Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Maşallah Filiz'im çok iyi yürümüşsün, darısı diğer günlere inşallah

Geldim geldim hodri meydan en sevdiğim şey sataşmak ve tabiî savaşmak. Savaş boyalarimi da sürdüm geldim
Yan yana savaşıyoruz o zaman arke'cim bu sefer senin takımında olduğuma sevindim

Kızıcam ama yazilidan 90 alıp ağlamana

hepiniz gelin ben tek hadii

ay azıcık ucundan ısır ısır
Kızzzzz sen benim aşkitolarıma meydan mı okuyorsun, onları yoldan mı çıkarmaya çalışıyorsun. Sen kırmızı takım içindeki ajansın unutma, salı bize geleceksin daha

beni demoralize edemezsiniz hızlı gelen hızlı gider tatlıya karşı zaafım var da...
Kuşum ben seni böyle gaza getireyim, sen hırs yapıp salıya kadar eksiye geç ki ben seni daha takıma transfer ediciiimm, gizli planlarımı aşikar ettiriyorsun bana. Oysa ben sana göz kırpmıştım görmedin mi sen yoksa

Abla menü lerdeki fazlalıklar etkilemiş maalesef ama hallederiz
evet canım artı şeklinde geri döndü bana. ama açıkçası ben 83 lere falan çıktığımı düşündüğümden bu rakama şükrettim tartıdan sonra zaten wc falan da oldu. sanırım biraz daha azım

Öğlen 14.30//
İki yumurtadan peynirli omlet
Üç dört çatal peynir
İki dilim tbekmegi
Bir tatlı kaşığı bal yidim

Arada bir yarım waffle yedim

Akşam az patates kızartması (airfryera yağsız)
Dört yemek kaşığı tavuk sote

Şu bir buçuk lt iki yapicam
Spor da birazdan resim arıcam
Ellssa Boncuk2307 Jou
Bugün anı kararla takıma girdim ağzıma fermuari çektim bu hafta temiz ilerliycem burası sayesinde

45dk Leslie(adım resimde yazıyor)
100 adet ip atlama
Ama sporu yeni yaptım sabahtan beri daha çok adım olmuş ta olabilir de bugünlük resim atabildigim kadarını baz alabilirsin boncuğum @Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_20250222_222602.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20250222_222551.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 12
İyi akşamlar
Jou Boncuk2307
22 Şubat Cts
Gün kapanış

Saat 13.30 geç kahvalti
Yumurta
Peynir
maydanoz
2 Ceviz

15.30 ara öğün
Kahve+ su
1 avuç tuzsuz kabak çekirdeği

18.30- akşam yemeği
6 YK pirasa yemeği
1 kase yoğurt

19.00 150 Gr puding
5 tane çiğ fındık

2.5 lt su
Ev işleri bol hareket
1200 adim

Kızzzzz sen benim aşkitolarıma meydan mı okuyorsun, onları yoldan mı çıkarmaya çalışıyorsun. Sen kırmızı takım içindeki ajansın unutma, salı bize geleceksin daha

hahahaha ya salı ola hayrola ben her türlü Purple58 i bi yeniyim de

Aşırı haklısın kaptanım
Pişmanlık kilo yapar canım bir kez yenilen çikolata değil. O yüzden onu artık unutup önüne bakıyorsun, şimdiye çoktan erimiştir zaten.

Yan yana savaşıyoruz o zaman arke'cim bu sefer senin takımında olduğuma sevindim

Kızıcam ama yazilidan 90 alıp ağlamana
Ahahahhajaja sınıfta herkesin gıcık olduğu o inek öğrenci olmak istiyorum çok mu

Gün raporu:

Sabah (13:00): klasik kahvaltım 2 haş yumurta + 1 dilim peynir + 9zeytin + domates salatalık + 1 portakal + 2kaşık sote kabak

Ara: 40 gr kadar bitter çikolata

Akşam: 2 lavaş + 2 kaşık basmati pilav + 1 tabak tahin patlıcan ezmesi + 1 köfte

Akşam: 1 capuccino şekersiz

Son olarak: çilekli activialardan yicem yatmadan.

Totalde 1.7 lt fln su içmiş olucam.
Hareket desen nanay, keyifsizdim.

Şunu yazıcam sadece bu akşam yemeğim, son 6 güne göre ağır ve karbonhidratlı oldu, öğlen o çikolatı da yedim ya nasıl uykum bastırdı size anlatamam, sanki biri üstüme 3 ton ağırlık asmış gibi, halbuki karbonhidrat yemediğimde ya da hafif yediğimde çok daha rahat hissediyordum. Ben de yeme sorunu kesinlikle psikolojik; kötü hissettiğimde saldırıyorum ve sonuçta daha çok kötü hissediyorum. Bunları da farkettikçe yazmak bana iyi gelir.

Ellssa Boncuk2307 arke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…