- 7 Ağustos 2016
- 5.006
- 19.897
- 248
Kuşum çok geçmiş olsun, dert etme verirsin. Bir arkadaşın dediği gibi uykusuzluk etkiliyor.Kızlar günaydınnnasılsınız bakalım bugün? Tam aciktigim ve üşümeye başladığım anda yürüyüşe çıktım bu sabah. İyi geldi. Kahvaltı da bir saat kadar ötelenmiş oldu.
Akşama yine yürürüm. Bugün çalışmadığım gün o yüzden evdeyim sabahtan. Yine kendini tutamayıp tartıldım sali'ya göre yarım kilo artidayim. Gece uyumadik benim kızım da hasta oldu. Hep öksürdü dün gece, ateşliydi zaten. Belki uyumamaktandir.
10 kilo gitti demek?! Ay darısı başımaEvet canım ya az kaldı ve çok heyecanlıyım. 10 kilo uğurlamış oldum şu ana kadar, inşallah devamı da gelsin. Sen de göreceksin elbet, senin de yaklaşıyor 7ler.
Ya gerçekten uykusunu iyi alamayınca artı gören başka var mı? Beni de çok etkiliyor uykusuzluk, şiş gibi hissediyorum ertesi güne, maalesef son bir yıldır da çok kötü uykularımÇok geçmiş olsun. Çocukların hastalanması çok yıpratıyor insanı hem psikolojik hem fizyolojik olarak. Hemencecik iyileşsinler inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. Uykusuzluk çok etkiliyor. Ondan artı çıkmış olabilirsin.
Çok geçmiş olsun size ve çocuklaraÇok teşekkür ederim canım bugün ilikli kemik suyuyla mercimek çorbası yaptim. Eşimde hasta oldu ev revir gibi valla. Kendimi dinlemiyorum hastamiyım diye. Ne yaşıyoruz biz anlamadım
Canım yulaflı mücverin tarifi var mı? Nasıl lezzeti?20 ŞubatBoncuk2307 Ellssa I Ilyusa
Kızlar selam, 11.30 da klasik Türk kahvaltısı ek olarak da yarım avokado ve bir mandalina
13:00 bir avuç Antep fıstığı, bir hurma bir kuru incir ve Türk kahvesi
15:00-16:00 arası
Fırında pırasalı kabaklı yulaflı mücver, haşlanmış brokoli, bir çay tabağı kuzu eti
Bugün iki kez yürüyüş yaptım
Ay evet, bugün herkes dışarıda kardanadam yaptı herhaldeiyi akşamlar kızlarbugün burayı pek sessiz gördüm sanki.
Boncuk2307 bayadır göremiyorum nerelerde acaba?
günün menüsü:
8.30 yulaf lapası(yarım sb süt, kahve, 3yk yulaf, taze yaban mersini, quark+labne+akçaağaç şurubu karışımı2yk, kakao, toz antep fıstığı) ve 1 haşlanmış yumurta
12.30 tavuk suyunda haşlanmış bulgur pilavı, haşlanmış tavuk, yoğurt
15.30 türk kahvesi yanı minik porsiyon japon çikolatası(onlarınki baya şekersiz mekersiz oluyo, 2 kare bitter kadar bile kalorisi yok)
19.00 lahana kavurması, yoğurt
su 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307
çok geçmiş olsun canım. herkes hasta valla bu ara, soğuklar mahvetti. sağlık olsun, kilolar gider.Kızlar günaydınnnasılsınız bakalım bugün? Tam aciktigim ve üşümeye başladığım anda yürüyüşe çıktım bu sabah. İyi geldi. Kahvaltı da bir saat kadar ötelenmiş oldu.
Akşama yine yürürüm. Bugün çalışmadığım gün o yüzden evdeyim sabahtan. Yine kendini tutamayıp tartıldım sali'ya göre yarım kilo artidayim. Gece uyumadik benim kızım da hasta oldu. Hep öksürdü dün gece, ateşliydi zaten. Belki uyumamaktandir.
10 kilo uğurlamış oldum derken nasıl bir zarafetle söylüyosun arke ablacım, 10 kilo okadar büyük bişiey kiEvet canım ya az kaldı ve çok heyecanlıyım. 10 kilo uğurlamış oldum şu ana kadar, inşallah devamı da gelsin. Sen de göreceksin elbet, senin de yaklaşıyor 7ler.
