Ceyrek altına okey im der misimahauhh zaten o ayıp olmasın yalan da söyleyemem hissi ve verdiği gaz olmasa
sabah ola hayrolaa
şey diyormuşum kaçamak yapan çeyrek altın alıp yollarufak bişi düşünelim kargolamaya okeysen ona göre anonimlikten yanaysa başka bi yol düşünelimm
canımsın yavaş yaval toparlıyor insan, motivasyon için hep burdayızz
Evet yaşadığım yerde hiç akrabam yok, 1 tane ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız var karı - koca başka yok. Görümceler eltiler var eşimin yeğenleri onların eşleri ama çoğuyla anlaşamıyorum kafa yapıları uyuşmuyor.Yalnızlık yaşadığın yer ile mi alakalı? benim öyle ben de bu ara fıttırmak üzereyim.
Valla ben de öyleyim. bi şekilde goygoy döndüreyim diye girip bakıyorum ki bıraktığım yerde duruyor üzülüyorum
Bazen oluyor böyle şeyler ailem uzakta olduğu için çevremde de derdimi anlatabileceğim insan sayısı bir elin parmağını geçmez o yüzden böyleyim. Halsizlik yapıyor sanki motivasyon düşüklüğü. Toparlanamıyorum.Selamlar bende benzer süreçlerden geçtim geçiyorum. Kendime bir günlük plan program yaptım hedefler belirlemeye çalıştım ufak ufak ne zamandır erteledigim kitabı okumaya başladım. Günlük yaptıklarımı yazdığım bir zaman çizelgesi oluşturdum günlük gibi herşeyi yazıyorum. Bugün uzun zamandır erteledigim bir diziye başladım. Burayada gelip kilomu takip etmeye çalışacağım bol bol yazısıriz inşallah.Toparlaman lazım sen bu konularda çok azimliydin bir miktar mola yapıp tekrar başlarsın bazen mental olarak yoruluyoruz.
Hedefleri gözden geçirmek iyi gelebilir.
1 hafta sonrada Ramazan geliyor hayirlarla sağlıkla gelsin geçsin inşallah canım.bugun menüde ne vardı?
üf bu his çok tanıdık. anneme geçen bi saat ağladım bıktım burdan lütfen yanıma gelin diye. çok iyi anlıyorum seni, çözüm bilsem kendim zırt pırt bunalıma girmicem ama maalesef yok daha. acın acımdır dışında maalesef bişi diyemiyorumEvet yaşadığım yerde hiç akrabam yok, 1 tane ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız var karı - koca başka yok. Görümceler eltiler var eşimin yeğenleri onların eşleri ama çoğuyla anlaşamıyorum kafa yapıları uyuşmuyor.
Sayfa da aynen dediğin gibi bir bakıyorum sadece menüler var.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde yüzeysel iletişim.kurdugumuz iş arkadaslarim dışında ne konu komsumda nede çevremde pek arkadaş kimse kalmadı yalnızlıkta çektim cabası kimlere vakit ayirdiysam arkasına bakmadan unuttu arkadaşlığımız işi biten kısaca uzaklaştı. inşallah kıymet bilen insanlarla karşılaştirır hepimizi hayra çıkarır Rabbim.Evet yaşadığım yerde hiç akrabam yok, 1 tane ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız var karı - koca başka yok. Görümceler eltiler var eşimin yeğenleri onların eşleri ama çoğuyla anlaşamıyorum kafa yapıları uyuşmuyor.
Sayfa da aynen dediğin gibi bir bakıyorum sadece menüler var. Menüleri de sadece sayılı kişiler paylaşıyor. Gerisi yok
Bazen oluyor böyle şeyler ailem uzakta olduğu için çevremde de derdimi anlatabileceğim insan sayısı bir elin parmağını geçmez o yüzden böyleyim. Halsizlik yapıyor sanki motivasyon düşüklüğü. Toparlanamıyorum.
