eşlerimizin x8 kıymetimizi bilmesi lazım onlarla bu cehennemde yaşadığımız içinCanımsınvalla ya böyle birşey ki ailemle her gün bir aktivitemiz vardı her gün burda bunalıma girdim iyice
hahahah ama işe yaramışşherkes misal ben aynı uyanıklığı yapmış galibanapalım be umut dünyası
Canımm önce tebrikss için çok kalpÖğretmenlik stresli meslek. Neşeyi yemeklerde arıyor insan öyle olunca
Uyku olmayınca direkt ödem kuzum ya. Uykuyu da düzene sokmak lazımkahve filan etkiliyor mu seni de?
Mücveri eskiden unla yapardım şimdi yulaf attı. Glutensiz tayfadan etkilenip
Hepsi göz karariydi valla. Kabağı kızıma rendelettimüstüne yarım piyasayı ince dogradim. Bir bardak kadar yoğurt, bir yemek kaşığı chia tohumu, üstüne bir kase lor peyniri çok az da rende kaşar. Bir sürü pul biber +kara biber. Birazcık da zeytinyağı gezdirdim. Beğendik vakla bugün kalanını yerim diyodum kalmamış
Hakkatten yaa benc de doğru teapit. Gözüm de renkli değil ki nazar değdireyim
Herkes menu yazıp kaçıyore
Meğer heparke konuşuyormuş. Hazirliğa gitti grup sessizleşti döndü ama grup öyle sakinlige devam
Tebrikksss şekerim
Ayyy çok heyecanlı değil mi tartı günleri, ben acayip seviyorum. Sen kesin sonuç bildirmissindir şimdi keşke kopya çekseydimKızlar tartı sonucunu merak ediyorum eşim kargodan almış .Varmi tahmini olan. En son 85.50 idim galiba . Mesaide gece getirecek sabah 8 de tartılırım artık. Yani aslında öyle 2 3 kg artı beklentim yok açıkçası.Çünkü menülerim değişmedi .sadece 2 sefer hastane ortamında yarım simit yedim ayran ile. yemeklerimi düzensiz yedim, bazen unuttuğum oldu ve çok kahve içtim . Onun dışında bir değişiklik olmadı. Ay bendeki de züğürt tesellisi oldu galiba
Akşamları ödem çayı iç canım eğer sağlık açısından sorun yaratmazsa.Bende 5 6gundur çok az uyuyorum . 2gündür çok şiştim bugün indim
Ayyy ben de heyecanlıyım. Yeni uyandım azıcık şişlik gitsin de tartilayim diye bekliyorumyarın sabahı heycanla bekliyorum bu tartı hikayesinin sonucu ne olacak diyesabahın ilk saatlerinde sonuç gmrmek istiyoruzzz
Bu hafta ben de hiç spor yapamadım, hadi artık tembelliği bırakıp başlayalım gerçektenmenü
8.30 2 dilim tam buğday ekmeği arasına sahanda yumurta, zeytin ezmesi, mozarella, hindi füme&tarçınlı yeşil çay
12.30 tavuk suyunda haşlanmış bulgur, haşlanmış tavuk, ayran, salata
15.00 2 kare bitter çikolata, kahve
17.00 lahana kavurması
su: 3 lt
Ellssa Boncuk2307
yarın tartı günü diye bugün erken kapattım dükkanıbu hafta sporum günde max 5000 adım, iş yerinde toplantı odasından toplantı odasına yürüdüğümü saymak istemiyorum açıkçası. inşallah başlayacam spora da. baya ağırlığımın hafiflediğini hissediyorum üst vücudumda. en zor olan alt kısım ona daha zaman var yarın takımlara gireyim
Ben de alıp kabul edebiliyor muyumNe artısı eksi geliceksin bence canım. Hatta bir kilo gitmiştir. 777 al kabul et
Çok konuşuyor demiş dimi bana
Maşallah Filiz'im çok iyi yürümüşsün, darısı diğer günlere inşallah21 şubatEllssa I Ilyusa Boncuk2307
Bugün adım rekorumu kırdım. Hem sabah hem akşam hem de uzun yürüdüm kızlar
Menüm:
Sabah 8 sade filtre kahve
10.30 iki yumurta, bir muz
13.00 çavdar ekmeği üstüne peynir
15:00-16 arası
Bir avuç fındık, biraz da Antep fıstığı bir mandalina
Bir protein bar
Bir galeta + 5 zeytin
Bir çay tabağı kavrulmuş kıyma
İki avuç çekirdek. Üstüne de portakal çayı
Geldim geldim hodri meydanÇünkü sataşçak birini bulamıyorum
Canım önce siz iyi olun yeter ki kilo artı çıksa bile sorun değil nasılsa verilir. Keşke senin için elimizden bir şey gelse.Kuzum eksi olurmuyum bilmiyorum dün gecede kızın ateşi 40 oldu toplasan 2 saat uyumusumdur . Artık gözlerimin altları açıyor. Uykusuzluk kiloya neden olur dedi diyetisyen. Artık kısmet sabit olmayada razıyım. Canim ne kaldı 2li rakamlara 1adim geridesin . Ramazana daha 9 10gun var
Hahahhhhhh en güzel tartı yöntemiİnşallah canım .sabah boy aynasına bakıp duruyordum varmi değişiklik diye. eşim sordu niye deli gibi dönüp duruyorsun diye. Dedim tartı yok aynada kiloma bakiyorum dedim. Dur ben tartiyim seni dedi hop diye kucakladı adamın bel felç.