öyle olmaz gel aramıza karış bizi sadece görev olarak mı görüyosunBuradayım aslında her gün akşamları girip kayıt yapıyorum menüleri de yorum yapmıyorum sadece
(o esnada memleketin en güneyinde karın sadece soğuğunu yiyen zavallı ben)Ay evet, bugün herkes dışarıda kardanadam yaptı herhalde
ya çok şekersin kendimi çok iyi yazılmış bi toplantı tutanağı okuyor gibi hissettim, keyiflendim işte kendimde görmek istediğim özenGünlük raporumla geldim:
Öğlen (13:00): salata + 2 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir + 8 zeytin
Ara 1 (17:00): glutensiz ekşi maya ekmeğe ufak sandiviç krem peynir ve hindi fümeli
Ara 2: 2adet hurma
Akşam (20:00): 4-5 kaşık kadar bulgur pilavı + fırında et 150gr + salata
Gece yatmadan son ara 3: 1 muz
Totalde 2.2 lt falan su içtim
6.500 adım attım
Eki Görüntüle 3547724
Eki Görüntüle 3547725
Yarın sabah bir tartılıcam bakalım 4 günde neler olmuş, bence eksilerim:
- kiloma göre en az 3lt su içmeliyim ama sürekli çişim geliyor gerçekten daha o kadar içmeme rağmen, nasıl yapıcam bilmiyorum
- uyku konusunu iyi yapamıyorum her şeyi denememe rağmen
- akşam yemeklerini bir tık erkene çeksem çok iyi olur
İyi gidenler:
- yediklerimin fotosunu çekmek farkında olmamı sağladı, diğer türlü çooook yiyormuşum
-buraya gelip günlük yazmak beni kontrolde tutuyor, akşam kızlara ne derim diyoruminşallah böyle devam etsin, iyi ki varsınız
-kendi yemeklerimi yapıyorum, sebze ağırlıklı yemek hafif hissettiriyor, daha az şişkinim, kendime bak bedenin daha iyi hissediyor diye
kaptanlarım durum böyle
Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa
20 şubat menum
Sabah
Otlu lorlu yulafli omlet
3 zeytin
Domates biber
1 ck cilek reçeli
Ogle
1 küçük kabak dolması üstüne yoğurt
Ara
1 avuç fıstık
Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak kuru fasulye
Cacık
Su 2.5 lt
Adım sayımı atamıyorum dün çekmemiştir
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
ben burda çok büyük bi motivasyon ve neşe düşüşü seziyorum canım sıkılıyo azSelamlar kizlar dün akşam gelemedim menü yazmaya pek iyi hissetmiyordum hem beden hem mental olarak . Sanırım çok kişi de yokmuş ne oldu buraya böyle kimsecikler yok
Aynen öyle canım dün kötüydüm ama mecbur toparlamam lazım hop ayaktayımAfiyet şifa olsun canım. Aman dikkat et kendine canim . Biz annelerin hasta olma lüksü yok malesef
Demi demi çok kötü oldu ses seda yok kimsenin keyfi yokben burda çok büyük bi motivasyon ve neşe düşüşü seziyorum canım sıkılıyo az
senin neyin var şekerim?
Ahahha toplantı deme kızçok geçmiş olsun canım. herkes hasta valla bu ara, soğuklar mahvetti. sağlık olsun, kilolar gider.
