evet canım Belçikanın bir kaç yerinde elektrik kesintisi olmuş ama insa o korkutan haberler dogru çıkmazözellikle yurtdışında yaşayan kızlar cevap yazarsanız sevinirim.
youtube da bir gazetecinin videosunu izledim az önce. Avrupa ülkelerine Portekiz, İspanya, Fransa, Andora ya siber saldırı olduğu ve ülkelerin karanlığa gömüldüğü, olaylar çıktığı, bankalar, internet vs nin durduğu, insanların metroda kaldığı, kimsenin para çekemediği ve bir sürü karışıklık olduğunu söylüyor. ülkeler özellikle Andora'nın tamamen karanlığa gömüldüğü haberleri geliyor diyor.
yaşadığınız ülkelerde sorun var mı?
gezegenfeza _Zeze Tutku44 suspushanimcim FitFiliz aklıma gelenler
Yok yok merak etme yoğurt kürü mu yedim daha bise yemem bu saatten sonraOlsun sıkma canını cumartesiye odaklan azda olsa eksi görürüz hepberaber inşaAllah . Dünyanın sonu değilya
böyle dedim diyede gidip birşey atıştırmıyasın içime bi korku düştü
Allah irademize zeval vermesinŞu utanç listesini de yazıp kurtulayım
26 Nisan Cumartesi
11.00: (İnsan gibi güne başlandı): az beyaz peynir, 6 siyah zeytin, 1 haşlanmış yumurta, salatalık, domates, bir avuç kuru meyve çiğ badem-fındık karışımı
16.00: ekmeksiz sade döner, salata (hala insan gibi devam ediyor ama sonra kocanın gazına gelinecek)
arada: (olaylar gelişmeye başlıyor): siyah ve kabak çekirdeği çitlendi (fazlaca), organik undan ev yapımı pankeke'e çikilat sürmüşlerdi, bir tane yedim, kaşarlı tosta da yaptılar iki parmak büyüklüğünde yedim.
19.00: Et döner dürüm+kaşar+ev yapımı şekersiz üzüm suyu (Valla profiterol söyleyecekti dışarıdan da engel oldum, öyle de iradeliyim)
Spor: 30 dk dışarıda yürüyüş
Su: 1,5 lt
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
youtube da birkaç gazeteci uzun anlatmış. bayağı bir kaos varmış. devletler toplantı yapıyormuş. eğer diyorlar kesinti uzarsa ve insanlar para çekemezse yağma başlar ve bu da iyice kaosa sürükler.evet canım Belçikanın bir kaç yerinde elektrik kesintisi olmuş ama insa o korkutan haberler dogru çıkmaz
Masterfit 151.Etap |
KIRMIZI TAKIM | 26.04.2025 | 29.04.2025 | FARK |
| 66.55 | ||
ORAN | |||
| 77.80 | ||
| 78.80 | ||
| 73.30 | ||
| 101.50 | ||
| 66.20 | ||
| 69.00 | ||
| 65.65 | ||
| 85.80 | ||
I Ilyusa | 70.60 | ||
| 76.15 | ||
| 81.00 | ||
D Deltavealfa | 70.30 | ||
MAVİ TAKIM | |||
| 74.80 | ||
| 69.80 | ||
| 70.50 | ||
| 80.90 | ||
| 62.00 | ||
| 69.80 | ||
| 66.35 | ||
| 48.50 | ||
| 68.40 | ||
| 68.20 | ||
| 62.00 | ||
| 79.50 | ||
TOPLAM ORAN | |||
HAZIRLIK | |||
| 82.30 | ||
| 83.90 | ||
| 85.95 |
Bu sonuca üzüldüm canım, peki ne yapılacak o tümöre.Leslie veya yürüyüş olur kaptanım en azından ağrılar geçinceye kadar çok yüklenmemem lazım Mr raporuma göre tümör 2cm daha büyüyüp 5cm ulaşmış hain
Gerçekten mükemmel menü diye bir şey yok canım, ayrıca ömrümüz boyunca tüm yiyecekleri hayatımızdan çıkaramayız. O yüzden bazen fazla kaçarsa ertesi gün dengeleyeceğiz diğer günler de dikkat edip eksiye geçmeye çalışacağız. Yolumuz uzun bıkmadan usanmadan yapacağız canım. Buraya yazmak cidden çok iyi geliyor, lütfen uzak kalma.Selam kizlar gecen haftalar da yazdim bikac ama birakmadim burayi hep okudum sizi .
Menülerimde bi gün iyi bi gün kötü ,ben de yazmayayim en iyisi dedim.
Farkettim ki mülemmel menü diyet yok , yazilanlar da kacamak da var ama buna ragmen kilolar veriliyor ne güzel.
