Gir gir takımlara karşı takimdaysan bi kapışalımmenü
8.30 2 dilim tam buğday ekmeği arasına sahanda yumurta, zeytin ezmesi, mozarella, hindi füme&tarçınlı yeşil çay
12.30 tavuk suyunda haşlanmış bulgur, haşlanmış tavuk, ayran, salata
15.00 2 kare bitter çikolata, kahve
17.00 lahana kavurması
su: 3 lt
Ellssa Boncuk2307
yarın tartı günü diye bugün erken kapattım dükkanıbu hafta sporum günde max 5000 adım, iş yerinde toplantı odasından toplantı odasına yürüdüğümü saymak istemiyorum açıkçası. inşallah başlayacam spora da. baya ağırlığımın hafiflediğini hissediyorum üst vücudumda. en zor olan alt kısım ona daha zaman var yarın takımlara gireyim
Çünkü sataşçak birini bulamıyorumAfiyet olsun canim
@arke harcandıkiz sende bi ara iyi konusuyordun gittin niyekine
Bence eksidesin canım ama ne kadar tam bilemiyorum ödemin de gitmiştir uykusuzluğun inşallah heyecanla bekliyorum yarini ben kendimden çok ümitli değilim.ramazanda ikili rakamları görürüm diyordum ama goremiycem sanırım üzgünüm
kapışalım ödüllü olsun ama beleşe kapışmak olmuyoGir gir takımlara karşı takimdaysan bi kapışalım
Gel tabi takımlara. O sorumluluk omuzlarına bi binsin. Ah takım arkadaşlarıma ayıp olur hissi bir yaşansinmenü
8.30 2 dilim tam buğday ekmeği arasına sahanda yumurta, zeytin ezmesi, mozarella, hindi füme&tarçınlı yeşil çay
12.30 tavuk suyunda haşlanmış bulgur, haşlanmış tavuk, ayran, salata
15.00 2 kare bitter çikolata, kahve
17.00 lahana kavurması
su: 3 lt
Ellssa Boncuk2307
yarın tartı günü diye bugün erken kapattım dükkanıbu hafta sporum günde max 5000 adım, iş yerinde toplantı odasından toplantı odasına yürüdüğümü saymak istemiyorum açıkçası. inşallah başlayacam spora da. baya ağırlığımın hafiflediğini hissediyorum üst vücudumda. en zor olan alt kısım ona daha zaman var yarın takımlara gireyim
yarın sabahı heycanla bekliyorum bu tartı hikayesinin sonucu ne olacak diyesabahın ilk saatlerinde sonuç gmrmek istiyoruzzz
Afiyet olsun canim
@arke harcandıkiz sende bi ara iyi konusuyordun gittin niyekine
Bence eksidesin canım ama ne kadar tam bilemiyorum ödemin de gitmiştir uykusuzluğun inşallah heyecanla bekliyorum yarini ben kendimden çok ümitli değilim.ramazanda ikili rakamları görürüm diyordum ama goremiycem sanırım üzgünüm
Ohooo çok kişi var kuzuu sen sataşmak işte ahahaÇünkü sataşçak birini bulamıyorum
Olurrr Her türlü uyarkapışalım ödüllü olsun ama beleşe kapışmak olmuyo
Evet bende fark ettim menüde canım yarından itibaren daha dikkat edersin diyetisyen yok diye rahata ermiş gibi hissettin kendini sanirimbirkaç haftadır kaçamak yapıyordum diyette. toparlayamadığım için salıdan itibaren diyetisyenime biraz ara verdim. ama sanki bir anda karbonhidrata koşmuş gibi oldum son 3 gündür.
Yokkkk canimmm kesinlikle degilValla kuzum benim tahminim 85.50 idim 87 en fazla.