Bugün doğru düzgün yemek yoktu ne yalan söyleyeyim eşim geç geleceğini söyledi ben de yapmadım yemek makarna salata geçiştirdim.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Apanın damar açıcı kürünü kullanıyorum, iştah kontrolü yapamıyorumYok canım sadece görev olur mu. Biraz böyle oldu bu ara keyfim hiç yok hasta değilim şükür ama ruhen iyi değillim. bir gün bütün işlerimi yapıyorum keyfim aşırı iyi oluyor, ertesi gün tam tersi kalkıp yemek yapasım bile gelmiyor. Yalnızlık çekiyorum biraz.
Haydi ablam sen de gel de eksiklerimiz tamamlansın @LenaG kaptanım da gelsingezegenfeza benim idolüm de gelsin ortalık şenlensin. Kimse konuşmayınca benim de giresim yazasım gelmiyor.
Ay inşallah kuzum hep beraberEvet canım yavaş da olsa çok şükür gitti. Darısı başına olsun inşallah. İnsan bazen yorulup bırakmak istiyor, o zamanlarda sakın buradan ayrılma eninde sonunda vereceğiz. Yolum daha uzun benim.
Ne yapıcam bu uyku konusunu bilemiyorum vallaÖğretmenlik stresli meslek. Neşeyi yemeklerde arıyor insan öyle olunca
Uyku olmayınca direkt ödem kuzum ya. Uykuyu da düzene sokmak lazımkahve filan etkiliyor mu seni de?
Mücveri eskiden unla yapardım şimdi yulaf attı. Glutensiz tayfadan etkilenip
Hepsi göz karariydi valla. Kabağı kızıma rendelettimüstüne yarım piyasayı ince dogradim. Bir bardak kadar yoğurt, bir yemek kaşığı chia tohumu, üstüne bir kase lor peyniri çok az da rende kaşar. Bir sürü pul biber +kara biber. Birazcık da zeytinyağı gezdirdim. Beğendik vakla bugün kalanını yerim diyodum kalmamış
Hakkatten yaa benc de doğru teapit. Gözüm de renkli değil ki nazar değdireyim
Herkes menu yazıp kaçıyore
Meğer hep @arke konuşuyormuş. Hazirliğa gitti grup sessizleştidöndü ama grup öyle sakinlige devam
Tebrikksss şekerim
Canımsınüf bu his çok tanıdık. anneme geçen bi saat ağladım bıktım burdan lütfen yanıma gelin diye. çok iyi anlıyorum seni, çözüm bilsem kendim zırt pırt bunalıma girmicem ama maalesef yok daha. acın acımdır dışında maalesef bişi diyemiyorum
Ben de sevmiyorum sahte insan çevremde seçiciyim biraz o yüzden yalnızlık çekiyorum aslında çevre kalabalık. Amin ablacım aminSeni o kadar iyi anlıyorum ki benimde yüzeysel iletişim.kurdugumuz iş arkadaslarim dışında ne konu komsumda nede çevremde pek arkadaş kimse kalmadı yalnızlıkta çektim cabası kimlere vakit ayirdiysam arkasına bakmadan unuttu arkadaşlığımız işi biten kısaca uzaklaştı. inşallah kıymet bilen insanlarla karşılaştirır hepimizi hayra çıkarır Rabbim.
herkes misal ben aynı uyanıklığı yapmış galibayarın tartı günü diye bugün erken kapattım dükkanı
Ben de Temu’dan günlük alışkanlık takvimi buldum, onu tutmaya başlıyım diyorum, öyle bir şey mi sizin çizelge acaba? ne güzel hedefler belirlemişsiniz kendinize, kolaylıkla gitsinSelamlar bende benzer süreçlerden geçtim geçiyorum. Kendime bir günlük plan program yaptım hedefler belirlemeye çalıştım ufak ufak ne zamandır erteledigim kitabı okumaya başladım. Günlük yaptıklarımı yazdığım bir zaman çizelgesi oluşturdum günlük gibi herşeyi yazıyorum. Bugün uzun zamandır erteledigim bir diziye başladım. Burayada gelip kilomu takip etmeye çalışacağım bol bol yazısıriz inşallah.Toparlaman lazım sen bu konularda çok azimliydin bir miktar mola yapıp tekrar başlarsın bazen mental olarak yoruluyoruz.