Ben de günahimla sevabimla hergün burda olmak istiyorum.
Vücudum sinyal veriyor, dün aksam gec vakit 2 dilim Pizza yedim her yerim sismis. Yürüyüse attim kendimi.
Yarin burda okullar aciliyor cok sükür okula git gel derken benim de düzenim oturur.
Tekrardan herkese günaydin.
Benden de çok ama çok loveeeeeöyle de bana dedim o da diyor hfhgdgf
balım, tatlım, aşkım, canım her şey varrrr
canım doğum günün kutlu olsunafiyet olsun, önemli günlerde ve kıymetli dostlarla oturulan sofralarda kaloriler sayılmaz
kısacık ekran süreni bize ayırdığın için teşekkür ederiz ve geçmiş olsun ve love yaa
Canım o rakam geçici lütfen ona takılma. Ben bu sabah evdeki tartıda 80.7 gördüm (cumartesi 78.8 bildirim yapmıştım). Aradan bir saat geçtikten sonra yürüyerek diyetisyene tartıya gittim 80.05 çıktım (kıyafetle) ve 1.5 kilo ödem görünüyordu. Yani ben 78.5 kiloymuşum bu sonuca göre. Diyeceğim o ki her artı rakama inanma, vücudumuz sürekli suyu depolarımıza yollayıp hacmini korumaya çalışıyor o da tartıda artı kilo görünüyor. biz yolumuzdan şaşmayalım yeter ki elbette eksilmeye devam edeceğiz.Günaydın kızlar
Açıkçası ben bu kilo verme işinden çok sıkıldım ya
Bugün sabah tartıldım hala 67 çıkıyorum dün ne güzel 66 küsür çıkmıştım sporda yaptım ama bana mısın demiyor
Öğlen sonlanmış. Zorlanmazsın umarımSelamlar
Sabah 8.00 sinifta hizli hizli yedim
Bi tt cevizli ekmekcik arasi peynir domates salatalik
Ara
14.15
Bi orta boy muz
Aksam 17.00
Bi Ton balik
Salata
4yk pirinc pilavi
4yk patates oturtma
Spor simdilik 5.000 adim
Su 1,5 yapamaya calisacagim yatasiya kadar.
Özellikle akşam çok güzelAç karna ; sirkeli su - zencefil zerdecal limon sicak su
Kahvaltı 11.00
2 yumurtalı tereyagında
Domates
Salatalık
Peynir
Kaşar peynir
3dilim sucuk
2 çatal patates kızartma
5zeytin
2 dilim ekşi mayalı bugday ekmek (kendim yaptım)
2 çay (şekersiz herzaman 10yıldır)
14.00
türk kahve
15.30
45 dk leslie
16.30
sütlü kahve (tarçın kakao kahve)
18.30
3 kepce zeytinyağlı pırasa
Kefir
1.5 litre su
21.00-22.00 Sumaklı yoğurt
Maden suyu
Cicekbocekkaktus Ellssa Boncuk2307
Çok güzel28 Nisan Pazartesi
12.00: 2 haşlamış yumurta, 10 siyah zeytin, salatalık, domates, havuç, dere otu, 1 tatlı kaşığı z. yağı ile
15.00: 1 çilek, bir malta eriği
17.00-18.00: yarım tabak etli patlıcan yemeği, 1 büyük kase yoğurtlu kereviz salatası (içine biraz çiğ badem, kuru dut, 1 gün kurusu)
19.00: Sade kahve, 2 gün kurusu
Su: iki litreyi tamalarım
spor: 50 dk dışarıda yürüyüş (toplamda 8.411 adım)
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Eline sağlım canımSEVGİLİ MASTERFİT AİLESİ
Yarın tartı bildirimleriniziEllssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 13.00 en geç 14.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, takım kaptanları tartı resimlerini bana atarsınız, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kaptanı transfer hakkını kazanacak
Herkese bol eksiler diliyorum. Öpüyorum sizii
Yanlışlık varsa kusura bakmayın canımlar
Masterfit 151.Etap
KIRMIZI TAKIM 26.04.2025 29.04.2025 FARK _Zeze Kırmızı Takım Kaptanı 66.55 ORAN zeyneppk 77.80 arke 78.80 Ellssa 73.30 Purple58 101.50 Beth18 66.20 tomrs 69.00 Ceeeeeeeeeeee 65.65 Tutku44 85.80 I Ilyusa 70.60 sibel_84 76.15 gezegenfeza 81.00 D Deltavealfa 70.30 MAVİ TAKIM Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı- 74.80 94bassuk 69.80 Jou 70.50 Mthn83 80.90 bluegreeneyes 62.00 belmayne 69.80 Jasminium84 66.35 yosunlupapatya 48.50 Gurbettt42 68.40 Dil-i bitab 68.20 Candysisters 62.00 FitFiliz 79.50 TOPLAM ORAN HAZIRLIK 60kiloyum 82.30 Mor Vampirella 83.90 Sem2024 85.95