Ne artısı eksi geliceksin bence canım. Hatta bir kilo gitmiştir. 777 al kabul et
Ah canimm o uykusuzluk çok etki ediyor malesef haklısın inşallah yarın güzel sonuç alırız.Kuzum eksi olurmuyum bilmiyorum dün gecede kızın ateşi 40 oldu toplasan 2 saat uyumusumdur . Artık gözlerimin altları açıyor. Uykusuzluk kiloya neden olur dedi diyetisyen. Artık kısmet sabit olmayada razıyım. Canim ne kaldı 2li rakamlara 1adim geridesin . Ramazana daha 9 10gun var
Ohooo çok kişi var kuzuu sen sataşmak işte ahaha
Olurrr Her türlü uyarneolcak ödül
Evet bende fark ettim menüde canım yarından itibaren daha dikkat edersin diyetisyen yok diye rahata ermiş gibi hissettin kendini sanirim
Yokkkk canimmm kesinlikle degil
canım bende zaten basit düzeyde yeme bozukluğu var. diyetisyenim de bunu farketti. son birkaç haftadır da ağzıma ufak tefek birşeyler atıyordum. ama tabi kilom 1 ayda 1-1,5 kilo eksildi. bu da moralimi bozdu. hadi dedim Ramazan öncesi ara vereyim. Ramazanda sahuru zaten ekmeksiz kahvaltı şeklinde yapıyorum. akşam çorba ve yemek derken fazla abartmıyorum.Evet bende fark ettim menüde canım yarından itibaren daha dikkat edersin diyetisyen yok diye rahata ermiş gibi hissettin kendini sanirim
Kahkahalariniz bol olsun canimm inşallahİnşallah canım .sabah boy aynasına bakıp duruyordum varmi değişiklik diye. eşim sordu niye deli gibi dönüp duruyorsun diye. Dedim tartı yok aynada kiloma bakiyorum dedim. Dur ben tartiyim seni dedi hop diye kucakladı adamın bel felç.
Neyse çocuklara eğlence oldu güldüler
Kendine izin ver o zaman ramazana kadar ramazan da güzelce yeniden başlangıç yaparsın canımcanım bende zaten basit düzeyde yeme bozukluğu var. diyetisyenim de bunu farketti. son birkaç haftadır da ağzıma ufak tefek birşeyler atıyordum. ama tabi kilom 1 ayda 1-1,5 kilo eksildi. bu da moralimi bozdu. hadi dedim Ramazan öncesi ara vereyim. Ramazanda sahuru zaten ekmeksiz kahvaltı şeklinde yapıyorum. akşam çorba ve yemek derken fazla abartmıyorum.
ama 3 gündür hamurdan gidiyorum
İnşallah bitanem Rabbım 3aylarin hürmetine herkesin evine sağlık , mutluluk,huzur bol kazanç versin inşallahKahkahalariniz bol olsun canimm inşallah
Aminn inşallah kuzumIn
İnşallah bitanem Rabbım 3aylarin hürmetine herkesin evine sağlık , mutluluk,huzur bol kazanç versin inşallah
evet ben de öyle düşünüyorum. ama tabi yine de bu kadar hamur işli ve tatlılı beslenmeyeceğim. daha ayarlı gideceğim. Ramazanda ayarlarım diye düşünüyorumKendine izin ver o zaman ramazana kadar ramazan da güzelce yeniden başlangıç yaparsın canım
ahauhh zaten o ayıp olmasın yalan da söyleyemem hissi ve verdiği gaz olmasaGel tabi takımlara. O sorumluluk omuzlarına bi binsin. Ah takım arkadaşlarıma ayıp olur hissi bir yaşansin
sabah ola hayrolaaValla kuzum benim tahminim 85.50 idim 87 en fazla.
şey diyormuşum kaçamak yapan çeyrek altın alıp yollarOlurrr Her türlü uyarneolcak ödül
canımsın yavaş yaval toparlıyor insan, motivasyon için hep burdayızzevet ben de öyle düşünüyorum. ama tabi yine de bu kadar hamur işli ve tatlılı beslenmeyeceğim. daha ayarlı gideceğim. Ramazanda ayarlarım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?