Hedefleri gözden geçirmek iyi gelebilir.
1 hafta sonrada Ramazan geliyor hayirlarla sağlıkla gelsin geçsin inşallah canım.bugun menüde ne vardı?
Benim tahminim -1.9Kızlar tartı sonucunu merak ediyorum eşim kargodan almış .Varmi tahmini olan. En son 85.50 idim galiba . Mesaide gece getirecek sabah 8 de tartılırım artık. Yani aslında öyle 2 3 kg artı beklentim yok açıkçası.Çünkü menülerim değişmedi .sadece 2 sefer hastane ortamında yarım simit yedim ayran ile. yemeklerimi düzensiz yedim, bazen unuttuğum oldu ve çok kahve içtim . Onun dışında bir değişiklik olmadı. Ay bendeki de züğürt tesellisi oldu galiba
Kız bu nedir 17 bin küsür adım?! Olimpiyatlara mı katıldın bacım?21 şubatEllssa I Ilyusa Boncuk2307
Bugün adım rekorumu kırdım. Hem sabah hem akşam hem de uzun yürüdüm kızlar
Menüm:
Sabah 8 sade filtre kahve
10.30 iki yumurta, bir muz
13.00 çavdar ekmeği üstüne peynir
15:00-16 arası
Bir avuç fındık, biraz da Antep fıstığı bir mandalina
Bir protein bar
Bir galeta + 5 zeytin
Bir çay tabağı kavrulmuş kıyma
İki avuç çekirdek. Üstüne de portakal çayı
Ne tatlıymış, herhalde geçinmeye gönlü olana gülmek için neden çok, Allah ağzınızın tadını bozmasınİnşallah canım .sabah boy aynasına bakıp duruyordum varmi değişiklik diye. eşim sordu niye deli gibi dönüp duruyorsun diye. Dedim tartı yok aynada kiloma bakiyorum dedim. Dur ben tartiyim seni dedi hop diye kucakladı adamın bel felç.
Neyse çocuklara eğlence oldu güldüler
Ben de Temu’dan günlük alışkanlık takvimi buldum, onu tutmaya başlıyım diyorum, öyle bir şey mi sizin çizelge acaba? ne güzel hedefler belirlemişsiniz kendinize, kolaylıkla gitsin
Benim tahminim -1.9
Kız bu nedir 17 bin küsür adım?! Olimpiyatlara mı katıldın bacım?
Ne tatlıymış, herhalde geçinmeye gönlü olana gülmek için neden çok, Allah ağzınızın tadını bozmasın
Afiyet olsun kaptanımIyi geceler
20 subat persembe
11.30
1 tabak etli uesil fasulye
Ara
2 Kare cikolata
Ceyrek nar
Aksam 17.30
1tabak etli yesil fasulye
3 ev yapimi tavuk nuget
50 dk eliptik bisiklet
8.100 adim
Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
Afiyet olsun canm gerçekten foto çekmek güzel farkındalık sağlıyor ben de çekiyorum diyetisyenime rapor halinde atıyorum gün sonundaGünlük raporumla geldim:
Öğlen (13:00): salata + 2 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir + 8 zeytin
Ara 1 (17:00): glutensiz ekşi maya ekmeğe ufak sandiviç krem peynir ve hindi fümeli
Ara 2: 2adet hurma
Akşam (20:00): 4-5 kaşık kadar bulgur pilavı + fırında et 150gr + salata
Gece yatmadan son ara 3: 1 muz
Totalde 2.2 lt falan su içtim
6.500 adım attım
Eki Görüntüle 3547724
Eki Görüntüle 3547725
Yarın sabah bir tartılıcam bakalım 4 günde neler olmuş, bence eksilerim:
- kiloma göre en az 3lt su içmeliyim ama sürekli çişim geliyor gerçekten daha o kadar içmeme rağmen, nasıl yapıcam bilmiyorum
- uyku konusunu iyi yapamıyorum her şeyi denememe rağmen
- akşam yemeklerini bir tık erkene çeksem çok iyi olur
İyi gidenler:
- yediklerimin fotosunu çekmek farkında olmamı sağladı, diğer türlü çooook yiyormuşum
-buraya gelip günlük yazmak beni kontrolde tutuyor, akşam kızlara ne derim diyoruminşallah böyle devam etsin, iyi ki varsınız
-kendi yemeklerimi yapıyorum, sebze ağırlıklı yemek hafif hissettiriyor, daha az şişkinim, kendime bak bedenin daha iyi hissediyor diye
kaptanlarım durum böyle
Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa
Afiyet olsun canm20 şubat menum
Sabah
Otlu lorlu yulafli omlet
3 zeytin
Domates biber
1 ck cilek reçeli
Ogle
1 küçük kabak dolması üstüne yoğurt
Ara
1 avuç fıstık
Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak kuru fasulye
Cacık
Su 2.5 lt
Adım sayımı atamıyorum dün çekmemiştir
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Hoş geldin canmKızlar hafiften menülerinize yazmaya başlıyım.
