Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

21 şubat menü
09.30 3 kaşık menemen, 2 dilim peynir, çeyrek avakado, 5 zeytin 2 wasa, turp yeşillik
14.30 6 kaşık zeytinyağlı lahana, 4 kaşık yoğurt
18.00 7-8 kaşık mantarlı tavuk sote, salata 1 bardak kefir
3 litre su 15.000 adım(6.500 yürüyüş) + 1 saat tempolu yürüyüş
Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa

Canımm önce tebrikss için çok kalp çok teşekkür sonra da benim var oluşumu (aynı zamanda gevezeligimi ) fark eden o güzel farkındalığın için öpücükler kuşum
Ayyy çok heyecanlı değil mi tartı günleri, ben acayip seviyorum. Sen kesin sonuç bildirmissindir şimdi keşke kopya çekseydim ama bence artı gelmeyeceksin cancağızım
Bende 5 6gundur çok az uyuyorum . 2gündür çok şiştim bugün indim
Akşamları ödem çayı iç canım eğer sağlık açısından sorun yaratmazsa.
yarın sabahı heycanla bekliyorum bu tartı hikayesinin sonucu ne olacak diye sabahın ilk saatlerinde sonuç gmrmek istiyoruzzz
Ayyy ben de heyecanlıyım. Yeni uyandım azıcık şişlik gitsin de tartilayim diye bekliyorum
Bu hafta ben de hiç spor yapamadım, hadi artık tembelliği bırakıp başlayalım gerçekten
Ne artısı eksi geliceksin bence canım. Hatta bir kilo gitmiştir. 777 al kabul et
Ben de alıp kabul edebiliyor muyum
Afiyet olsun canim

arke harcandı kiz sende bi ara iyi konusuyordun gittin niyekine
Çok konuşuyor demiş dimi bana şaka şaka, eksikliği hissediliyor demiş

Maşallah Filiz'im çok iyi yürümüşsün, darısı diğer günlere inşallah
Çünkü sataşçak birini bulamıyorum
Geldim geldim hodri meydan en sevdiğim şey sataşmak ve tabiî savaşmak. Savaş boyalarimi da sürdüm geldim

Canım önce siz iyi olun yeter ki kilo artı çıksa bile sorun değil nasılsa verilir. Keşke senin için elimizden bir şey gelse.

Hahahhhhhh en güzel tartı yöntemi çocuklara da eğlence olmuş. Dün ben de eşime sorup durdum burası erimiş mi burası böyle olmuş mi diye onlar kendiliğinden söylemezse biz soyletiriz dimi

Ooo işler ciddi, öyle lafta kalmasın yarış diyorsun

Yalnız olmak ya da öyle hissetmek zor canım. Oğlun kreşe falan başlayınca yeni kişilerle tanışırsın. Çocuklar arkadaşlık ederken sen de annelerin bazılarıyla kaynasirsan çok keyifli oluyor. Çocuklar da resmen bir arada büyümüş oluyor.

İşte bu azim bu istek bizi sonuca götürecek. Bravo sana canım. Hele de ikramli bir davete giderken tok gitmek en süper hareket takdir ettim seni

Canım önce siz iyi olun yeter ki kilo artı çıksa bile sorun değil nasılsa verilir. Keşke senin için elimizden bir şey gelse.
Cankm düşünmeniz sormanız bile değerli . Ben anlamadım nasıl bursey yaşıyoruz nasıl bir virüs geçmedi
Hahahhhhhh en güzel tartı yöntemi çocuklara da eğlence olmuş. Dün ben de eşime sorup durdum burası erimiş mi burası böyle olmuş mi diye onlar kendiliğinden söylemezse biz soyletiriz dimi
Aynen canım ya seve seve yada dırdır ile
Eksi geleceksin demiştik sana tebrik ederim canım benim
Çok teşekkür ederim canımmm

Canim zaten varya içtiğim bitki çayları sabah içtiğim sirkeli su sayesinde ben hasta olmadım. Doğada sağlik

Günaydın kızlar ilk tartı bildirimi benden gelsin
Önceki tartım 85.55kg
Bugün 84.80kg -750gr gitmiş
Sabit olmaya bile razıydım ben sevindim.
Ellssa Boncuk2307
Eki Görüntüle 3548323
Leeen bide artı diyordun haaa harikasin süpersin maşallah sanaaaa
yeeehaw bu da benden
geçen hafta 74.65
bugün: 70.80
oh be
Kizzz gözlerim yanlış mı görüyor acaba didim yoksa gerçek.mi buuu harikasın maşallah inşallah hocam
Kilo bildirimi
Geçen hafta 63.45
Bu hafta 62.90
Fark -550
Oran%0.853
Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa Eki Görüntüle 3548327
harikasın kaptanim
Hissediliyor valla ne yalan soyleyim eksikliğin
Yine bol bol konuşup durmuşum
Sen hep konuss

Günaydın kızlar yorum yaptım kendi tartimi paylaşmadan çıkmışım geri kafaya bak çiçek gibi
Gecen hafta 103.0
Bugun 102.9
Fark 100 gr cik ama salı baya artı daydim regl den dolayı o gitmiş en azından çok şükür
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Eklentiler

• 20250222_084641.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…