Ben sıfır pozitif canım. Bana da ekmek gelmiyor ama bunun yanında meyve de etkiliyor .Canım ben b kan grubu dayım. İlgisi varmi bilmiyorum. Ben çorba yoğurt meyve . Bunları kedinxe çok güzel kilo veriyorum
Kız noldu sana. Herkes çöküşte sanki bu aralar . Nazar mı değdi bize noldu?Kendimle küstüm
Fransadayim canim
Tam tersi kiziminkide sivi cokmus
Gozun arkasindaki damarlar su topllamis
OMur ilikten sivi aldilar dun
Kız noldu sana. Herkes çöküşte sanki bu aralar . Nazar mı değdi bize noldu?
Hoşgeldiniz, her şeyi yapmışsınız zaten bize bir şey kalmamış. Cumartesi günü tartı günümüz sonrasında bir hafta hazırlık aşamasında olacaksınız, sonra takımlara katılabilirsinizBende sizin aranıza katılmak istiyorum.
Ad: Paranoya
Boy: 168
Kilo: 74.25
Mesleğiniz: Sekreterlik
Medeni durum: Evli
Cocuk: 2 bebek
Kilo alma nedenim; peş peşe yapılan doğumlar
Hedef Kilo: 65
İsteme sebebim: Eski fit halime dönmek
Ellssa Boncuk2307
ay hedefimi fazla kasmamışım aslındaaa, yapabileceğim hedef yazmışım tembel hedefiTebrik ederimayın tek hedef tutturani olmuşsun. Demek ki çoğunluğumuz biraz ipin ucunu gevsettik. Sıkı tutma zamanı kızlar
aşkım ya bilmiyorum arada bakıyorum kafam dağılsın diye her şey çok yolundaymış gibi bi de fabrikada yangın çıktı şimdi işten de mi olcaz stresi çöktü bi de üstümüzeYaw nerdesin sen bırakıp gittin biziii hem yokken bile kupa alıyorsun bide gelsen neler olur gel ya
Ay sorma. Ben ki sıcağı seven birisi Erzurum gibi bir yerde neler çektiğimi düşünBir yaz gelseydi demeden edemiyorum.
Teşekkür ederim canım.canım benim çok geçmiş olsun. hem şaşırdım hem üzüldüm. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. inşallah emarın temiz çıkar
burada ol sohbete katıl. moralin düzelir ve ilgin dağılır.
Ooo ne güzel bir eksi tebrikler.
Doktorlar her zaman en kötüyü söylüyorlar canım. Şu iki haftadır babamla uğraşıyoruz. Hep kötü senaryolar dinledik. Geçen hafta salı gecesi çok kötüleşti. Yine en kötüyü dinledik. Dünden beri başka bir tedavi uyguluyorlar. Çok şükür bayağı toparladı. Kulaklarını olumsuz şeylere tıka
Amin canım Allah razı olsunAllah göz aydınlığı versin... Korktuklarindan muhafaza eylesin
Ben de öyleyim inanki. Çiçek şaka yaapıyor sandımdıBen ŞOK .. 1 kisiyi alınca 1 kisiyide vermek şart diye biliyordum. Yeni birsey öğrendim .
Hmmm öğrendiğim iyi olduLenag ile son zaman bir oylama yapmıştık. Bir kişi verme konusu ceza gibi oluyor ya ,istege bağlı hale gelmisti.
Pşşşt sen kaptansın kendine gel lütfen. Nedir o öyle 20:00 den sonra yediklerin3 mart pazartesi menüsü
02.00 Sahur
5 hurma, 4 ceviz
19.00 İftar (hasta olduğum için yemek yapamadım,eşim kahvaltı hazırladı)
2 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 2 zeytin, iki parça pide.
Su 2 lt
4 mart salı menüsü
13.30 ilk öğün
Yarın porsiyon kelle paça çorba ve pide ekmek, yarım lahmacun.
Ara çay ve 4 ceviz
20.00 akşam
2 mini baget ekmek arasına süzme peynir. Hastayken canım sadece karbonhidrat istiyor. Birazdan da portakal yiyeceğim.
