- 18 Mart 2018
- 31.106
- 124.232
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir önümüzdekine yetişmeye çalışmak bile motivasyon canım, inşallah kol kola 7lere doğru gidiyoruzHarikasın canım peşinden geliyorum takipteyim yetişemem ama usul usul takip ediyorum![]()
Teşekkür ederim o güzel gözlerineWuhuu neler görüyor gözlerim![]()
Canım yazın başlamıştık sen azimle geliyordun peşimden ve istikrarla da benden iyi durumdasın ben al ver gel gitlerle geride kaldım azimle devam hiç bırakmayalım bırakınca daha zor aynı yolları tekrar geçmekEvet canim çok sevindim. Aslında çokta sevilmemek lazım koskoca 2 haftada 750gr gitti. Yinede sağlık olsun mutluyum 84 görmek iyi geldi. 85 olunca 90 gibi hissediyordum. 84 sınırına girince 80 gibi hissetmeye başladım![]()
Hepimiz sabah sabah gözlerimizden şüphe ettik, aklımızla oynadıBen bir an inanamadım tekrar tekrar baktım gözlerim mi görmüyor diye, maşallah maşallah nazar değmesin![]()
Sen de ona gerçek bir köstek gösteriver canımBenimki nazarında konuşayım o daha köstek oluyor çoğunlukla bana![]()
Gel şekerparem gel bize buradan başka şey yaramıyor.Yılbaşından önce 72,300 olan kiloyu 2 ayda 11 kilo alarak 83,500 e nasıl çıkardım
Bende katılayım, son kararım
Eki Görüntüle 3548392
Seni hiç arkemde bırakabilir miyim can köşem fezacım. Hadi dön artık sen de yanyana olalımBeni arkede bıraktın![]()
Hahahaha alemsin ablam yaHepimiz sabah sabah gözlerimizden şüphe ettik, aklımızla oynadı
Sen de ona gerçek bir köstek gösteriver canım![]()
Canım bu kilolarda bu eksi gayet güzel hiç canını sıkma, tebrik ederimAç bir hafta gecirdim ama wc cıkamadım da - 400
63.70
63.30
Demmeki açlık yaramadı direnç kiloları nasıl kırcm bilmiyorum
Boncuk2307
Ellssa
100 gr bile olsa eksi olman iyi canım, en azından tekrar artılarla uğraşmayacaksınGünaydın kızlar yorum yaptım kendi tartimi paylaşmadan çıkmışım geri kafaya bak çiçek gibi
Gecen hafta 103.0
Bugun 102.9
Fark 100 gr cik ama salı baya artı daydim regl den dolayı o gitmiş en azından çok şükür
Ellssa
Boncuk2307 @bluegreeneyes
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksiGünaydın herkese
Kilo Bildirimi
Geçen cuma: 74. 6
Bu Cumartesi: 73.8
Fark: -800 gr
Yüzde: 1.072
Ellssa
Boncuk2307
Dünkü menümü de yazayım.
21 Şubat Cuma
11.00: 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 buçuk haşlanmış yumurta, 1 ince dilim organik ekmek, havuç, maydanoz
14.00: iki avuç çiğ kuruyemiş
17.00: tavuklu kereviz yemeği, salata
Su: 1 lt
Canım bu gerçek bir artış değil zaten, haftaya fazlasıyla gidecektir
Ekside olman güzel canım tebrik ederimKızlar selam
Ben bekleme salonundayım ama kilo bildirimi yapmalı mıyım . Foto çektim -200 gr dayım ama paylaşayım mı
Kaptanlarım![]()
Neyse ki büyük bir artı değil canımEllssa
Boncuk2307
@bluegreeneyes
Geçen hf 79.3
Bugün 79.5
Fark +200 g
% +0.252
Eki Görüntüle 3548368
Tebrikler kaptanım çok güzel eksi.
