Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evettt öyle oluyor ne yazıkkii ama biz eşimle saat 9 dan sonra ışıkları kapatıyoruzzz öyle uykusu geliyo beni uyut diyo uyuyo

bir ara bizde öyle yapıyorduk ama baktım eşim belisten önce uyuyo kaldirdim o işi djsjsjsns
Ayyy bizde de öyle oluyor yaa, eşime ne zaman kızları sen uyut desem, bi bakıyorum çocukları yanına yatırmış kızlar yatakta kuduruyorlar eşim çoktaaaaaannnnn horlamaya bile başlamış

Ayyy bizde de öyle oluyor yaa, eşime ne zaman kızları sen uyut desem, bi bakıyorum çocukları yanına yatırmış kızlar yatakta kuduruyorlar eşim çoktaaaaaannnnn horlamaya bile başlamış

Bende aksam 9 da ışıkları kapatıp çocuklarla yatıyorum göya onlar uyuyunca bitki çayı içerim film izleriz diye ama ben onlardan önce uyuyorum.

Bende aksam 9 da ışıkları kapatıp çocuklarla yatıyorum göya onlar uyuyunca bitki çayı içerim film izleriz diye ama ben onlardan önce uyuyorum.
Vallahi ben de aynı durumdayım, kızlarımı yatağa soktuğum anda uyuyorum ama eşim aynı şeyi yapınca gıcık oluyorum, ne münasebet efendim kırk yılın başında bir uyutacaksa önce kızlarım uyumalı

uyut demeye korkuyorum zaten bir kere uyut dedik bi baktım kızım geldi baba nerde diyorum uyuttum diyo hepsi aynı demekki :))

Salı menusu ve sporu

arke
@LenaG
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3522597 Eki Görüntüle 3522598
20.00 gibi tekrar leblebi ve kuru dut yedim
Afiyet olsun canım menün çok güzel, adımlar da iyi. Su hala az, biliyorum kışın içmek zor geliyor ama bir yolunu bulman lazım.
Afiyet olsun canım, akşam bayağı çeşitli olmuş, adımların çok güzel.
Çok güldüm buna yaa, iyi yapmış annen. Onu ye bunu ye derken sana yazık olacak.
Selam kızlar dün kızım hastaydı biraz, okulundan aradılar izin aldım geçtim kızı aldım eve gittim bu kez kızla uğraştım vs yorulmusum, yazamadım menüyü
Çok geçmiş olsun canım, inşallah daha iyidir.
Afiyet olsun canım akşam protein ekleseydin çok güzel olurdu.
Valla kuzum dün gece tabanları zonkladi
Aman canım dikkat et, özellikle belini falan zorlama.

Slm kizlar aclik cekiyorum. Yiyorum doymuyorum. Duygusal acligin yanında midem de kazanıyor
Bir kac gundur sabahları az yiyip akşamları cozurtuyordum. Bugun sabah iyi yiyim dedim, istedigimdrm biraz fazla yedim , sabah cozurttum yani

Öğlen pirasa yogurt muz 6 badem yedim . Ekmrksiz ama az degil .1 de yedim 4 gibi midem kazındı cantamda fistik vardi onu yedim.
Bu arada yürüyüş yapıyorum. Kisa yoldan mi donsem , kahve yetmez yiyecek birsey mi alsam diye epeyce düşündüm
Kahve yaninda çikolata...burger yeme fikirleri ucustu aklimda.

Sütlü filtre kahve aldim. Umarim bugun akşamı ve bundan sonrakileri hafif atlatabilirim

Selamlar kizlar nasılsınız menumu yazayım niyeyse benim motivasyon bi bozuldu ki sormayın dünkü tartı dan sonra neyse toparlarım inşallah

Sabah

Lorlu omlet
5 zeytin
Peynir
1 avuç fıstık
1 tk bal

 Ara

Yarim portakal
1 elma

Akşam

4 kaşık barbunya
Yesil salata

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 arke Kaptanim artı gelirsem çok üzgünüm cumartesi muhtemelen öyle olacak gibi görünüyor

Eklentiler

• 20241218_173621.webp
    18 KB · Görüntüleme: 10
Bugün saçma bir menü oldu sinirimde tepemde ne yemek yaptım nede temizlik neyse menüye gelecek olursak

18 aralik carsamba

Sabah 11de 3 haslanmis yumurta sarısı , havuç, az zeytinyagda kavrulmuş 1 kasik patlican biber, 1 adet sebzeli pogaca , yeşil zeytin , kasar

ara 1 dilim limonlu kek , kahve

aksam 18.00da 2 tane kaygana , kasar , az zeytinyaginda patlican biber kavurmasi

2.5 lt su

Jasminium84 Ellssa

Kızlar menüm

Saat 10.00 papatya çayı
Saat 11.00 2 yumurta ile menemen 6 zeytin 10 fındık 1 parça peynir

Saat 14.00 kahve +1 kare bitter
Saat 17.30 3 küçük tavuk baget 1 kase çoban salata
Saat 18.00 maden suyu iciyorum

Su 2litre 10.637adjm
Ellssa Boncuk2307 Jasminium84

Son düzenleme:
Canım biliyorsun bende geçen hafta aynısını yaşadım motivasyonunu bozma. Bende bu sabah +500 çıktım salı gününe göre. çok adım attım ondanmı oldu bilmiyorum ama cumartesiye kadar tartilmayacağim. eğer cumartesiye kadar toparlamaz ise 3 4 gün ekmek ve bitter çikolata eklersin şaşırtma olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…