Ödem odembismillah bu neeemasallahh
Eeii eeiiiitam bugdayla yaptım beybi zaten o krepte en minik tavada yaptım birde incecik pek bir etkisi olmaz yani
Şu adım sayısını resimli atar mısın ablacımLenaG arke Boncuk2307
Dünkü menüm
Kahvaltı 8.30
Yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
Öğle yemeği 12.30
1 tabak yeşil mercimek yemeği
Akşam 17.30
Balık
Salata
1 kase çorba
Akşam ara öğünü 20.00
Muz
2.5 lt su
8000 adim
Yok kııaaz bir tepsi ney, bir parça tavuk 2 orta boy kadar da patates elma dilimi yapmıştım yani dörde bölüp atmıştım fırına öyle 8 parça falan iştefırında tavuk patates 1 tepsi yemis misindir
ben cok severim ama bagımlilik yapıyor yedikce yiyesim geliyor onu uzak durmam lazım
Çok haklısın kaptanım ben bir hafta cumartesi günü kaptanımın yerine yaptım tabloyu falan çok zorlanmıştım. Bir iki haftaya oturur tamamenÇok zormuş bu işler. Bir yandan çözmeye çalışyorum bir yandan yanlış yaparmıyım stresi ile mücadele yapıyorum. Nolur kusura bakmayın eksiklerim için. Düzelicek öğrenicem
Canım ben 58 kiloydum doğumdu emzirmeydi derken 20 kg aldım mecburum kendimi tutmaya; hiç bir elbise bana olmuyor kendimi hiç beğenmiyorumeşimde saolsun Nutella almış saolsun. şuan regliyim onu bahane edip kasiklardim tutuyorum kendimi eksileri gördükçe yiyesim gelmiyorama sende helal olsun yememissin:)
Canım muzlu yaptığın zaman muz yerine elmayı rendele ben öyle yapıyorumelmali pankek nasıl oluyor canım
ben muzlu yaban mersinli yapiyorum seviyor
bebegin kac aylık
afiyet olsun minige
afiyet olsun canımm
SAğol bebeğimmmafiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım güzel menü, gün içinde sürekli protein de almışsın.16.12.24
08.30
1 haşlanmış yumurta, 3 kestane, 1 çk pekmez
11.00 sütlü kahve
12.30
2 yumurta ile peynirli omlet, çekirdekli salata, 1 dilim ekmek
16.00
Sade kahve, 1 muz
19.00
1 kepçe çorba, 4 YK et sote, salata, yoğurt
Çay ile hurma yedim
Şu:2 lt.arke Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun canım çok güzel menü.16 Aralik Pazartesi
Kahvslti 12:00
2 haslanmis yumurta
1 dilim kizarmis ekmek
1 tk bal 1 çayk tereyagi
Yesillik
10 badem
16:00
1 kupa sütlü filtre kahve
3 hurma 10 findik
18:00
3 bud haslanmis tavuk
4 kasik chia tohumlu yoğurt
2 litre su
Adimim 3 bin civari 6 binin altinda oldugu icin resim gondermedim
Ellssa arke Boncuk2307
Canım ben 58 kiloydum doğumdu emzirmeydi derken 20 kg aldım mecburum kendimi tutmaya; hiç bir elbise bana olmuyor kendimi hiç beğenmiyorum
afiyet olsun canım, bence gündüzü daha sağlam tutup akşam sağlıksız yiyeceklere yönelmeyi engelleyebilirsin. Adımların güzel.arke Ellssa Boncuk2307
Pazartesi
15.00
1 findikli granola
16.
6 yk pirasa
Sucuklu yumurta
18
Ceyrek ekmek
1 yk recel
21 cok az sut ile kahve
Spor.6100 adim
Afiyet olsun canım, menün de adımların da güzel olmuş.16.12.2024 Pazartesi
13.30
6 yk etli pilav
1 bardak ayran
1 avuç fındık
1 avuç kuru üzüm
17.30
3 hurma
1 tk fıstık ezmesi
1 muz
su: 3 lt
adım: 10.677
Eki Görüntüle 3522071
arke Ellssa Boncuk2307
teşekkürler canımAfiyet olsun canım, menün de adımların da güzel olmuş.
Afiyet olsun canım, menü ve sporlar harika.
Amin canım inşallah bu yazın istediğimiz elbiseleri giyebiliriz. Ben de gencim etrafımdaki gençlere bakıyorum renkli renkli giyiniyorlar özeniyorum güzel güzel şeyler var reyonlarda ama benim için beden yokbende hamileligim boyunca yatmak zorunda kaldım onda bile 76ya kadar çıktım doğumdan sonra 69a düştüm sonra lohusalik halleri bunalıma girdim sürekli yedim şimdi hayatımda ilk defa 78e çıktım. Benimde hiç bir kıyafetim olmuyor sürekli sweet ve esofman tarzı takılıyorum oversize takıldığım gömlekler normal olmaya başlayınca artık dur dedim kendine gel. inşallah yaza kadar istediğimiz kiloya ulaşırız da yazın istediğimizi giyeriz
Canım yardıma ihtiyacın olunca elimden gelen desteği veririm anladığım kadarıyla. Şu an senin için yapabileceğim bir şey varsa söyle ben boşum.Çok zormuş bu işler. Bir yandan çözmeye çalışyorum bir yandan yanlış yaparmıyım stresi ile mücadele yapıyorum. Nolur kusura bakmayın eksiklerim için. Düzelicek öğrenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?