Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ceyrek altına okey im der misim hmm ne yapabiliriz acep burdan bi düşünelim

Evet yaşadığım yerde hiç akrabam yok, 1 tane ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız var karı - koca başka yok. Görümceler eltiler var eşimin yeğenleri onların eşleri ama çoğuyla anlaşamıyorum kafa yapıları uyuşmuyor.
Sayfa da aynen dediğin gibi bir bakıyorum sadece menüler var. Menüleri de sadece sayılı kişiler paylaşıyor. Gerisi yok
Bazen oluyor böyle şeyler ailem uzakta olduğu için çevremde de derdimi anlatabileceğim insan sayısı bir elin parmağını geçmez o yüzden böyleyim. Halsizlik yapıyor sanki motivasyon düşüklüğü. Toparlanamıyorum.
Bugün doğru düzgün yemek yoktu ne yalan söyleyeyim eşim geç geleceğini söyledi ben de yapmadım yemek makarna salata geçiştirdim.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim

üf bu his çok tanıdık. anneme geçen bi saat ağladım bıktım burdan lütfen yanıma gelin diye. çok iyi anlıyorum seni, çözüm bilsem kendim zırt pırt bunalıma girmicem ama maalesef yok daha. acın acımdır dışında maalesef bişi diyemiyorum

Seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde yüzeysel iletişim.kurdugumuz iş arkadaslarim dışında ne konu komsumda nede çevremde pek arkadaş kimse kalmadı yalnızlıkta çektim cabası kimlere vakit ayirdiysam arkasına bakmadan unuttu arkadaşlığımız işi biten kısaca uzaklaştı. inşallah kıymet bilen insanlarla karşılaştirır hepimizi hayra çıkarır Rabbim.

Apanın damar açıcı kürünü kullanıyorum, iştah kontrolü yapamıyorum . Galiba tam hazır deyilim
Takımlara girmeden gruba takılayım
Biraz kendi kendime çabalayım, inşallah biraz faydasını görürüm

Ikı gunluk menumu yazayım

Sabah iki catal kakaolu helva bir tb ekmek dometes salatalık nıraz labne

Ara ıkı hurma bır avuc fıstık

Aksam fasulye bır tb ekmek ve ıkı kasık bulgur pilav

Bugunku menu
Sabah cift kaşarlı tost ıkı tb ekmekten
Dometes salatalık ve ıkı hurma

Aksam proteın salata ve çorba bır kepçe

Sular 2 buculk litre

Boncuk2307
Ellssa

Evet canım yavaş da olsa çok şükür gitti. Darısı başına olsun inşallah. İnsan bazen yorulup bırakmak istiyor, o zamanlarda sakın buradan ayrılma eninde sonunda vereceğiz. Yolum daha uzun benim.
Ay inşallah kuzum hep beraber
Ne yapıcam bu uyku konusunu bilemiyorum valla

Canımsın valla ya böyle birşey ki ailemle her gün bir aktivitemiz vardı her gün burda bunalıma girdim iyice

Ben de sevmiyorum sahte insan çevremde seçiciyim biraz o yüzden yalnızlık çekiyorum aslında çevre kalabalık. Amin ablacım amin

Hellooo,

Raporum:

Öğlen (13:00): salatalık + domates + 2 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir + 8-9 zeytin + 1 dilim glutensiz ekşi maya ekmek + 1 bahçeden portakal + hemen üstüne şekersiz kahve + 1 hurma

Akşam(17:00): önceki gün kalan etlerimden tiftik et + tam buğday makarna yağsız tuzsuz + 1 kefir

Ara 1: 2 tane hurma topu

Son Ara (22:45): 1 muz + 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Totalde 3lt su içmişimdir, sürekkkliii tuvaletteydim bugün valla

Çok soğuk diye pek hareket edemedim maalesef.

Bugün bir arkadaşla buluştuğumuz için akşam yemeğimi yanımda taşıdım ve bildiğiniz sokağa oturup yedim erkenden bitirmek istedim yemek işini yarın tartı günü bakmak için. Arkadaşım börekler tatlılar çıkardı, canım o kadar çekmedi bile, belki tok gittiğim içindir. Normalde aç olmasam bile hepsini yiyordum.

Ve akşam saat ilerledikçe bir aklım kaymaya başladı, orada diyetisyenin muz yedirme uyarısını anladım. En son öğünümün üstünden 7 saat açlıkla duruyorum ve uyuyorum ama kötü hissetmiyorum açıkçası o kadar. Çok şükür

Herkese yarın sabah emeklerinin karşılığını fazlasıyla aldıkları bir tartı günü olsun

Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa

Ben de Temu’dan günlük alışkanlık takvimi buldum, onu tutmaya başlıyım diyorum, öyle bir şey mi sizin çizelge acaba? ne güzel hedefler belirlemişsiniz kendinize, kolaylıkla gitsin
Benim tahminim -1.9
Kız bu nedir 17 bin küsür adım?! Olimpiyatlara mı katıldın bacım?
Ne tatlıymış, herhalde geçinmeye gönlü olana gülmek için neden çok, Allah ağzınızın tadını bozmasın

Amin canim hepimizin evi huzurlu mutlu olsun.

Afiyet olsun kaptanım
Afiyet olsun canm gerçekten foto çekmek güzel farkındalık sağlıyor ben de çekiyorum diyetisyenime rapor halinde atıyorum gün sonunda
Afiyet olsun canm
Hoş geldin canm afiyet olsun
Afiyet olsun akşam da hafif olmuş
Afiyet olsun canm
saol canım. kusura bakma valla bu hafta çok karbonhidratlı oldu farkındayım. yarın kaç çıkacağım ben de bilmiyorum. inşallah toparlarım
Toparlarsın abla sen azimlisin
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun canm hoş geldin tekrar
Afiyet olsun canm ben bu sefer hem ip hem de tempolu yürüyüş yapıyorum alt bedenim de inanılmaz inceldi sadece ufacık sezeryan göbeği kaldı ona da ramazan sonrası reformere başlamayı düşünüyorum hem bel sırt ağrilarıma da iyi gelir diye
Afiyet olsun abla bu gün daha güzel geçmiş
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun canm dengeli ve düzenli beslenince daha kontrollü oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…