10 kilo uğurlamış oldum derken nasıl bir zarafetle söylüyosun arke ablacım, 10 kilo okadar büyük bişiey ki
öyle olmaz gel aramıza karış bizi sadece görev olarak mı görüyosun
(o esnada memleketin en güneyinde karın sadece soğuğunu yiyen zavallı ben)
ya çok şekersin kendimi çok iyi yazılmış bi toplantı tutanağı okuyor gibi hissettim, keyiflendim işte kendimde görmek istediğim özen
ay geçti bugün mecburen'deki çaresizliği okadar iyi hissettim kiDemi demi çok kötü oldu ses seda yok kimsenin keyfi yok
Benim dün belim çok kötüydü usuttum sanırım 2 gündür ayağa kalkamıyordum bide üstüne 2 tane bebe eğil kalk kucağa al altını değiş iyice kötü oldu . Onlar da durmayinca kötü hissettim kendimi oturdum ağladım ama geçti bugün mecburen
Canimmay geçti bugün mecburen'deki çaresizliği okadar iyi hissettim ki
sarılıyorum kocaman analık böyle dert
Yok canım sadece görev olur mu. Biraz böyle oldu bu ara keyfim hiç yok hasta değilim şükür ama ruhen iyi değillim. bir gün bütün işlerimi yapıyorum keyfim aşırı iyi oluyor, ertesi gün tam tersi kalkıp yemek yapasım bile gelmiyor. Yalnızlık çekiyorum biraz.çok geçmiş olsun canım. herkes hasta valla bu ara, soğuklar mahvetti. sağlık olsun, kilolar gider.
10 kilo uğurlamış oldum derken nasıl bir zarafetle söylüyosun arke ablacım, 10 kilo okadar büyük bişiey ki
öyle olmaz gel aramıza karış bizi sadece görev olarak mı görüyosun
(o esnada memleketin en güneyinde karın sadece soğuğunu yiyen zavallı ben)
ya çok şekersin kendimi çok iyi yazılmış bi toplantı tutanağı okuyor gibi hissettim, keyiflendim işte kendimde görmek istediğim özen
Haydi ablam sen de gel de eksiklerimiz tamamlansınKızlar tartım geldi şubeye ama dağıtıma çıkmamış eşim alicak akşam getirecek. Yarın bismillah başlıyorum.
Yok canım sadece görev olur mu. Biraz böyle oldu bu ara keyfim hiç yok hasta değilim şükür ama ruhen iyi değillim. bir gün bütün işlerimi yapıyorum keyfim aşırı iyi oluyor, ertesi gün tam tersi kalkıp yemek yapasım bile gelmiyor. Yalnızlık çekiyorum biraz.
Haydi ablam sen de gel de eksiklerimiz tamamlansınLenaG kaptanım da gelsin gezegenfeza benim idolüm de gelsin ortalık şenlensin. Kimse konuşmayınca benim de giresim yazasım gelmiyor.
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar..
Uğrayamıyorum pek, oğlum çok rahatsız son günlerde, günlük işlerimi bile zar zor yapar hale geldim, sürekli yapışık halde geziyoruz diyebilirimKulak ağrısı, gaz sancısı, uyumuyor derken uykusuzluktan ben de bi hal oldum..
Çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi prenses20 ŞubatBoncuk2307 Ellssa I Ilyusa
Kızlar selam, 11.30 da klasik Türk kahvaltısı ek olarak da yarım avokado ve bir mandalina
13:00 bir avuç Antep fıstığı, bir hurma bir kuru incir ve Türk kahvesi
Fırında pırasalı kabaklı yulaflı mücver, haşlanmış brokoli, bir çay tabağı kuzu eti
Bugün iki kez yürüyüş yaptım
Şubat ayı hedefim 97.kgŞUBAT AYI HEDEF TABLOSU
hedefleri kaybettim tekrar alabilirmiyim
ÜYELER YAŞ BOY BAŞLANGIÇ 01.02.25 HEDEF @Mthn83 40 17285 76.5 74 Ellssa 27 16473.2 73.4 70 @sibel_84 40 15874.55 75.35 @60kiloyum 49 16289.5 . Lotus1234 37 174101.8 . Boncuk2307 25 167 76.3560.05 bluegreeneyes 32 157 78.8 64.4 @Tutku44 35 168 86.3 . @Cicekbocekkaktus 43 157 85.8 78.5 Sem2024 40 160 95.6 87.8 @arke 40 160 89.8 83.3 Purple58 35 170 110 106.3 @bnnu 33 170 68.8 64 @Deltavealfa . . . 67.7 @Azmet5255 . . . 69.2 94bassuk . . . 71.6 I Ilyusa . . . 74.5 @FitFiliz . . . 82.1 @Nazlimuuu . . . 89
yeni eklediğim arkadaşlar boslukları doldurursa daha güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?