Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar alakasız olacak ama buhar makinesi kullanan var mı aranizda. Temizlik için olanından.
Ben yıllar önce ayakli süpürge modeli kullandım, memnun olmadım. Çünkü tek paspas var , paspasi yıkamadan evde buharla bile olsa silme işlemi saçma geldi. Sonuçta yer silerken bir odada 3-5 kez paspas yıkıyoruz. Yeni modelleri bilmiyorum

Kizlarcim hemen menü yazıp kacim

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik
1 tk fıstık ezmesi

İftar
1 kase yoğurt çorbası
Fırın tavuk ve 2 dilim patates
Salata ve yoğurtlu kabak

Su 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus kaptanım beni seçmişsin teşekkür ederim

pirantech CB 107C trendyolda gayet de uygun
bir arkadaş alf kullanıyor. makine şeklindeki modelden. şu stoğu bitmiş. onu karcher le karşılaştırmışlardı. buhar barı olarak karcherin 3 ile aynı. yani gayet yüksek barda çalışıyor. yorumları çok iyi. arkadaşın arkadaşları da kullanıyormuş. çok memnunlar. bütün aparatları da var.
ben karcher istedim ama fiyat bayağı yüksek. sanırım gelince alf bakacağım. senin yazdığını da dün görmüştüm. yeniden bakayım canım. ama alf i çok beğeniyorlar bilgin olsun.

Afiyet olsun canm

Boncuğum ellerine emeklerine sağlık
Ramazan ayı ilk haftası normaldir. Önümüzdeki hafta daha iyi olur 
Regl ve uykusuzluk da vardı kaptanım
Teşekkür ederim kaptanımben de seni tebrik ederim bu hafta ekstra spor yapamadım sadece adımları ve menüleri düzenli bildirdim sporcu sayıyorum kendimce spor yapmazsam istediğim etki olmuyor maalesef
Teşekkür ederim kaptanım ben de seni tebrik ederim

Afiyet olsun
afiyet olsn
Ben de alf e bakaym
Ellssa canım pirantec için malzemesi kötü diyorlar bilgin olsun. başka yerden baktım.
Hmmm

Cuma menüm

Sahur
3 hurma su

iftar
Balık salata

Cumartesi menüm

Sahur
3 hurma su

iftar
Şehriye çorba
Kuzu kavurma
pirinç pilavi
Ramazan pidesi
Salata
1 bardak şalgam

Çay ile 2 top tel kadayıf tatlı

Şu an davul gibi şişim sadece su içiyorum

Kitap
29.cüz

spor
Sabah esneme hareketleri yaptım 30 dk.

Azmet5255 Boncuk2307

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…