Teşekkür ederiz canım. Ellerine sağlıkSEVGİLİ MASTERFİT AİLESİ
Yarın tartı bildirimleriniziEllssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 13.00 en geç 14.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, takım kaptanları tartı resimlerini bana atarsınız, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kaptanı transfer hakkını kazanacak
Herkese bol eksiler diliyorum. Öpüyorum sizii
Yanlışlık varsa kusura bakmayın canımlar
Masterfit 151.Etap
KIRMIZI TAKIM 26.04.2025 29.04.2025 FARK _Zeze Kırmızı Takım Kaptanı 66.55 ORAN zeyneppk 77.80 arke 78.80 Ellssa 73.30 Purple58 101.50 Beth18 66.20 tomrs 69.00 Ceeeeeeeeeeee 65.65 Tutku44 85.80 I Ilyusa 70.60 sibel_84 76.15 gezegenfeza 81.00 D Deltavealfa 70.30 MAVİ TAKIM Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı- 74.80 94bassuk 69.80 Jou 70.50 Mthn83 80.90 bluegreeneyes 62.00 belmayne 69.80 Jasminium84 66.35 yosunlupapatya 48.50 Gurbettt42 68.40 Dil-i bitab 68.20 Candysisters 62.00 FitFiliz 79.50 TOPLAM ORAN HAZIRLIK 60kiloyum 82.30 Mor Vampirella 83.90 Sem2024 85.95
Ooo yarın muhteşem olucak anlaşıldıBende menümü yazayım
Tek öğün oldu bugün
15:30 - kıymalı sebzeli omlet, bol yeşillik, 5 turp, 1 tk süzme peynir
2 yeşil çay
2 bardak maydanoz suyu
1 bardak elma sirkeli su
Su 2.5 litre
Bebeyi uyutup biraz yürüyüş yapıcam sporu sonra yazarım
Ellssa Cicekbocekkaktus Boncuk2307
Bugün iyi toparlamışsın_Zeze Ellssa Boncuk2307
Pazartesi
Sabah
Yeşil çay
3 yumurta+ baharat
Öğlen yeşil çay+ yeşil elma
15
Yeşil cay
3 yumurta+roka+ marul
Yeşil elma
17
Yeşil çay
3 YK yulaf+1cb süt+1.5 YK kuru meyve+6 badem+1 YK keten tohumu+1 TK bal
10 kadar yer fıstığı
Spor- belki olur
Çok güzel canımCanlar ballar iyi akşamlar. Ben iki gündür ne yediğimi yazayım hızlıca.
27 Nisan Pazar menüsü
11.30 kahvaltı
2 dilim ekmek, 2 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 1 küçük dilim süzme peynir.
17.30 akşam
2 kase düğün çorbası (kalan haşlanmış eti terbiyeli çorbaya çevirdim), 2 dilim ekmek, 1 kaşık patates kavurması.
19.00 ara (maç keyfi)
1 pankek üzeri çay kaşığı nutella, 1 kase patlamış mısır.
Su 2 litre
Spor yok
28 Nisan Pazartesi menüsü
14.30 tek öğün
1 patatesli gözleme (okuldaki tek seçeneğimdi, ilaç içmek için yedim)
Sırf bu gözleme yüzünden akşam yemedim.
Su 2 litre olacak.
Spor şu an 7675 adım, fotosunu sonra atacağım onu dikkate alırsın kaptanımBoncuk2307
Ellssa _Zeze
Hic bu tarz bisey duymadim da okumadim da.özellikle yurtdışında yaşayan kızlar cevap yazarsanız sevinirim.
youtube da bir gazetecinin videosunu izledim az önce. Avrupa ülkelerine Portekiz, İspanya, Fransa, Andora ya siber saldırı olduğu ve ülkelerin karanlığa gömüldüğü, olaylar çıktığı, bankalar, internet vs nin durduğu, insanların metroda kaldığı, kimsenin para çekemediği ve bir sürü karışıklık olduğunu söylüyor. ülkeler özellikle Andora'nın tamamen karanlığa gömüldüğü haberleri geliyor diyor.
yaşadığınız ülkelerde sorun var mı?
gezegenfeza _Zeze Tutku44 suspushanimcim FitFiliz aklıma gelenler
Aynen burda olmaya calsiyorum genelde.Bu sonuca üzüldüm canım, peki ne yapılacak o tümöre.