Neyse çocuklara eğlence oldu güldüler
Ooo işler ciddi, öyle lafta kalmasın yarış diyorsunahauhh zaten o ayıp olmasın yalan da söyleyemem hissi ve verdiği gaz olmasa
sabah ola hayrolaa
şey diyormuşum kaçamak yapan çeyrek altın alıp yollarufak bişi düşünelim kargolamaya okeysen ona göre anonimlikten yanaysa başka bi yol düşünelimm
canımsın yavaş yaval toparlıyor insan, motivasyon için hep burdayızz
Yalnız olmak ya da öyle hissetmek zor canım. Oğlun kreşe falan başlayınca yeni kişilerle tanışırsın. Çocuklar arkadaşlık ederken sen de annelerin bazılarıyla kaynasirsan çok keyifli oluyor. Çocuklar da resmen bir arada büyümüş oluyor.Evet yaşadığım yerde hiç akrabam yok, 1 tane ailecek görüştüğümüz arkadaşlarımız var karı - koca başka yok. Görümceler eltiler var eşimin yeğenleri onların eşleri ama çoğuyla anlaşamıyorum kafa yapıları uyuşmuyor.
Sayfa da aynen dediğin gibi bir bakıyorum sadece menüler var. Menüleri de sadece sayılı kişiler paylaşıyor. Gerisi yok
Bazen oluyor böyle şeyler ailem uzakta olduğu için çevremde de derdimi anlatabileceğim insan sayısı bir elin parmağını geçmez o yüzden böyleyim. Halsizlik yapıyor sanki motivasyon düşüklüğü. Toparlanamıyorum.
Bugün doğru düzgün yemek yoktu ne yalan söyleyeyim eşim geç geleceğini söyledi ben de yapmadım yemek makarna salata geçiştirdim.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim
İşte bu azim bu istek bizi sonuca götürecek. Bravo sana canım. Hele de ikramli bir davete giderken tok gitmek en süper hareket takdir ettim seniHellooo,
Raporum:
Öğlen (13:00): salatalık + domates + 2 haşlanmış yumurta + 1 dilim peynir + 8-9 zeytin + 1 dilim glutensiz ekşi maya ekmek + 1 bahçeden portakal+ hemen üstüne şekersiz kahve + 1 hurma
Akşam(17:00): önceki gün kalan etlerimden tiftik et + tam buğday makarna yağsız tuzsuz + 1 kefir
Ara 1: 2 tane hurma topu
Son Ara (22:45): 1 muz + 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Totalde 3lt su içmişimdir, sürekkkliii tuvaletteydim bugün valla
Çok soğuk diye pek hareket edemedim maalesef.
Bugün bir arkadaşla buluştuğumuz için akşam yemeğimi yanımda taşıdım ve bildiğiniz sokağa oturup yedimerkenden bitirmek istedim yemek işini yarın tartı günü bakmak için. Arkadaşım börekler tatlılar çıkardı, canım o kadar çekmedi bile, belki tok gittiğim içindir. Normalde aç olmasam bile hepsini yiyordum.