perşembe günü menüm
Sabah kahve
Ara kahve
Saat 14.00 gibi 1yumurta 1dilim peynir 2dilim k.ekmek biraz salatalık
Saat 17.00 1 biskrem büskivi yanına kış çayı
Saat 21.00 1k mercimek çorbası 1dilim ekmek
Gece boyu çay kahve
Ellssa
Afiyet olsun akşam da hafif olmuşKızlar günü erkenden kapattım hemen menü yazım
Sabah
Yumurta salatası
1 dilim tb ekmeği
Peynir 3 zeytin
Domates biber
1 ck bal
Ogle
1 kase yoğurt çorbası
2 kaşık kuru fasulye
Akşam
Yoğurtlu kabak sote
Su 3 lt olur yatmadan
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Afiyet olsun canm20 şubat perşembe menüsü
10.00 kahvaltı
2 kara buğday patlağı, 1 kaşık labne, 1 kaşık tahin pekmez 1 muz.
13.00 ara
3 ceviz, 1 çok tahıllı bisküvi (8 gr).
16.45 akşam
4 kaşık yoğurt, 4 kaşık yulaf, 2 yumurtayla krep, içine labne, 4 hindi füme, 2 dilim peynir ve marul.
Su 2.5 litre
Spor
Eki Görüntüle 3548128
Toparlarsın abla sen azimlisinsaol canım. kusura bakma valla bu hafta çok karbonhidratlı oldu farkındayım. yarın kaç çıkacağım ben de bilmiyorum. inşallah toparlarım
Afiyet olsun canmİyi aksamlar kızlar bugünkü menüm
Saat 10.00 10 tane çiğ badem kahve
Saat 13.00 1 haşlanmış yumurta, 2dilim prebiyotik peynir, bolca roka maydanoz, 2dilim glutensiz ekmek ,çay
Ara ıhlamur çayı 1 muffin kek ufak
Akşam 100gr kadar et sote 1 kase kemik suyuna tarhana çorbası
Su 2litre
Boncuk2307
Ellssa
Afiyet olsun canmİyi akşamlar
Kahvaltı 11.15
1 az sucuklu yumurta
2 dilim peynir
1 tbe
2 çeri domates
13.00
kahve + elma
17.30 akşam
1 kase mercimek çorbası
7yk pırasa yemeği
3-4yk yoğurt
2.5lt suya tamamlamaya çalışacağım
Hareket günlük ev işleri çamaşır ser topla bulaşık boşalt doldur yemek yapma şeklinde
Boncuk2307 @Mthn83
Afiyet olsun canmmenü
8.30 2 dilim tam buğday ekmeği arasına sahanda yumurta, zeytin ezmesi, mozarella, hindi füme&tarçınlı yeşil çay
12.30 tavuk suyunda haşlanmış bulgur, haşlanmış tavuk, ayran, salata
15.00 2 kare bitter çikolata, kahve
17.00 lahana kavurması
su: 3 lt
Ellssa Boncuk2307
yarın tartı günü diye bugün erken kapattım dükkanıbu hafta sporum günde max 5000 adım, iş yerinde toplantı odasından toplantı odasına yürüdüğümü saymak istemiyorum açıkçası. inşallah başlayacam spora da. baya ağırlığımın hafiflediğini hissediyorum üst vücudumda. en zor olan alt kısım ona daha zaman var yarın takımlara gireyim
Afiyet olsun abla bu gün daha güzel geçmişbluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa
sabah 09.20
peynir, zeytin, domates, biber, 1/2 simit
öğlen 12.15
