabileceğim bir şey varsa söyle ben boşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…