Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşgeldin Arkecim, kilo almamis olman çok iyi gerçekten, tebrikler. Hem de eksiyle dönmüşsün
Tebrikler
Tebrikler canım, eksi eksidir

Canim çok geçmiş olsun. Sevk edildiğiniz yere gittiniz mi, yatış yapıldı mı. İlk kontrolleri ne durumda, inşallah hızlı bir iyileşme yaşarsınız. Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Müsait olursan haber ver canım.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah nasıl bir virusmus böyle ilk defa duydum

Epey büyük birşey işinden ayrılmak canım. Hayatına dair büyük değişiklik. Yeniden rutine oturunca herşey kilo da hallolur.
Yeni bir işe mi geçiyorsun yoksa evde çocukla daha çok vakit geçirmek için mi canım? Hangisiyse hayırlısı olsun hakkinda

Aynen işin aslı kocamdada birşey yok çözeme

Sağol canım

Kuzum teşekkür ederim. Eve geldik. Penisilin iğnesi yaptılar koruma amaçlı hemen. ( zaten 3 yıldır kalp sorunu nedeniyle 20gunde bir penislin oluyorduk, daha öncede beta virüsü kaptı ve kalbe zarar vermisti) . Şuan atesleniyor sürekli, gece hep inledi hiç uyumadım. Moralim çok bozuk. Doktor şimdi sevk etsek kalp doktoruna ateşli olduğunda EKG vs hatalı çıkar, kalp ritmi bozuk cikar dedi. Oyüzden antibiyotik tedavisine başladılar yüksek dozaj o bitip iyileşince tekrar buraya gelip çocuk bölümünden diğer şehirdeki hastane icin sevk vericez dediler. İnşallah yine kalbe zarar gelmemiştir. Zaten kendi doktorunuzla raporlarını gönderdi. Hiçbir şey yiyemiyor deli olucam . Kıza bulaşır diyede korkuyorum.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah nasıl bir virusmus böyle ilk defa duydum
Canim başa gelmeyince bilinmiyor. Oğlum ara ara boğaz enfeksiyonu oluyordu. Sonra okuldaki öğretmeni beni çağırdı. Derste uyuyor ve merdiven çıkarken zorlanıyor diye . Kalp doktoruna gittik sorun çıktı. Sürekli boğaz enfeksiyonu oluyor çocuk doktoru antibiyotik verip gönderiyor dedim. Prof Dr. Kalp doktorumuz çocuk doktorları hep böyle yapıyor ve kaç tane bu şekilde kalp sorunu yaşayan hastam var. Şu nalet ufacık testi çocuklara yapmıyorlar dedi. Ve testimiz pozitif çıktı. Boğazına uzun kulak çubuğu gibi birseyle sıvı alınarak yapılan çok basit bir test ama hastalık özellikle bizim ülkemizde tanınmıyor. Halbuki dünya Sağlık örgütü bile uyardı çok tehlikeli diye.

Canım çok geçmiş olsun. Beta testi yapıldı mı ?

Size de çok geçmiş olsun canım, Allâh tez zamanda şifa versin.

Hoşbulduk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…