Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

20 şubat menü
09.30 2 yumurta ile sebzeli omlet, 2 dilim peynir, 5 zeytin 1 tk fıstık ezmesi, 2 wasa, turp yeşillik
13.30 1 por. sütlaç, 1 fincan kahve
18.00 1 tabak fırında karnabahar, 4 kaşık yoğurt, salata
3 litre su 13.000 adım(6.500 yürüyüşte), 1 saat tempolu yürüyüş
Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa

Kuşum çok geçmiş olsun, dert etme verirsin. Bir arkadaşın dediği gibi uykusuzluk etkiliyor.
Evet canım ya az kaldı ve çok heyecanlıyım. 10 kilo uğurlamış oldum şu ana kadar, inşallah devamı da gelsin. Sen de göreceksin elbet, senin de yaklaşıyor 7ler.
10 kilo gitti demek?! Ay darısı başıma benim de ilk hedefim 7leri görmek
Ya gerçekten uykusunu iyi alamayınca artı gören başka var mı? Beni de çok etkiliyor uykusuzluk, şiş gibi hissediyorum ertesi güne, maalesef son bir yıldır da çok kötü uykularım

Hayatta en çok ve sadece her koşulda her yerde kafasını koydu mu fosur fosur uyuyanları kıskanıyorum sanırım..
Çok teşekkür ederim canım bugün ilikli kemik suyuyla mercimek çorbası yaptim. Eşimde hasta oldu ev revir gibi valla. Kendimi dinlemiyorum hastamiyım diye . Ne yaşıyoruz biz anlamadım
Çok geçmiş olsun size ve çocuklara
Canım yulaflı mücverin tarifi var mı? Nasıl lezzeti?
Ay evet, bugün herkes dışarıda kardanadam yaptı herhalde

Günlük raporumla geldim:

Öğlen (13:00): salata + 2 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir + 8 zeytin

Ara 1 (17:00): glutensiz ekşi maya ekmeğe ufak sandiviç krem peynir ve hindi fümeli

Ara 2: 2adet hurma

Akşam (20:00): 4-5 kaşık kadar bulgur pilavı + fırında et 150gr + salata

Gece yatmadan son ara 3: 1 muz

Totalde 2.2 lt falan su içtim
6.500 adım attım

Yarın sabah bir tartılıcam bakalım 4 günde neler olmuş, bence eksilerim:

• kiloma göre en az 3lt su içmeliyim ama sürekli çişim geliyor gerçekten daha o kadar içmeme rağmen, nasıl yapıcam bilmiyorum
  • uyku konusunu iyi yapamıyorum her şeyi denememe rağmen
  • akşam yemeklerini bir tık erkene çeksem çok iyi olur

İyi gidenler:
- yediklerimin fotosunu çekmek farkında olmamı sağladı, diğer türlü çooook yiyormuşum

-buraya gelip günlük yazmak beni kontrolde tutuyor, akşam kızlara ne derim diyorum inşallah böyle devam etsin, iyi ki varsınız

-kendi yemeklerimi yapıyorum, sebze ağırlıklı yemek hafif hissettiriyor, daha az şişkinim, kendime bak bedenin daha iyi hissediyor diye

kaptanlarım durum böyle
Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa

çok geçmiş olsun canım. herkes hasta valla bu ara, soğuklar mahvetti. sağlık olsun, kilolar gider.
Evet canım ya az kaldı ve çok heyecanlıyım. 10 kilo uğurlamış oldum şu ana kadar, inşallah devamı da gelsin. Sen de göreceksin elbet, senin de yaklaşıyor 7ler.
10 kilo uğurlamış oldum derken nasıl bir zarafetle söylüyosun arke ablacım, 10 kilo okadar büyük bişiey ki
Buradayım aslında her gün akşamları girip kayıt yapıyorum menüleri de yorum yapmıyorum sadece
öyle olmaz gel aramıza karış bizi sadece görev olarak mı görüyosun
Ay evet, bugün herkes dışarıda kardanadam yaptı herhalde
(o esnada memleketin en güneyinde karın sadece soğuğunu yiyen zavallı ben)
ya çok şekersin kendimi çok iyi yazılmış bi toplantı tutanağı okuyor gibi hissettim, keyiflendim işte kendimde görmek istediğim özen

20 şubat menum

Sabah
Otlu lorlu yulafli omlet
3 zeytin
Domates biber
1 ck cilek reçeli

Ogle
1 küçük kabak dolması üstüne yoğurt

Ara
1 avuç fıstık

Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak kuru fasulye
Cacık

Su 2.5 lt
Adım sayımı atamıyorum dün çekmemiştir
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Afiyet şifa olsun canım. Aman dikkat et kendine canim . Biz annelerin hasta olma lüksü yok malesef

Kızlar hafiften menülerinize yazmaya başlıyım.
perşembe günü menüm
Sabah kahve
Ara kahve
Saat 14.00 gibi 1yumurta 1dilim peynir 2dilim k.ekmek biraz salatalık
Saat 17.00 1 biskrem büskivi yanına kış çayı
Saat 21.00 1k mercimek çorbası 1dilim ekmek
Gece boyu çay kahve
Ellssa

Selamlar kizlar dün akşam gelemedim menü yazmaya pek iyi hissetmiyordum hem beden hem mental olarak . Sanırım çok kişi de yokmuş ne oldu buraya böyle kimsecikler yok
ben burda çok büyük bi motivasyon ve neşe düşüşü seziyorum canım sıkılıyo az
senin neyin var şekerim?

Afiyet şifa olsun canım. Aman dikkat et kendine canim . Biz annelerin hasta olma lüksü yok malesef
Aynen öyle canım dün kötüydüm ama mecbur toparlamam lazım hop ayaktayım
ben burda çok büyük bi motivasyon ve neşe düşüşü seziyorum canım sıkılıyo az
senin neyin var şekerim?
Demi demi çok kötü oldu ses seda yok kimsenin keyfi yok
Benim dün belim çok kötüydü usuttum sanırım 2 gündür ayağa kalkamıyordum bide üstüne 2 tane bebe eğil kalk kucağa al altını değiş iyice kötü oldu . Onlar da durmayinca kötü hissettim kendimi oturdum ağladım ama geçti bugün mecburen

Ahahha toplantı deme kız
Çok sağ ol, böyle yazarak düşüncelerimi toplayabiliyorum, düzenli tutabiliyorum ancak canım, sen de dene

ay geçti bugün mecburen'deki çaresizliği okadar iyi hissettim ki
sarılıyorum kocaman analık böyle dert

Yok canım sadece görev olur mu. Biraz böyle oldu bu ara keyfim hiç yok hasta değilim şükür ama ruhen iyi değillim. bir gün bütün işlerimi yapıyorum keyfim aşırı iyi oluyor, ertesi gün tam tersi kalkıp yemek yapasım bile gelmiyor. Yalnızlık çekiyorum biraz.
Kızlar tartım geldi şubeye ama dağıtıma çıkmamış eşim alicak akşam getirecek. Yarın bismillah başlıyorum.
Haydi ablam sen de gel de eksiklerimiz tamamlansın LenaG kaptanım da gelsin gezegenfeza benim idolüm de gelsin ortalık şenlensin. Kimse konuşmayınca benim de giresim yazasım gelmiyor.

Evet kuzum çok sessizleşmiş grup eskiye döneriz sen merak etme. Verilecek kilom çok yakanizdayim uzun süre

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi prenses

Şubat ayı hedefim 97.kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…