Teşekkürler canım
Geçmiş olsun ne diyeyim bilemedim çok zor. Yine de yüreğini ferah tutmaya çalış canım. İnşallah yoktur birsey, azar azar da olsa yemeye başlar canım umarim.
Beta virüsün penisilin mi tedavisi? Daha erken ogrenilse tedavi olarak ne yapıyorlar. Allah korusun tüm çocukları.
Sevindirici bir durum o zaman. Çok iyi daha güzel şartlarda çalışacaksın. Oryantasyon u atlattıktan sonra çok daha güzel olur canım her şey.
Ellerine sağlık kaptanım, önümde geçmem gereken 3 kişi olmuş, hemen gaza gelip atağa geçmem lazımLİG SIRALAMASI
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO Boncuk2307 61.40 Jou 70.60 bluegreeneyes 63.45 Ellssa 71.70 @Lavinia_98 63.60 I Ilyusa 73.30 @bnnu 65.10 @Mthn83 74.50 @Azmet5255 68.95 @belmayne 74.60 @Beklenen2 75.10 @sibel_84 75.60 @Cicekbocekkaktus 79.30
80' LER LİGİ KİLO @Dahlia_ 80.90 @FitFiliz 81.30 60kiloyum 81.70 arke 83.20 @Nazlimuuu 87.70
ALTIN LİG KİLO Purple58 103.00
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (15.02.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
Vucut böyle direniyor işte, elinde olanı bırakmak istemiyor. Ona kimin patron olduğunu göstermen lazım canım, yakında 7lerin kutlamasını yaparız benceuzun zaman 80 lerin başlarında kaldım geçen yıllarda. sonra hipoglisemiyle birlikte yaklaşık 1-1,5 yıl kadar 90-92 ye kadar çıktım. yaklaşık 10 aydır 90 ın altındayım ama 80 in altına hala inemedim. hala vücut direniyor, kaçak yapıyorum olmuyor. haftalardır 80 in başındayım. 81-82 falan... sanırım 80 lerin başını beyin kabullenmiş bırakmıyor. 79 u ucundan görsem acayip motive olucam. sonra aşağıya doğru hızla salıcam gibi geliyor
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorumHerkesi tebrik ediyorum kızlar. Fazla bakamıyorum buraya, yoldayım. Ablam ameliyat oldu. Bugün, yarın refakatçi olacağım.
Hoşbuldum canımÇok geçmiş olsun canım
Dikkatli olursan haftaya eksilebilirsin canım. Kendine güven yeterki
Çok geçmiş olsun canım
Tebrikler
Ben de öyle düşünmüştüm dün gece kesin 1 kilo gitmiştir dedim. Sabah tartı bambaşka çıktı. Bazen öyle oluyor haftaya eksi geleceksin merak etme
Tebrikler
Ooo üst üste kötü şartlar yaşamışsın. Dikkatli bir hafta yaprasan telafisi de gelir
Hoşgeldin canım
Tebrikler
Tebrikler
inşallah canımVucut böyle direniyor işte, elinde olanı bırakmak istemiyor. Ona kimin patron olduğunu göstermen lazım canım, yakında 7lerin kutlamasını yaparız bence
Sağol canım.benimm çok tehlikeli bu domuz gribi dikkatli olun influenza olmadık ama evdede olsak hic belli olmuyorTebrik ederim canım
Tebrik ederim canım harika eksi
Regl vurgunu, fazla artıda değilsin canım
Size de çok geçmiş olsun canımeksin için de tebrik ederim çok güzel
Çok fazla artı değil neyse ki canım
Sabit olmak da iyidir bu durumda canım
Ciddi ciddi salgın var galiba, size de geçmiş olsun canım
Artıyı kafana takma böyle bir durumda.
Tebrik ederim canım, 7ler yavaştan göz kırpmaya başlamış
Sağlık olsun canım, haftaya güzel bir eksi gelir
Merhabalar, aramıza hoşgeldin. Başlangıcın hayırlı olsun
Bu hafta bu artıyı güzelce verirsin canım üzülme. Yeni işin hayırlı olsun tekrardan
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım
Regle rağmen güzel eksi canım tebrik ederim
Harikasın canım tebrik ederim
Artı bile sayılmaz canım
Gel kaptanım gel birlikte başlayalım
Geçmiş zamanlarda olmuştum gerçekten çok kötü bir şeydi. Evde olsan bile eve giren çıkan olunca bir şekilde bulaşıyor.Sağol canım.benimm çok tehlikeli bu domuz gribi dikkatli olun influenza olmadık ama evdede olsak hic belli olmuyor
Canim bende cocuklardan cok giremiyorum
GUrbetteyimm loooo eve giren çıkanda kocamGeçmiş zamanlarda olmuştum gerçekten çok kötü bir şeydi. Evde olsan bile eve giren çıkan olunca bir şekilde bulaşıyor.
Yeter zaten hele de koca kişisi olunca daha kolay bulaşırGUrbetteyimm loooo eve giren çıkanda kocam
Kaptanlık yapabilecek gönüllü var mı acep sıkıştık yine
Bu haftabluegreeneyes kırmızı takım kaptanı olur diye düşünüyorum. Mavi takım kaptanı lazım
O çocuklardan giremiyorum dedi kaptanım
Vallahisüper olurYogunum demiqtim aslinda ama
Deneyim bi canim
Bu bahaneyle daha cok gelmeye calisirim
Motivasyonum artar belki
Ellssa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?