Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

evet canım Belçikanın bir kaç yerinde elektrik kesintisi olmuş ama insa o korkutan haberler dogru çıkmaz

Olsun sıkma canını cumartesiye odaklan azda olsa eksi görürüz hepberaber inşaAllah . Dünyanın sonu değilya
böyle dedim diyede gidip birşey atıştırmıyasın içime bi korku düştü
Yok yok merak etme yoğurt kürü mu yedim daha bise yemem bu saatten sonra

Allah irademize zeval vermesin

evet canım Belçikanın bir kaç yerinde elektrik kesintisi olmuş ama insa o korkutan haberler dogru çıkmaz
youtube da birkaç gazeteci uzun anlatmış. bayağı bir kaos varmış. devletler toplantı yapıyormuş. eğer diyorlar kesinti uzarsa ve insanlar para çekemezse yağma başlar ve bu da iyice kaosa sürükler.

SEVGİLİ MASTERFİT AİLESİ

Yarın tartı bildirimlerinizi Ellssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 13.00 en geç 14.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, takım kaptanları tartı resimlerini bana atarsınız, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kaptanı transfer hakkını kazanacak

Herkese bol eksiler diliyorum. Öpüyorum sizii

Yanlışlık varsa kusura bakmayın canımlar

Masterfit 151.Etap

KIRMIZI TAKIM26.04.202529.04.2025FARK
_Zeze Kırmızı Takım Kaptanı66.55
ORAN
zeyneppk 77.80
arke 78.80
Ellssa 73.30
Purple58 101.50
Beth18 66.20
tomrs 69.00
Ceeeeeeeeeeee 65.65
Tutku44 85.80
I Ilyusa 70.60
sibel_84 76.15
gezegenfeza 81.00
D Deltavealfa 70.30
MAVİ TAKIM
Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı-74.80
94bassuk 69.80
Jou 70.50
Mthn83 80.90
bluegreeneyes 62.00
belmayne 69.80
Jasminium84 66.35
yosunlupapatya 48.50
Gurbettt42 68.40
Dil-i bitab 68.20
Candysisters 62.00
FitFiliz 79.50
TOPLAM ORAN
HAZIRLIK
60kiloyum 82.30
Mor Vampirella 83.90
Sem2024 85.95

Leslie veya yürüyüş olur kaptanım en azından ağrılar geçinceye kadar çok yüklenmemem lazım Mr raporuma göre tümör 2cm daha büyüyüp 5cm ulaşmış hain
Bu sonuca üzüldüm canım, peki ne yapılacak o tümöre.
Gerçekten mükemmel menü diye bir şey yok canım, ayrıca ömrümüz boyunca tüm yiyecekleri hayatımızdan çıkaramayız. O yüzden bazen fazla kaçarsa ertesi gün dengeleyeceğiz diğer günler de dikkat edip eksiye geçmeye çalışacağız. Yolumuz uzun bıkmadan usanmadan yapacağız canım. Buraya yazmak cidden çok iyi geliyor, lütfen uzak kalma.
Benden de çok ama çok loveeeee
Canım o rakam geçici lütfen ona takılma. Ben bu sabah evdeki tartıda 80.7 gördüm (cumartesi 78.8 bildirim yapmıştım). Aradan bir saat geçtikten sonra yürüyerek diyetisyene tartıya gittim 80.05 çıktım (kıyafetle) ve 1.5 kilo ödem görünüyordu. Yani ben 78.5 kiloymuşum bu sonuca göre. Diyeceğim o ki her artı rakama inanma, vücudumuz sürekli suyu depolarımıza yollayıp hacmini korumaya çalışıyor o da tartıda artı kilo görünüyor. biz yolumuzdan şaşmayalım yeter ki elbette eksilmeye devam edeceğiz.

Öğlen sonlanmış. Zorlanmazsın umarım
Özellikle akşam çok güzel
Çok güzel

Eline sağlım canım

Teşekkür ederiz canım. Ellerine sağlık

Ooo yarın muhteşem olucak anlaşıldı
Bugün iyi toparlamışsın
Çok güzel canım

Hic bu tarz bisey duymadim da okumadim da.
Aynen burda olmaya calsiyorum genelde.
Öğlen sonlanmış. Zorlanmazsın umarım

Özellikle akşam çok güzel

Çok güzel
Öglen mi 17 diye yazmistim saati de ama. Karismis olabilir.

youtube da birkaç gazeteci uzun anlatmış. bayağı bir kaos varmış. devletler toplantı yapıyormuş. eğer diyorlar kesinti uzarsa ve insanlar para çekemezse yağma başlar ve bu da iyice kaosa sürükler.
Instagramda birini takip ediyorum 2025 yilinda olaylar olacak evinizde biraz para bulundurun diyordu sebebini anlamamistim buyuzden demekki

Yunanistanda da kesintilerin başladığı söyleniyormuş
Ne kesintisi, elektrik kesintisi oldugunu diyorsu radyoda Portekizde vs.
Genelde bu tarz haberler hep oluyor ama hicbisey cikmiyor.

Ya hahahahahahaha sesli güldümm allahım çok yaşayınnn yedim az önce bende

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim zezecim
Geçmiş olsun canım
teşekkür ederim fezacım
Çok geçmiş olsun canım, hastalıkla reglin bir araya gelmesi de hiç iyi olmamış.
Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk iyileşir.

Ayyy yürek yangını o kitap yaa, sonu resmen yerden yere vuruyor. Ben de çok sayfasında ağlamıştım (defalarca okuyup defalarca ağladım).
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim kaptanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…