Harika bir eksi canım tebrik ederim
Tebrikler canım 7lere son adım, çok güzel eksiBoncuk2307
Ellssa @Ilyusa
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.6
Fark 700
Oran:86
Kızlar hızlı bi bildirim yapayım. Sonra yine gelirim
Aferin kız arkeKilo bildirimi
Geçen hafta 83.2
Bugün 82.2
Fark -1 kg
Oran %1.201
Ellssa
Boncuk2307 @Ilyusa
Eki Görüntüle 3548379
Maşallah canım 6lar hoşgeldi, sakın bir yere kaybolma
Sporlar boşa gitmiyor canım öyle düşünme, hatta bu hafta spora başladığın için kasların şişiyor ve o yüzden yeterince eksi görmüyorsun ama kısa zamanda kas yapıp güzel eksiler de göreceksinBende buldirimi yapiyim
Bekkedim ama wc sorunu devam ediyo 3 gundur
Bi de Bu hafta hergun ara ogun yaptim
Her gun Ara ogun bana yaramiyo
2 ogun arasinda en az 5 6 saatlik aclik birakmam gerekiyo
Ama bu hafta cok ac hissediyodum kendimi bi turlu doyma hissi yoktu
Sacma biseyler yemeyim diye mecbur ara ogun yaptim
Ama cocuklarla o kadar zaman ayirip sporumuda yaptim
Tek uzuntum sporunda bosa gitmesi
Gecen hafta 73.3
Bu hafta 73.1
fark -200
Ellssa
Boncuk2307 @bluegreeneyes
Eki Görüntüle 3548391
Tebrik ederim canım güzel eksi, sınavında da şimdiden başarılar diliyorumKilo bildirimim
Geçen hafta:87.7
Bugün: 87.0
Fark: 700 g
Boncuk2307 @Ilyusa
Ellssa
Kaptanlarım sinavima çok az kaldı ben hazırlığa geçmek istiyorum. Farketmissinizdir buraya çok ugrayamiyorum. Ramazandan sonra yine aktif olurum inşallah Ama diyete devam tabiki![]()
Hızlı gelen hızlı gider fezacım, buralara dönmene sevindim aldıklarını hemen vereceksinYılbaşından önce 72,300 olan kiloyu 2 ayda 11 kilo alarak 83,500 e nasıl çıkardım
Bende katılayım, son kararım
Eki Görüntüle 3548392
Harikasın canım kendine yorum yapan süper arkeCanım bu kilolarda bu eksi gayet güzel hiç canını sıkma, tebrik ederim
100 gr bile olsa eksi olman iyi canım, en azından tekrar artılarla uğraşmayacaksın
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Canım bu gerçek bir artış değil zaten, haftaya fazlasıyla gidecektir
Ekside olman güzel canım tebrik ederim
Neyse ki büyük bir artı değil canım
Tebrikler kaptanım çok güzel eksi.
Harika bir eksi canım tebrik ederim
Tebrikler canım 7lere son adım, çok güzel eksi
Aferin kız arkegüzel kilo vermişsin bu hafta
Maşallah canım 6lar hoşgeldi, sakın bir yere kaybolma
Sporlar boşa gitmiyor canım öyle düşünme, hatta bu hafta spora başladığın için kasların şişiyor ve o yüzden yeterince eksi görmüyorsun ama kısa zamanda kas yapıp güzel eksiler de göreceksin
Tebrik ederim canım güzel eksi, sınavında da şimdiden başarılar diliyorumBen de plan yaptım düzenli olarak çalışmaya başlayacağım. Son dakikaya bırakmayacağım bu sefer.
Hızlı gelen hızlı gider fezacım, buralara dönmene sevindim aldıklarını hemen vereceksin![]()
Kendimi şımartayım dedimHarikasın canım kendine yorum yapan süper arke![]()
Canım yazın başlamıştık sen azimle geliyordun peşimden ve istikrarla da benden iyi durumdasın ben al ver gel gitlerle geride kaldım azimle devam hiç bırakmayalım bırakınca daha zor aynı yolları tekrar geçmek![]()
Geldim kuzumGel şekerparem gel bize buradan başka şey yaramıyor.![]()
O kadar endişelenmene değmedi bak artı değilsin üstüne bir de yaklaşık bir kilo vermişsin harikasın canımın içi![]()
Ben bir an inanamadım tekrar tekrar baktım gözlerim mi görmüyor diye, maşallah maşallah nazar değmesin
Benimki nazarında konuşayım o daha köstek oluyor çoğunlukla bana![]()
2 haftada 3-4 kilo artıyla da gelebilirdin canım bir de bu yönden bak. Bu arada o kadar haklısın ki ben de 85 altına düşünce kendimi 80 gibi hissediyorum hatta 7ler çok uzak gelmiyor. >Matematikteki yuvarlama mantığıyla gidiyoruz galiba![]()
Resmi görünce bi an patlıcan ne alaka dedimCansın sen, bende arkandan gelen patlıcan Eki Görüntüle 3548405