Cok geçmiş olsun canim kesin ondan uyumayınca insan sis oluyor biliyorum inşallah cumartesi ye eksi gelir merak etmeKızlar günaydınnnasılsınız bakalım bugün? Tam aciktigim ve üşümeye başladığım anda yürüyüşe çıktım bu sabah. İyi geldi. Kahvaltı da bir saat kadar ötelenmiş oldu.
Akşama yine yürürüm. Bugün çalışmadığım gün o yüzden evdeyim sabahtan. Yine kendini tutamayıp tartıldım sali'ya göre yarım kilo artidayim. Gece uyumadik benim kızım da hasta oldu. Hep öksürdü dün gece, ateşliydi zaten. Belki uyumamaktandir.
Harikasin canımEvet canım ya az kaldı ve çok heyecanlıyım. 10 kilo uğurlamış oldum şu ana kadar, inşallah devamı da gelsin. Sen de göreceksin elbet, senin de yaklaşıyor 7ler.
Çok geçmiş olsun. Çocukların hastalanması çok yıpratıyor insanı hem psikolojik hem fizyolojik olarak. Hemencecik iyileşsinler inşallah.Canım eşimi bekliyoruz dahada kötüleşti acile gidiyoruz tekrar poliklinikler dolu. Bu seferde gıcık gıcık konuşur ,yine niye geldin gene diye sürat aşıp tavır yaparsa yeminliyim rezillik çıkarcam . Zaten canım burnumda . Belki poliklinik doktoru ortaya ilgilenir
Çok geçmiş olsun canım. Uykusuzluk çok etkiliyor. Ondan artı çıkmış olabilirsin.Kızlar günaydınnnasılsınız bakalım bugün? Tam aciktigim ve üşümeye başladığım anda yürüyüşe çıktım bu sabah. İyi geldi. Kahvaltı da bir saat kadar ötelenmiş oldu.
Akşama yine yürürüm. Bugün çalışmadığım gün o yüzden evdeyim sabahtan. Yine kendini tutamayıp tartıldım sali'ya göre yarım kilo artidayim. Gece uyumadik benim kızım da hasta oldu. Hep öksürdü dün gece, ateşliydi zaten. Belki uyumamaktandir.
Çok geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar..
Uğrayamıyorum pek, oğlum çok rahatsız son günlerde, günlük işlerimi bile zar zor yapar hale geldim, sürekli yapışık halde geziyoruz diyebilirimKulak ağrısı, gaz sancısı, uyumuyor derken uykusuzluktan ben de bi hal oldum..
Size de geçmiş olsun canım, neler oluyor böyle ya. Herkes hasta, insan şaşırıyor bu kadar olmasına.Kızlar günaydınnnasılsınız bakalım bugün? Tam aciktigim ve üşümeye başladığım anda yürüyüşe çıktım bu sabah. İyi geldi. Kahvaltı da bir saat kadar ötelenmiş oldu.
ahh canım ya benim önerebileceğim bir şey yok maalesef. Belki ilikli kemikle et suyu yapıp çorba şeklinde verirsen güç kuvvet olabilir. Hastane işine de bir şey diyemiyorum bazı yerlerde bazı insanlar cidden sorunlu oluyor. Anne olarak ister istemez evham yapıyoruz anlamak istemiyorlar.
Kızlar günaydınnnasılsınız bakalım bugün? Tam aciktigim ve üşümeye başladığım anda yürüyüşe çıktım bu sabah. İyi geldi. Kahvaltı da bir saat kadar ötelenmiş oldu.
Böyle bir durumda insan hasta olmayı reddediyor resmen. Allah kolaylık versin sana canım, inşallah hepsi de bir an önce iyileşsin.Çok teşekkür ederim canım bugün ilikli kemik suyuyla mercimek çorbası yaptim. Eşimde hasta oldu ev revir gibi valla. Kendimi dinlemiyorum hastamiyım diye. Ne yaşıyoruz biz anlamadım
Afiyet olsun canım kahvaltı yi baya gece çekmişsin önce de böyle miydi ben mi kaçırdım acaba19 Şubat Çarşamba menüsü
14.00 kahvaltı
2 kaşık yoğurtlu meze (patlıcan, biber), 1.5 haşlanmış yumurta, 5 parça pastırma, 1 tatlı kaşığı labne, 5 yeşil zeytin, domates salatalık 2 dilim çok tahıllı ekmek.
19.00 akşam
4 kaşık yoğurt, 4 kaşık kuru meyveli müsli, 1 muz.