1 karışık otlu peynirli gözleme, domates, biber, çay
akşam 18.20
2 kepçe çorba, kıymalı taze fasulye, salata, 1/2 dilim ekmek
biraz çekirdek yiyebilirim 21.00 gibi
1,5 lt su
14.000 adım
Afiyet olsun canm21 şubatEllssa I Ilyusa Boncuk2307
Bugün adım rekorumu kırdım. Hem sabah hem akşam hem de uzun yürüdüm kızlar
Menüm:
Sabah 8 sade filtre kahve
10.30 iki yumurta, bir muz
13.00 çavdar ekmeği üstüne peynir
15:00-16 arası
Bir avuç fındık, biraz da Antep fıstığı bir mandalina
Bir protein bar
Bir galeta + 5 zeytin
Bir çay tabağı kavrulmuş kıyma
İki avuç çekirdek. Üstüne de portakal çayı
Afiyet olsun canm21 Şubat menü
Öğlene kadar yarım elma 2 dilim portakal 1 lokum 1 muz
13.00 bir kase taze fasülye 1 dilim tb ekmek 1 yk kuymak
16.00 1 portakal 5 kaju
18.00 1 bardak süt 3 hurma
1 litre Dukan içeceği 1.5 su
25 dk leslie
Afiyet olsun canmIkı gunluk menumu yazayım
Sabah iki catal kakaolu helva bir tb ekmek dometes salatalık nıraz labne
Ara ıkı hurma bır avuc fıstık
Aksam fasulye bır tb ekmek ve ıkı kasık bulgur pilav
Bugunku menu
Sabah cift kaşarlı tost ıkı tb ekmekten
Dometes salatalık ve ıkı hurma
Aksam proteın salata ve çorba bır kepçe
Sular 2 buculk litre
Boncuk2307
Ellssa
Afiyet olsun canmHellooo,
Raporum:
Öğlen (13:00): salatalık + domates + 2 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir + 8-9 zeytin + 1 dilim glutensiz ekşi maya ekmek + 1 bahçeden portakal+ hemen üstüne şekersiz kahve + 1 hurma
Akşam(17:00): önceki gün kalan etlerimden tiftik et + tam buğday makarna yağsız tuzsuz + 1 kefir
Ara 1: 2 tane hurma topu
Son Ara (22:45): 1 muz + 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Totalde 3lt su içmişimdir, sürekkkliii tuvaletteydim bugün valla
Çok soğuk diye pek hareket edemedim maalesef.
Bugün bir arkadaşla buluştuğumuz için akşam yemeğimi yanımda taşıdım ve bildiğiniz sokağa oturup yedimerkenden bitirmek istedim yemek işini yarın tartı günü bakmak için. Arkadaşım börekler tatlılar çıkardı, canım o kadar çekmedi bile, belki tok gittiğim içindir. Normalde aç olmasam bile hepsini yiyordum.
Ve akşam saat ilerledikçe bir aklım kaymaya başladı, orada diyetisyenin muz yedirme uyarısını anladım. En son öğünümün üstünden 7 saat açlıkla duruyorum ve uyuyorum ama kötü hissetmiyorum açıkçası o kadar. Çok şükür
Herkese yarın sabah emeklerinin karşılığını fazlasıyla aldıkları bir tartı günü olsun
Eki Görüntüle 3548278
Eki Görüntüle 3548279
Eki Görüntüle 3548280
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?