Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yılbaşından önce 72,300 olan kiloyu 2 ayda 11 kilo alarak 83,500 e nasıl çıkardım 😭😭😭

Bende katılayım, son kararım

IMG_0475.webp

Evet canim çok sevindim. Aslında çokta sevilmemek lazım koskoca 2 haftada 750gr gitti. Yinede sağlık olsun mutluyum 84 görmek iyi geldi. 85 olunca 90 gibi hissediyordum. 84 sınırına girince 80 gibi hissetmeye başladım 😄
Canım yazın başlamıştık sen azimle geliyordun peşimden ve istikrarla da benden iyi durumdasın ben al ver gel gitlerle geride kaldım azimle devam hiç bırakmayalım bırakınca daha zor aynı yolları tekrar geçmek 😃

Aç bir hafta gecirdim ama wc cıkamadım da - 400
63.70
63.30
Demmeki açlık yaramadı direnç kiloları nasıl kırcm bilmiyorum
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Canım bu kilolarda bu eksi gayet güzel hiç canını sıkma, tebrik ederim :KK200:
Günaydın kızlar yorum yaptım kendi tartimi paylaşmadan çıkmışım geri kafaya bak çiçek gibi 🤣🤣
Gecen hafta 103.0
Bugun 102.9
Fark 100 gr cik ama salı baya artı daydim regl den dolayı o gitmiş en azından çok şükür
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @bluegreeneyes
100 gr bile olsa eksi olman iyi canım, en azından tekrar artılarla uğraşmayacaksın :KK200:
Günaydın herkese 🌸

Kilo Bildirimi
Geçen cuma: 74. 6
Bu Cumartesi: 73.8
Fark: -800 gr
Yüzde: 1.072

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Dünkü menümü de yazayım.
21 Şubat Cuma
11.00: 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 buçuk haşlanmış yumurta, 1 ince dilim organik ekmek, havuç, maydanoz
14.00: iki avuç çiğ kuruyemiş
17.00: tavuklu kereviz yemeği, salata
Su: 1 lt
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi :KK200:
Geçen cumartesi 75.60
Bugün 77.35
Fark+1750 gram.
Canım bu gerçek bir artış değil zaten, haftaya fazlasıyla gidecektir :KK200:
Kızlar selam
Ben bekleme salonundayım ama kilo bildirimi yapmalı mıyım . Foto çektim -200 gr dayım ama paylaşayım mı
Kaptanlarım 🌺
Ekside olman güzel canım tebrik ederim :KK200:
Neyse ki büyük bir artı değil canım :KK200:
Tebrikler kaptanım çok güzel eksi.
Geçen hafta 68.95
Bugün 67.75
- 1.200 Gr
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @Ilyusa
Harika bir eksi canım tebrik ederim :KK200:
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa @Ilyusa

Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.6
Fark 700
Oran:86

Kızlar hızlı bi bildirim yapayım. Sonra yine gelirim
Tebrikler canım 7lere son adım, çok güzel eksi :KK200:
Kilo bildirimi
Geçen hafta 83.2
Bugün 82.2
Fark -1 kg
Oran %1.201

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @Ilyusa
Eki Görüntüle 3548379
Aferin kız arke :KK200: güzel kilo vermişsin bu hafta :KK70:
Maşallah canım 6lar hoşgeldi, sakın bir yere kaybolma :KK200:
Bende buldirimi yapiyim
Bekkedim ama wc sorunu devam ediyo 3 gundur
Bi de Bu hafta hergun ara ogun yaptim
Her gun Ara ogun bana yaramiyo
2 ogun arasinda en az 5 6 saatlik aclik birakmam gerekiyo
Ama bu hafta cok ac hissediyodum kendimi bi turlu doyma hissi yoktu
Sacma biseyler yemeyim diye mecbur ara ogun yaptim
Ama cocuklarla o kadar zaman ayirip sporumuda yaptim
Tek uzuntum sporunda bosa gitmesi
Gecen hafta 73.3
Bu hafta 73.1
fark -200
Eki Görüntüle 3548391
Sporlar boşa gitmiyor canım öyle düşünme, hatta bu hafta spora başladığın için kasların şişiyor ve o yüzden yeterince eksi görmüyorsun ama kısa zamanda kas yapıp güzel eksiler de göreceksin :KK200:
Kilo bildirimim
Geçen hafta:87.7
Bugün: 87.0
Fark: 700 g
Boncuk2307 Boncuk2307 @Ilyusa Ellssa Ellssa

