Tam atmamış ta olabiliyorr çünkü su vücuduma belki fazla geliyorda olabilir bilmiyorum yarın 1.5 litre içicem bırakıcam bugün hiç içmedim susasam 1 2 bardak içtim anca cuma içmeyecem cumartesi görecem tartıyıAh canım benim yaa
Acaba vücudun su mu tuttu ki canım Allah Allah normal de su içince daha hafiflemen lazım ödem gittiği için
Günaydın canım nasıl oldungünaydın kızlar <3
Günaydın canım çok geçmiş olsunGünaydın kızlar..
Uğrayamıyorum pek, oğlum çok rahatsız son günlerde, günlük işlerimi bile zar zor yapar hale geldim, sürekli yapışık halde geziyoruz diyebilirimKulak ağrısı, gaz sancısı, uyumuyor derken uykusuzluktan ben de bi hal oldum..
ay antibyotikler sağolsun beni hemen ayaklandırdı canavar gibi işe geri döndümGünaydın canım nasıl oldun
Vaay harika canım sevindim iyi olmanagünaydın kızlar <3
ay antibyotikler sağolsun beni hemen ayaklandırdı canavar gibi işe geri döndüm
sizi sormalıııı
Bende bende dua ediyorum bi an önce iyileşsinler diyeKuzum yine acile gittik ekstra ilaç verdi gönderdi. Hastane çok dolu .Gece ateşi binanda 40 oldu çok korktum hemen küvete ılık su doldurup içine soktum. Yine sabaha kadar uyumadım yani . Oglumda bebekken ateşli havale geçirip bilincini kaybetmişti. aklım çıktı kızda geçirecek diye. Şimdi ayağımda uyuyor . Kahve ile duruyorum. Dua ediyorum bol bol
Yaaa çok iyi canimm o zaman kendi vücudunu en iyi sen tanırsınSu dan olduğu ispatım geldiiii vücudum sudan sebep cok geliyomuş fazla çıkıyordum tartıya ardından 600 gram gitti
Vallahaa hafiflendim resmen sabah cok hafif hissediyordum kendimi çok mutlu oldum bugün detox suyumu ve 1 litrede normal su icicem yarin no no.noVaay harika canım sevindim iyi olmanabende iyiyim çok şükür
Bende bende dua ediyorum bi an önce iyileşsinler diye
Yaaa çok iyi canimm o zaman kendi vücudunu en iyi sen tanırsın
Evet canım ya az kaldı ve çok heyecanlıyım. 10 kilo uğurlamış oldum şu ana kadar, inşallah devamı da gelsin. Sen de göreceksin elbet, senin de yaklaşıyor 7ler.7 li seriye az kalmış canım darısı başıma inşallah. Tartıda 7 li rakam görsem ahh ahh
ahh canım ya benim önerebileceğim bir şey yok maalesef. Belki ilikli kemikle et suyu yapıp çorba şeklinde verirsen güç kuvvet olabilir. Hastane işine de bir şey diyemiyorum bazı yerlerde bazı insanlar cidden sorunlu oluyor. Anne olarak ister istemez evham yapıyoruz anlamak istemiyorlar.Kızlar aranızda sağlık personeli varmi ? Benim kızım iyileşmiyor bir türlü antibiyotik veriyoruz. Ama sanki daha kötüleşiyor. Acildeki hemşire sürekli getirme bekle 4gunde ilaçlar etki eder dedi. Oğlumda 2.kez acile götürünce,siz daha dün burda degilmiydiniz neden sürekli getiriyorsunuz vs gibi gıcık gıcık ukala ukala konuştu. hatta kan istedi doktor diye Allah Allah neden kan istedi vs diyince ,bende patladım tersledim. sen sorunlumusun, senden görevin dışında bir talepte mi bulunduk, çocuk hastaki geldik, doktor gerek gördük ki kan istedi diye tersleyince sustu ( kalp sorunu olduğu için doktor ekstra dikkat etti sağolsun) . Şimdi randevu alamıyoruz polikliniğe.acile mi gitsek yine yoksa beklesekmi? Resmen aptallaştim. Varmi tavsiyeniz doğal birseyler , çorabını sarımsak vs yazmıştı biri.
Teşekkür ederim kaptanımÇok güzel
Çok güzel
Dediğin gibi gelmiş geçmiş
Her zamanki gibi çok güzel kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?