22.30 ara
Ödem çayı
Su 1 litre (İlk kez su içemedim)
Spor 4893 adım
Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa
Afiyet olsun canmbluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Aç karna : zencefil zerdecal limon eşliğinde sıcak su 1 kup
Kahvaltı 09.00
2 yumurta tereyağında
4zeytin
2 çeri Domates
1küçük Salatalık
1 dilim kaşar peynir
Maydanoz
1 dilim.bugday
Siyah çay
15.00
Türkkahve tarçın kakao kahve
18.00
Havuçlu kıvırcık tonbalıklı salata pulbiber kekik kimyon zeytinyağ
Akşam kaç olur bilmem ama soda içerim
Afiyet olsun canmMenümu yazim kizlar
sabah
Elmalı tarçınlı yulaf lapasi
Ogle
Tavuk yemeği
1 kase brokoli çorbası
Ara
1 avuç fıstık
Yarim elma
Akşam
2 parça firinda palamut
Salata
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Afiyet olsun kaptanım ben de sende gördüm şimdi akşama fırında karnabahar yapacam normalde zeytinyağlı tencere yemeği yapacaktım değişiklik olsunÇarşamba menüm
11:30
sade kahve
12:50
ıspanaklı peynirli 3 yumurta
9 zeytin
2 havuç
17:30
Fırında karnıbahar
bulgur pilavı
yoğurt
turp
bluegreeneyes Boncuk2307
Afiyet olsun ablabluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa
sabah 10.30
peynirli dukan tost, 7 zeytin, domates, biber
öğlen 14.30
4 yk yoğurt, 4 yk moms granola, 1 küçük muz, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi, tarçın
ara 15.30-16.30
1 brownie intens minik, kahve, 7 kuruyemiş
akşam 19.00
1 kase yayla çorbası, 3 köfte, 1 yk etli kurufasulye, brokoli salatası, 1/2 dilim ekmek
ara 21.00
1 çb ayçekirdeği, 1 ısırık cevizli sucuk, yeşilçay
1,5 lt su
13.000 adım
Selamlar
Bende kieimin randevulari vardi gelemedim
2 gunlik menumu yazayim
17 subat pazaryesi
12.30
2 wasa ustune avokado ezip yedim
1dlm peynir
Ara 1 elma
Aksam
1 kase kabak corbasi
50dk eliptik bisiklet
7.800 adim
18 subat sali
1 elma
Oglen
2 kare cikolata
3 4 tane cips
Aksam yumurtali yesil fasulye 1 tabak
9.000 adimBoncuk2307
Ellssa bluegreeneyes
Afiyet olsun kaptanım19.subat carsamba
12.00
2 yesil biber
2dlm ekmek
15.00
2 lokma kruvasan
1kare cikolata
Aksam
2 servis kasigi bulgur pilavi
2 Servis kasigi karisik sebze
7.147 adim
Boncuk2307
Ellssa bluegreeneyes
Yok canım genelde böyle değil. Dün işyerinde yemedim eve geldim hazırladım derken gecikti.Afiyet olsun canım kahvaltı yi baya gece çekmişsin önce de böyle miydi ben mi kaçırdım acaba
Aç karna : 1 kabuk ceviz suyu ve cevizAfiyet olsun canm
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun kaptanım ben de sende gördüm şimdi akşama fırında karnabahar yapacam normalde zeytinyağlı tencere yemeği yapacaktım değişiklik olsun
Afiyet olsun abla
Afiyet olsun kaptanım
Buradayım aslında her gün akşamları girip kayıt yapıyorum menüleri de yorum yapmıyorum sadeceiyi akşamlar kızlarbugün burayı pek sessiz gördüm sanki.
Boncuk2307 bayadır göremiyorum nerelerde acaba?
günün menüsü:
8.30 yulaf lapası(yarım sb süt, kahve, 3yk yulaf, taze yaban mersini, quark+labne+akçaağaç şurubu karışımı2yk, kakao, toz antep fıstığı) ve 1 haşlanmış yumurta
12.30 tavuk suyunda haşlanmış bulgur pilavı, haşlanmış tavuk, yoğurt
15.30 türk kahvesi yanı minik porsiyon japon çikolatası(onlarınki baya şekersiz mekersiz oluyo, 2 kare bitter kadar bile kalorisi yok)
19.00 lahana kavurması, yoğurt
su 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun ablabluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa
sabah 09.30
1 yumurta, peynir, 1/3 avokado, kuru domates, köz kapya biber, 30 gr tahıl lavaşı
öğlen 12.30
4 yk yoğurt, 4 yk moms granola, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi, 1 küçük muz, tarçın
ara 1 pişi
akşam 19.00
1 peynirli karışık otlu el açması gözleme, domates, biber, 1/2 çb kefir, çay
1,5 lt su
8000 adım
Afiyet olsun canmAç karna : 1 kabuk ceviz suyu ve ceviz
Kahvaltı 10.00
Yarım simit
1kuru poğaça
1 kibrit kadar peynir ve kaşar peynir
4 zeytin
siyah çay
(Dr dan geldik buyüzden normal edemedim)
16.00
Zencefil zerdecal limon 1 kup sıcak su yemekten 2 saat önce içildi
18.00
Havuçlu kıvırcık nohutlu tavuk salata pulbiber kekik kimyon zeytinyağ az tuz
2 litre detox suyu( limon taze nane salatalık)
Akşam kaç olur bilmem ama soda içerim
Ellssa Boncuk2307
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?