Su 2.5 litre
Ellssa Boncuk2307 @Cicekbocekkaktus
Çok geçmiş olsun canımİyi akşamlar
Pazar pazartesi iki gündür hastaydım dün acile gittim.antibiyotik başladı
Allah hastalara acil şifalar ver
Banada dün cok kötüydüm iye olmuşum
Kızlar tartilamadim bugün k.bakmayin
Dünkü menüm
1 kase mercimek çorbası
Öğle boş
Akşam havuçlu kereviz
Yoğurt
Çorba
2.5 lt su
12630 adım
Bugün menüm :
Sabah
4-5 dilim.cecil peyniri
1 dilim ekmek
1 salatalık
1 haslanmis yumurta
Öğle
7-8 tane badem
Akşam
Ispanaklı yumurta
Sarımsaklı yoğurt
1 dilim ekmek
@arkeBoncuk2307 Ellssa
2.5 lt su
6382 adim
Menü çok iyiymişşMenumu yazayım
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates biber yeşillik
İftar
1 kase şehriye çorbası
Türlü yemeği
Yoğurtlu kabak salatası
Ara
1 avuç fıstık
3 hurma
Su 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307 @arke
Harikasın kaptanımBoncuk2307 Ellssa
@arke
Salı
Sabah 9
3 yumurta
3 d karışık peynir
2 yk domates biber sos, marul
10 zeytin, 2 ceviz
13
2 parça haşlama et
Saata
14 h. Cevizi yağli kahve
19
3 dilim hellim peyniri
Brokolili lahana turşusu kavurma ( uydurmasyon )
10 kabuklu fıstık
Spor 1700 adım+15 dk Leslie+ 26 dk Ebru Şallı ile pilates
Çok güzel@arkeEllssa Boncuk2307
Aç karna : tarçın zencefil zerdeçal çayı
Kahvaltı
Eki Görüntüle 3553799
Ara öğün
1 avuc badem
1 avuc antep fıstığı
18.00
İspanak yemeği
1 bugday ekmek
2 litre su
Teşekkür ederim. CansınEllssa kaptanım, acil şifalar çok üzüldüm yazdikarina. Ama yüreğini ferah tut en azından doktorlar farketmiş emar istemiş. İnşallah sonuçlar iyi çıkar canım benim Perşembe için şimdiden kolaylıklar hayırlı haberler al inş.
Hayırdır inşallah
Hiç yemek yok3 Mart dünkü menüm
10:30 süt ve tahıl gevreği bir kase
Ara öğün muz ve kahve
Akşam bir dilim pizza yanında iki kaşık Rus salatası
Adım sayilarim azaldı bu hafta
Boncuk2307
Ellssa @Cicekbocekkaktus
Yorumu zaten yapmışsın canım pes etme lütfen4 Mart menüm (gittikçe saçmalayan menülerim.oluyor.yoruma gerek yok canlar @CicekbocekkaktusBoncuk2307 Ellssa
Sabah 9:00 çavdar ekmeği ve biraz peynir
12:00 haşlanmis yumurtadan yapılan puding ve bir tane patatesli börek
16:00 bir lahmacun bolca maydanoz limon
Spor olarak biraz yürüdüm ama yürümüş olmak için
@Cicekbocekkaktus canım kaptiş sen beni karşı takıma mi gondersen acabahala hakkın var salı bitmiş sayılmaz
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun acil şifalar
Afiyet olsun4 mart menü
Sahur
2 yumurta, 3 kaşık lor bol yeşillik ile omlet, 10 zeytin, domates salatalık roka 1 dilim tb ekmek, 1 bardak süt
İftar
1 kase hindi yahni(1 küçük parça patates ve havuçlu)
4-5 kaşık fırında karnabahar üzerine yoğurt, salata, 1 dilim su böreği
1 dilim ananas 1 fincan papatya çayı
2.5 litre su, 11.000adım
Eki Görüntüle 3553848
Regl oldum ama sahur iftar düzeniyle devam ederim sadece su içerim arada
Bak şimdi yine kafalar karıştıEğer bir kişiyi almak istiyorsan birini vermen gerekiyor. Haksızlık olur o zaman Kimseyi vermek istemiyorsan da alamazsınYa değiş tokuş olur ya da hiç olmaz aynen devam eder
Kalkamıyorum o zaman yaa çok yorgunum vallahi, uyusam bir dert uyumasam ayrı dert
Afiyet olsun canım menü güzelİyi geceler
Bugün yediklerim :
Sahur : 2 yumurta, 2 dilim peynir, 4-5 ceviz, 1 bardak kefir, salata
İftar : 1 kase mercimek çorbası, yarım tabak patlıcanlı güveç, 2 kaşık pilav, cacık, turşu, 1 dilim güllaç
2 litre su
65 dakika boosted walk Leslie
Ellssa Boncuk2307 @arke
Merhaba diyet grubunuz nasıl oluyor bilgilendirebilirmisiniz sürekli googleden kadınlar kulününe bakardım ama yeniCanim ellerine sağlık ben takımından memnunum aynen devam edelim
Bol kuruyemiş bol kuru meyveli olmuş bence çok olmamış gibi afiyet olsun4 Mart
Sahur yok
İftar
1,5 kepçe mercimek çorbası
1 porsiyon spagetti, soslu somon
5 yada 7 hurma, az kuruyemiş
2 saat sonra
Yoğurt içine hurma, kuru kayısı, kuru incir, muz ve 1 avuç kuruyemiş
1 lt üzeri su
2 kupa kahve
2 kupa çay
1 kupa anason çayı
Boncuk2307 @Cicekbocekkaktus
Ellssa kaptanı şu dönem rahatsız etmesek mi?