Ve akşam saat ilerledikçe bir aklım kaymaya başladı, orada diyetisyenin muz yedirme uyarısını anladım. En son öğünümün üstünden 7 saat açlıkla duruyorum ve uyuyorum ama kötü hissetmiyorum açıkçası o kadar. Çok şükür
Herkese yarın sabah emeklerinin karşılığını fazlasıyla aldıkları bir tartı günü olsun
Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa
Eki Görüntüle 3548278
Eki Görüntüle 3548279
Eki Görüntüle 3548280
Eksi geleceksin demiştik sanaGünaydın kızlar ilk tartı bildirimi benden gelsin
Önceki tartım 85.55kg
Bugün 84.80kg -750gr gitmiş
Sabit olmaya bile razıydım ben sevindim.
Ellssa Boncuk2307
Eki Görüntüle 3548323
Ben gözlerime inanamayip birkaç kez baktım biliyor musunyeeehaw bu da benden
geçen hafta 74.65
bugün: 70.80
oh be
Tebrik ederim kaptanım çok güzel eksiKilo bildirimi
Geçen hafta 63.45
Bu hafta 62.90
Fark -550
Oran%0.853
Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa Eki Görüntüle 3548327
Cankm düşünmeniz sormanız bile değerli . Ben anlamadım nasıl bursey yaşıyoruz nasıl bir virüs geçmediCanım önce siz iyi olun yeter ki kilo artı çıksa bile sorun değil nasılsa verilir. Keşke senin için elimizden bir şey gelse.
Aynen canım ya seve seve yada dırdır ileHahahhhhhh en güzel tartı yöntemiçocuklara da eğlence olmuş. Dün ben de eşime sorup durdum burası erimiş mi burası böyle olmuş mi diye onlar kendiliğinden söylemezse biz soyletiriz dimi
Çok teşekkür ederim canımmmEksi geleceksin demiştik sanatebrik ederim canım benim
Canımm önce tebrikss için çok kalpçok teşekkür sonra da benim var oluşumu (aynı zamanda gevezeligimi ) fark eden o güzel farkındalığın için öpücükler kuşum
Ayyy çok heyecanlı değil mi tartı günleri, ben acayip seviyorum. Sen kesin sonuç bildirmissindir şimdi keşke kopya çekseydimama bence artı gelmeyeceksin cancağızım
Akşamları ödem çayı iç canım eğer sağlık açısından sorun yaratmazsa.
Ayyy ben de heyecanlıyım. Yeni uyandım azıcık şişlik gitsin de tartilayim diye bekliyorum
Bu hafta ben de hiç spor yapamadım, hadi artık tembelliği bırakıp başlayalım gerçekten
Ben de alıp kabul edebiliyor muyum
Çok konuşuyor demiş dimi banaşaka şaka, eksikliği hissediliyor demiş
yeeehaw bu da benden
geçen hafta 74.65
oh be
Leeen bide artı diyordun haaa harikasin süpersin maşallah sanaaaaGünaydın kızlar ilk tartı bildirimi benden gelsin
Önceki tartım 85.55kg
Bugün 84.80kg -750gr gitmiş
Sabit olmaya bile razıydım ben sevindim.
Ellssa Boncuk2307
Eki Görüntüle 3548323
Kizzz gözlerim yanlış mı görüyor acaba didim yoksa gerçek.mi buuu harikasın maşallah inşallah hocamyeeehaw bu da benden
geçen hafta 74.65
oh be
Kilo bildirimi
Geçen hafta 63.45
Bu hafta 62.90
Fark -550
Oran%0.853
Ellssa Boncuk2307 I Ilyusa Eki Görüntüle 3548327
Hissediliyor valla ne yalan soyleyim eksikliğinCanımm önce tebrikss için çok kalpçok teşekkür sonra da benim var oluşumu (aynı zamanda gevezeligimi ) fark eden o güzel farkındalığın için öpücükler kuşum
Ayyy çok heyecanlı değil mi tartı günleri, ben acayip seviyorum. Sen kesin sonuç bildirmissindir şimdi keşke kopya çekseydimama bence artı gelmeyeceksin cancağızım
Akşamları ödem çayı iç canım eğer sağlık açısından sorun yaratmazsa.
Ayyy ben de heyecanlıyım. Yeni uyandım azıcık şişlik gitsin de tartilayim diye bekliyorum
Bu hafta ben de hiç spor yapamadım, hadi artık tembelliği bırakıp başlayalım gerçekten
Ben de alıp kabul edebiliyor muyum
Çok konuşuyor demiş dimi banaşaka şaka, eksikliği hissediliyor demiş
Sen hep konussYine bol bol konuşup durmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?