Ay ortalik şenlendi herkes birbirini yiyor.. . İnsanın 3 tane şeytanın dünya şubesi görümcesi olunca kaostan zevk almaya başlıyor. Gerçi onlarda benimle baş edemediler . Benimke uğraşmayı bıraktılar birbirlerini yiyorlar
offf kendi sülalemiz bitti bi de kocamızın sülalesinden çekiyoruz bu ne ya bu ne dünya kardeşiNasıl başettin, ben kendimden vazgeçmiştim, Rabbim bırakmadı
Gerçi benim görümceler iyi, tek başına elti tüm aileyi kaynattı
Nasıl başettin, ben kendimden vazgeçmiştim, Rabbim bırakmadı
Gerçi benim görümceler iyi, tek başına elti tüm aileyi kaynattı
Artık ne çıkarsa bahtına oldu takımın canımKızzz unuttumm yaaa benim kafammı kaldı bugün çok yoruldum ya
Yokkk ben almayım cinimmm bugun yedim daha tostumu tostlugumu aldım ama karnım şuan bi aç ki ama yemiycem dirennnnPurple58 benim kıza sucuklu kaşarlı tost yaptım ev buram buram mis gibi sucuk koktu bak aman canın çekmesin de pazar kahvaltısında iyi gider ondan diyim dedim hahshsh
Hepiciğinizi yamacıma topladım bu hafta, karşı takımı yenmek için canla başla savaşıyoruz bu hafta unutmayın kızlarHaydin yarış başlasın neyseki aynı takimdayizz yoksa kapisirdik
Şimdi o uzayıp giden espriyi tekrar yaparak balkon konuşmamı da yapacağım canım. Sloganımız @arkemiz sağlam
ay aç aç da uyunmaz ki şimdiYokkk ben almayım cinimmm bugun yedim daha tostumu tostlugumu aldım ama karnım şuan bi aç ki ama yemiycem dirennnn
Bu hafta başka olacakkkHepiciğinizi yamacıma topladım bu hafta, karşı takımı yenmek için canla başla savaşıyoruz bu hafta unutmayın kızlar
Bir anda 4 kilo verdi dimi canım, bu haftaya verecek çok kalmamıştırYerim o rakibikazanan belli canım tabiki ben sen daha veremen yok yok o kadar verdiğin kilonun üstüne
buna o kadar çok güldüm ki kız arkadan sesleniyo ANNEEEEEAAA NEYE GÜLÜYOSUNNN(yaş 3 dhshsh)Şimdi o uzayıp giden espriyi tekrar yaparak balkon konuşmamı da yapacağım canım. Sloganımız @arkemiz sağlam
Su içmeye devammmkeay aç aç da uyunmaz ki şimdiof yok yapamam kıyamam yeme su iç çok açsan yoğurt ye
siz öyle sanınBir anda 4 kilo verdi dimi canım, bu haftaya verecek çok kalmamıştır
valla yine de 50 kilo olayım da 1 kilo verip 49 olmak isteyeyimYaa kilo az ama yaglandim be kuzum kızartmalar tatlılar derkene cozuttum iyice bee
ay aç aç da uyunmaz ki şimdiof yok yapamam kıyamam yeme su iç çok açsan yoğurt ye
155valla yine de 50 kilo olayım da 1 kilo verip 49 olmak isteyeyim
boyun kaçtı canım?
Purple58 benim kıza sucuklu kaşarlı tost yaptım ev buram buram mis gibi sucuk koktu bak aman canın çekmesin de pazar kahvaltısında iyi gider ondan diyim dedim hahshsh
hepiniz gelin ben tek hadiiKız sen benim rakip takimimdaymissinya bende uyarı falan yapıyorum. Abooo hatlar karıştı. Kuzum sen rahat ol ye bitanem can boğazdan gelir. Caklıtlı maklıklı ye gitsin
ay azıcık ucundan ısır ısırResmen sinaniyorum kizlarrr eşimle büyük oğlana hamburger yaptım misss koktu karnımdan gurul gurul sesler geliyor
Sen mavi takımın ajanı falan mısın nesin. Naptın kuzum sen böyle, cumartesi ödül öğününü geçip ödül gününden neredeyse ödül haftasına bağlayacakmışsın. Neyse sen yarın halledersin bence.bugünün menüsünü yazayım:
11.30 pesto soslu mozarellalı kruvasan
14.30 flat white ve yarım tiramisu, yarım cookie
17.30 airfryerda sardalya, domates soslu yeşil mercimek makarnası ve salata ile kapanış
tam bi cumartesi yaptım
şimdiye kadar 2lt su, suyu daha artırırım.
spor: 5000 adım
hastalığı tam atlatamadım daha halsizim, spora başlamış sayılmam.
Ellssa @Boncuk2307 @Jou
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?