Kaptanlarım sinavima çok az kaldı ben hazırlığa geçmek istiyorum. Farketmissinizdir buraya çok ugrayamiyorum. Ramazandan sonra yine aktif olurum inşallah Ama diyete devam tabiki ✌️
Tebrik ederim canım güzel eksi, sınavında da şimdiden başarılar diliyorum :KK200: Ben de plan yaptım düzenli olarak çalışmaya başlayacağım. Son dakikaya bırakmayacağım bu sefer.
Yılbaşından önce 72,300 olan kiloyu 2 ayda 11 kilo alarak 83,500 e nasıl çıkardım 😭😭😭

Bende katılayım, son kararım

Eki Görüntüle 3548392
Hızlı gelen hızlı gider fezacım, buralara dönmene sevindim aldıklarını hemen vereceksin :KK200:

Canım bu kilolarda bu eksi gayet güzel hiç canını sıkma, tebrik ederim :KK200:

100 gr bile olsa eksi olman iyi canım, en azından tekrar artılarla uğraşmayacaksın :KK200:

Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi :KK200:

Canım bu gerçek bir artış değil zaten, haftaya fazlasıyla gidecektir :KK200:

Ekside olman güzel canım tebrik ederim :KK200:

Neyse ki büyük bir artı değil canım :KK200:

Tebrikler kaptanım çok güzel eksi.

Harika bir eksi canım tebrik ederim :KK200:

Tebrikler canım 7lere son adım, çok güzel eksi :KK200:

Aferin kız arke :KK200: güzel kilo vermişsin bu hafta :KK70:

Maşallah canım 6lar hoşgeldi, sakın bir yere kaybolma :KK200:

Sporlar boşa gitmiyor canım öyle düşünme, hatta bu hafta spora başladığın için kasların şişiyor ve o yüzden yeterince eksi görmüyorsun ama kısa zamanda kas yapıp güzel eksiler de göreceksin :KK200:

Tebrik ederim canım güzel eksi, sınavında da şimdiden başarılar diliyorum :KK200: Ben de plan yaptım düzenli olarak çalışmaya başlayacağım. Son dakikaya bırakmayacağım bu sefer.

Hızlı gelen hızlı gider fezacım, buralara dönmene sevindim aldıklarını hemen vereceksin :KK200:
Harikasın canım kendine yorum yapan süper arke 🤣🤣

Canım yazın başlamıştık sen azimle geliyordun peşimden ve istikrarla da benden iyi durumdasın ben al ver gel gitlerle geride kaldım azimle devam hiç bırakmayalım bırakınca daha zor aynı yolları tekrar geçmek 😃

Eğer gerçekten istersen yapabilirsin. Öncelikle istemen ve kendini gerçekten sevmen önemsemem, hedef koyman lazım.Çünkü kilo sadece dış görünüş değil sağlık icin kötü birsey. Ben diş görünüş icin değil sağlığımı geri kazanmak için mecburum. belki oyuzden uzun süreli bırakma şansı görmüyorum kendimde. Gerçekten istersen karar verdiysen yaparsın bundan eminim

O kadar endişelenmene değmedi bak artı değilsin üstüne bir de yaklaşık bir kilo vermişsin harikasın canımın içi 🥰 😘

Ben bir an inanamadım tekrar tekrar baktım gözlerim mi görmüyor diye, maşallah maşallah nazar değmesin 🧿

Benimki nazarında konuşayım o daha köstek oluyor çoğunlukla bana 🥹

Teşekkür ederim güzeller güzelim 🌺💞

2 haftada 3-4 kilo artıyla da gelebilirdin canım bir de bu yönden bak. Bu arada o kadar haklısın ki ben de 85 altına düşünce kendimi 80 gibi hissediyorum hatta 7ler çok uzak gelmiyor. >Matematikteki yuvarlama mantığıyla gidiyoruz galiba :KK70:

Aynen canım sabah 84 du görünce gidip boy aynasına baktım bir hoş oldum
Jennifer a bağlandım valla

Back
X