Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım satır satır yazmışsın ellerin dert görmesin . Bu hafta nöroloji doktoruna kendi hastalığım ile ilgili randevum vardı gitmişken kanda baktiracaktim. Nöroloji doktoru gitmiş benim randevu yalan oldu. Dahiliye doktoruna randevu alıp ramazan ertesi baktiricam.

Canım hoş geldin. Seni görmek ne kadar güzelmiş buralarda

Teşekkür ederim papatyacım, meyve konusunda da çok eksiğim, kolay kolay aklıma gelmez. Bugu iftardan sonra biraz yemeye çalışayım.

Canim 12 saat ara ile şeker ilacı içtiğim için 9 gibi yemem gerekiyor ki aksamki ilaç çok geçe kalmasın.diğer türlü gün içinde hipotermi ani şeker düşmesi yaşıyorum.
Anladım canım öyleyse yapacak bir şey yok. Her şeyden önce senin sağlığın önemli

Bildiklerime yardımcı olurum

Bence bozulmamıştır canım, ilk durduğu yerde zemin yüzünden öyle olmuştur.

Sağol kuşum benim çok şükür iyiyim ama niyeyse arada bir vurgun yemiş gibi kötü oluyorum, belki yorgunluk kötü ediyordur. Sen nasılsın canım

Evet canım 3 4 gündür kötüler hastane gidip geliyoruz bise demiyorlar bugün daha ınfluanza testi yaptılar düşün . Düşmüyor ateşleri ağla ağla bi hal oldular kaç gündür
Kıyamam kuzulara, test sonucu hemen belli oluyor mu. İnşallah çabucak iyileşirler

Canım çok geçmiş olsun, şimdi durumu nasıl. Kendindedir inşallah, Allah'ım yardımcınız olsun tez zamanda şifa versin inşallah

günaydın kızlar, bu tartı da benden.
+1.05, reglime 1 gün var dediğim gibi.
Regl şişkinliği gelmiş canım
Ellssa @Boncuk2307
Jou
Günaydın
Uzunca bir zaman sonra eksiyle geldim

Geçen hf 79.5
Bugün 77.3
Fark -2.3 kg
% - 2.893

Eki Görüntüle 3552037
Harikasın canım tebrikler nasıl da kaçırdım seni
Keyfin yerinde dimi, hiç için sızlamadı mı alırken
Canin sagolsun canım, 100 gr hiç sıkıntı değil bence.
Günaydin
1 Mart - Ramazan ayimiz baharimiz hayırlı olsun.
Gece hafta :98.7kg
Bugün : 98.4kg
Fark:- 300 gr
Jou @Boncuk2307
Ellssa
Tebrik ederim canım
Günaydın kızlarrr

Tartı bildirimim
Geçen hafta:87.0
Bugün:85.1
Fark:1.9 kg
Eki Görüntüle 3552073
Harikasın canım çok muhteşem bir eksi
Öyleyim iyi ki salı günü yarışı kazanıp beni almışsın di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…