Çözüldüğüne sevindim canımaa o zaman @cinecin i mavi takıma uğurluyorum
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versincok buyuk cocuk hastanesi
aileler icin ortak bi buzdolabi var serviste
Uzaktan gelenler bolca getirip buzdolabina koyyor yada hastaneye disardan siparis veriyo
Allahtan esim ramazan boyunca calismiycak.iftara hergun biseyler getiriyor
Allah razi olsun herkesten
Kizim epilepsi hastasi dogustan
Yeni bi ilaca baslamistik hic iyi gelmedi birakmak zorunda kaldik
Birakinca dahada kotulesti
Mr ,eeg felan cekildi
Beyinde tansiyon yuksekmis
2018 de ameliyat olmustu kafa tasindan beyin sıkışmişti.tekrar beyin cerrahiyla gorusecez.simdilik ne zaman cikacagimiz belli degil
Güzel canmGünaydın herkese
Dün menümü yazmamıştım
4 Mart Salı Menü
Sahur: su
İftar: bir kase ezogelin, bir tabak kabak yemeği, salata, yarım dilimden az organik ekmek, 3 hurma.
Çayın yanında çiğ kuruyemiş, 2 tatlı kaşığı tahin pekmez, birkaç dilim meyve
Su: iki buçuk litre
Spor: yarım saat dışarıda yürüyüş
Sana da geçmiş olsun canım.Diyetimin 10. Gününde tatlı isteği ile uyandım. Geçen gün iyi gelmişti tarçın , karabiber, karanfil kaynattim. Yeşil çay demledim.
Kahvaltı hazirlarken biraz hafifledi bakalım.
1 dilim bitter ile tatlandırılmış !keto tatlimi yaptım.
Dışarıda güneş mis gibi. Yürüyüşe cikicam malumvhenuz oruçlu değilim.
Off böyle yazıyorum da herkes hasta
Benim de babam Ankara'da onkoloji tedavisi alıyor. 2 gecedir acillik oluyor. Yanında yokuz. Amcam , yengem annem hallediyorlar işleri. Ramazan ramazan onlara da zorGidemiyorum eşim başka şehirde ise başladı. Çocuklarla okulun bitmesini bekliyoruz.İkizler LGS , büyük 11. Sınıf ogrencisi.
Allah hastalara şifa , bakanlara da kolaylık versin
Hoşgeldin canım. İlk sayfamızda kurallar var bir de formu doldurursan giriş yapabilirsin canmMerhaba diyet grubunuz nasıl oluyor bilgilendirebilirmisiniz sürekli googleden kadınlar kulününe bakardım ama yeni
Üye oluyorum böyle bir etkinlik yapılıyor olması çok güzelmiş motivasyon için 2 aylık bebeğim var emziriyorum ve biran evvel zatıflamak istiyorum
Yaa hayırlı kapılar olsun canımay hedefimi fazla kasmamışım aslındaaa, yapabileceğim hedef yazmışım tembel hedefi
aşkım ya bilmiyorum arada bakıyorum kafam dağılsın diye her şey çok yolundaymış gibi bi de fabrikada yangın çıktı şimdi işten de mi olcaz stresi çöktü bi de üstümüzemenü yazmayı unutuyorum falan diye izin istedim
78 diyorumMART AYI HEDEF TABLOSU
ÜYELER YAŞ BOY BAŞLANGIÇ 29.02.25 08.03.25 HEDEF Mthn83 40 17285 77 75 Ellssa 27 16473.2 70.9 sibel_84 40 15874.55 77.2 60kiloyum 49 16289.5 83.2 @Lotus1234 37 174101.8 98.4 Boncuk2307 25 16776.35 61.15 @bluegreeneyes 32 157 78.8 62.25 @Cicekbocekkaktus 43 157 85.8 77.2 Sem2024 40 160 95.6 85.8 @arke 40 160 89.8 82.4 Purple58 35 170 110 103.5 @Azmet5255 28 162 70.5 68.35 94bassuk 30 180 73.75 71.85 @Ilyusa 32 165 84 72 @FitFiliz 43 160 85 80.5 @Nazlimuuu 34 158 91 85.1 @Lavinia_98 26 167 74 63.4
Mart ayı ramazan hedeflerinizi bekliyorum
Bayramda kimler şekeri hak edecek bakalım
Nereden tam olarakHoşgeldin canım. İlk sayfamızda kurallar var bir de formu doldurursan giriş yapabilirsin canm
Ve emziren varmı birlikteli yapılıyorHoşgeldin canım. İlk sayfamızda kurallar var bir de formu doldurursan giriş yapabilirsin canm
Yaw insan kendiyle küser mi hec olmaz öyle kafanı dağıtacak biseler bulmalısın buraya gel yaz içini dök tamam diyet yapma zor geliyor menü yazma ama yaz ne geçiyorsa içinden lütfen kendine küsmeKendimle küstüm
Yaaa bunu bi tek ben mi istiyorum diyordum güneşi gördük çok şükür az da olsa seviniyorumBir yaz gelseydi demeden edemiyorum.
Ayy inanmıyorum yaa çok geçmiş olsun korktuğunuz gibi olmaz inşallah canım. Menü yazma da gel arada kafa dağıtmaya konuşmayaay hedefimi fazla kasmamışım aslındaaa, yapabileceğim hedef yazmışım tembel hedefi
aşkım ya bilmiyorum arada bakıyorum kafam dağılsın diye her şey çok yolundaymış gibi bi de fabrikada yangın çıktı şimdi işten de mi olcaz stresi çöktü bi de üstümüzemenü yazmayı unutuyorum falan diye izin istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?