Gerçekten mükemmel menü diye bir şey yok canım, ayrıca ömrümüz boyunca tüm yiyecekleri hayatımızdan çıkaramayız. O yüzden bazen fazla kaçarsa ertesi gün dengeleyeceğiz diğer günler de dikkat edip eksiye geçmeye çalışacağız. Yolumuz uzun bıkmadan usanmadan yapacağız canım. Buraya yazmak cidden çok iyi geliyor, lütfen uzak kalma.
Benden de çok ama çok loveeeee
Canım o rakam geçici lütfen ona takılma. Ben bu sabah evdeki tartıda 80.7 gördüm (cumartesi 78.8 bildirim yapmıştım). Aradan bir saat geçtikten sonra yürüyerek diyetisyene tartıya gittim 80.05 çıktım (kıyafetle) ve 1.5 kilo ödem görünüyordu. Yani ben 78.5 kiloymuşum bu sonuca göre. Diyeceğim o ki her artı rakama inanma, vücudumuz sürekli suyu depolarımıza yollayıp hacmini korumaya çalışıyor o da tartıda artı kilo görünüyor. biz yolumuzdan şaşmayalım yeter ki elbette eksilmeye devam edeceğiz.
Öglen mi 17 diye yazmistim saati de ama. Karismis olabilir.Öğlen sonlanmış. Zorlanmazsın umarım
Özellikle akşam çok güzel
Çok güzel
Instagramda birini takip ediyorum 2025 yilinda olaylar olacak evinizde biraz para bulundurun diyordu sebebini anlamamistim buyuzden demekkiyoutube da birkaç gazeteci uzun anlatmış. bayağı bir kaos varmış. devletler toplantı yapıyormuş. eğer diyorlar kesinti uzarsa ve insanlar para çekemezse yağma başlar ve bu da iyice kaosa sürükler.
Ne kesintisi, elektrik kesintisi oldugunu diyorsu radyoda Portekizde vs.Yunanistanda da kesintilerin başladığı söyleniyormuş
Genelde bu tarz haberler hep oluyor ama hicbisey cikmiyor.youtube da birkaç gazeteci uzun anlatmış. bayağı bir kaos varmış. devletler toplantı yapıyormuş. eğer diyorlar kesinti uzarsa ve insanlar para çekemezse yağma başlar ve bu da iyice kaosa sürükler.
Ya hahahahahahaha sesli güldümm allahım çok yaşayınnn yedim az önce bendeBugünün menüsü
Sabah 09 00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber
1 tk tahin pekmez
Ogle 13 00
1 kase yoğurt çorbası
1 kepekli galeta
Ara 15 00
3 hurma fıstık ezmeli
Sade Türk kahvesi
5 tane altın başak kepekli bisküvi şu tahta gibi olanlardan
Akşam 18 00
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
Salata yağsız nar ekşili
Ara 21 00
Yogurt kuruJou sumakli yoğurdu yemiş ben durur muyum
Su 3 lt
Spor malesef yok hala hastayım
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
Guldürmek sevaptırr aşkoo
Hahaha evett biraz öyle oldu büyük harflerle yazmam şart olduAraya sıkıştırmışsın gözükmüyor
Teşekkür ederim zezecimGeçmiş olsun canım
teşekkür ederim fezacımGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım, hastalıkla reglin bir araya gelmesi de hiç iyi olmamış.Iyi akşamlar kızlar menumu yazım çok fena hastayım çocuklar hastaydı yine ve tabiki bana geçti. Bide üstüne koca kisisine acayip gıcığım regl im yakın ondan sanırım gözüm goresi gelmiyor bir kaşık suda boğacam o derece . Neyseeee
Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk iyileşir.Tutkuu harikasın balımm yaa enerjine hayranımm ama ben 20lik bir çekşm hallettirdim kendileri şuan uyuşukluk geçtikçe ağrı yapıyor çeneme çeneme heralde bugün hem bişi yemem hemde ağrı kesici içip akşam direk uyurum
Ayyy yürek yangını o kitap yaa, sonu resmen yerden yere vuruyor. Ben de çok sayfasında ağlamıştım (defalarca okuyup defalarca ağladım).Zezecim dün Şeker Portakalı' nin sonunu okudum bittiaglamaktan yarim rulo havlu kağıt bitirdim .o üzüntüyle baş edemedim ekmek makarna falan yedim
Sabah tost yedim diye akşam yeneyecektim, planlar böyle bozuldu. Sabah toparlafim inşallah
Teşekkür ederim kaptanım.Afiyet olsun canım
65 mii çok yüksek değil miBenim en son 65 di galiba 9 mayısta tekrar gideceğim bakalım ne çıkacak
Bencce bir kase çorba iç fazla yormadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?