Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gir gir takımlara karşı takimdaysan bi kapışalım

bluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa

sabah 09.20
peynir, zeytin, domates, biber, 1/2 simit

öğlen 12.15
1 karışık otlu peynirli gözleme, domates, biber, çay

akşam 18.20
2 kepçe çorba, kıymalı taze fasulye, salata, 1/2 dilim ekmek

biraz çekirdek yiyebilirim 21.00 gibi

1,5 lt su

14.000 adım

21 şubat Ellssa I Ilyusa Boncuk2307

Bugün adım rekorumu kırdım. Hem sabah hem akşam hem de uzun yürüdüm kızlar

Menüm:
Sabah 8 sade filtre kahve

10.30 iki yumurta, bir muz

13.00 çavdar ekmeği üstüne peynir

15:00-16 arası
Bir avuç fındık, biraz da Antep fıstığı bir mandalina
Bir protein bar
Bir galeta + 5 zeytin
Bir çay tabağı kavrulmuş kıyma
İki avuç çekirdek. Üstüne de portakal çayı

Eklentiler

• 1000168199.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 8
Çünkü sataşçak birini bulamıyorum

Gel tabi takımlara. O sorumluluk omuzlarına bi binsin. Ah takım arkadaşlarıma ayıp olur hissi bir yaşansin

Kuzum eksi olurmuyum bilmiyorum dün gecede kızın ateşi 40 oldu toplasan 2 saat uyumusumdur . Artık gözlerimin altları açıyor. Uykusuzluk kiloya neden olur dedi diyetisyen. Artık kısmet sabit olmayada razıyım. Canim ne kaldı 2li rakamlara 1adim geridesin . Ramazana daha 9 10gun var

Çünkü sataşçak birini bulamıyorum
Ohooo çok kişi var kuzuu sen sataşmak işte ahaha
kapışalım ödüllü olsun ama beleşe kapışmak olmuyo
Olurrr Her türlü uyar neolcak ödül
birkaç haftadır kaçamak yapıyordum diyette. toparlayamadığım için salıdan itibaren diyetisyenime biraz ara verdim. ama sanki bir anda karbonhidrata koşmuş gibi oldum son 3 gündür.
Evet bende fark ettim menüde canım yarından itibaren daha dikkat edersin diyetisyen yok diye rahata ermiş gibi hissettin kendini sanirim
Valla kuzum benim tahminim 85.50 idim 87 en fazla .
Yokkkk canimmm kesinlikle degil

Ah canimm o uykusuzluk çok etki ediyor malesef haklısın inşallah yarın güzel sonuç alırız.

İnşallah canım .sabah boy aynasına bakıp duruyordum varmi değişiklik diye. eşim sordu niye deli gibi dönüp duruyorsun diye. Dedim tartı yok aynada kiloma bakiyorum dedim. Dur ben tartiyim seni dedi hop diye kucakladı adamın bel felç.
Neyse çocuklara eğlence oldu güldüler

Evet bende fark ettim menüde canım yarından itibaren daha dikkat edersin diyetisyen yok diye rahata ermiş gibi hissettin kendini sanirim
canım bende zaten basit düzeyde yeme bozukluğu var. diyetisyenim de bunu farketti. son birkaç haftadır da ağzıma ufak tefek birşeyler atıyordum. ama tabi kilom 1 ayda 1-1,5 kilo eksildi. bu da moralimi bozdu. hadi dedim Ramazan öncesi ara vereyim. Ramazanda sahuru zaten ekmeksiz kahvaltı şeklinde yapıyorum. akşam çorba ve yemek derken fazla abartmıyorum.
ama 3 gündür hamurdan gidiyorum

Kahkahalariniz bol olsun canimm inşallah

Kendine izin ver o zaman ramazana kadar ramazan da güzelce yeniden başlangıç yaparsın canım

Kendine izin ver o zaman ramazana kadar ramazan da güzelce yeniden başlangıç yaparsın canım
evet ben de öyle düşünüyorum. ama tabi yine de bu kadar hamur işli ve tatlılı beslenmeyeceğim. daha ayarlı gideceğim. Ramazanda ayarlarım diye düşünüyorum

Gel tabi takımlara. O sorumluluk omuzlarına bi binsin. Ah takım arkadaşlarıma ayıp olur hissi bir yaşansin
ahauhh zaten o ayıp olmasın yalan da söyleyemem hissi ve verdiği gaz olmasa
Valla kuzum benim tahminim 85.50 idim 87 en fazla .
sabah ola hayrolaa
Olurrr Her türlü uyar neolcak ödül
şey diyormuşum kaçamak yapan çeyrek altın alıp yollar ufak bişi düşünelim kargolamaya okeysen ona göre anonimlikten yanaysa başka bi yol düşünelimm
evet ben de öyle düşünüyorum. ama tabi yine de bu kadar hamur işli ve tatlılı beslenmeyeceğim. daha ayarlı gideceğim. Ramazanda ayarlarım diye düşünüyorum
canımsın yavaş yaval toparlıyor insan, motivasyon için hep burdayızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…