tabikiiiAhaha yoeeek canimm yenecem senisalı bizim takıma gelirsen yine de yarisımız devam ediyor dimiii
ingilizce sınavı demiştin ama ne sınavı tam olarak ya toefl gibi bişi mi23 Şubat Pazar menüsü
Tek öğün yaptım.
16.30 5 fındık, 1 küçük ısırık cevizli sucuk.
17.00 akşam
2 yumurta ile ıspanaklı yumurta, 3 karabuğday patlağı, labne, tahin pekmez.
Su 2 litre
Spor yok, bütün gün sınava çalıştım. Çok ciddi bir şekilde hazırlanmam lazım.
Ellssa Boncuk2307 Jou
Oo rakip takımın nadide kırmızı gülü de burdaymiş. Bu hafta dinlendir vücudunu canım. Yoksa zararlı olabilir bak benden söylemesitabikiii
ingilizce sınavı demiştin ama ne sınavı tam olarak ya toefl gibi bişi mi
Napiyosun canım ne var ne yok? Su içmeyi hatırlatan app varmış. Ben kullanmadım ama deneyebilirsin belki.Ağzı bal kaptanım inşallah diyelim ya suya zorla içiyorum
An itabariyle mavi takımın görseli ektedir
Eki Görüntüle 3548872
hauhauahua baskılar bizi yıldıramazzzOo rakip takımın nadide kırmızı gülü de burdaymiş. Bu hafta dinlendir vücudunu canım. Yoksa zararlı olabilir bak benden söylemesi
Daha dikkat edeceğim kaptanımCanım maalesef iyi bir gün olmamış, sabahki simit çok fazla. Onun haricinde akşam hem pilav hem ekmek var, yarın daha iyisini bekliyorum fezacım
Afiyet olsun canım günü erken kapatmış olman durumu kurtarır gibi duruyor, inşallah yaş pasta da ince bir dilimdir ve keşke ara öğünde yemiş olsaydın daha kolay eritmiş olurdun
Afiyet olsun canım bugünkü menün gayet güzel olmuş. Yürüyüş yapman harika.
O appleri de sinirlenip kapatıyorum benNapiyosun canım ne var ne yok? Su içmeyi hatırlatan app varmış. Ben kullanmadım ama deneyebilirsin belki.
Yarın sabah ikimiz de bir buçuk bardak limonlu su içelim mi uyanınca? Güzel olur
Harikasın canımGünaydın kızlar
İki gün verimli bir spor günü yapmış olmanın haklı gururuyla fotoğraflarımı paylaşayım
Bekleme salonundayım ama buraya bakıp bakıp çıkıyorum
Biri cumartesiden
Diğeri pazar gününden
Ama şunu söylemeliyim ki sabah sporu en zevklisiEki Görüntüle 3549125
Eki Görüntüle 3549128
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?