yalnız nefis görünüyorşimdi gelelim çikolata ödülüme, ödülün biraz b*kunu çıkardım ama çikolata diye ölmek üzereydim buna ihtiyacım vardıbaşka kaçak yapmadan haftayı tamamlamaya söz veriyor ve gelecek haftanın da spor şampiyonluğuna adaylığımı koyuyorum
Teşekkür ederim canım . Sağlık olsunEllerine sağlık boncuk kaptanım.
@Cicekbocekkaktus kaptanım seni ve takımını tebrik ederim, güzel sonuçlar getirdiniz.
_Zeze kaptanım seni ve takımı tebrik ediyorum, keşke katkım olabilseydi.
@94bassuk cancağızım birinciliğini tebrik ediyorum, çok sportif gördüm seni maşallah.
Gurbettt42 canım birinciliğini tebrik ediyorum, harika bir eksi.
Napalım olacağa çare yok. Önümüzdeki maçlara bakıcazTakımı olumsuz etkileyecek diye üzüldüm canım, yoksa ben şişkinlik olduğunun farkındayım.
Teşekkür ederim canımBenim düzenli bir reglim yok canım, olduğumda da yoğun bir kanama olmuyor genelde. Ama regl şişkinliği değil, onu farkedebiliyorum.
Harika bir eksi canım, tebrikler.
Kaptanım çok güzel bir eksi, tebrikler.
Kaptanım muhteşemsin, tebrik ederim.
Neyse ki fazla bir artı değil canım, haftaya ikimiz de göndeririz inşallah bu fazlalıkları.
Aşırı az yemeye alıştırma vücudunu canım.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Gayet iyisin canım tebrikler.
Harikasın fezacım tebrikler.
Tekrar hoş geldin canım.
sabitsen elde var sıfır değildir. Artıya geçmemiş olmak o kadar önemli ki.
Bence kesin daha iyi olur canım, sıkma canını.
Çok fazla artı değilsin canım, hareket edince gidecektir bunlar.
Arada artılar da olacak böyle napalım, bu hafta veririz inşallah canım.
Harikasın canım, tebrikler.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Çok tebrik ediyorum canım.
Başlangıcın hayırlı olsun, aramıza hoş geldin.
Tebrik ederim canım, az da olsa eksi olmak güzel.
Bu artı bence sabahın nuru yüzünden canım, çok erken tartılınca da böyle oluyor.
Geçmiş olsun...Dişim yüzünden yanağım şişti canım, enfeksiyon varmış onun için 2 ilaç kullanıyorum ve çene cerrahisinden randevu almaya çalışıyorum. Oraya yönlendirdiler, dişin çekilmesi gerekiyormuş.
Afiyet olsun canım yediklerim dediklerim dediğin bu kadancık mıydıBugun menum
Sabah
1.5 yumurta ile omlet
30 gr süzme peynir
2 dilim nohut ekmek
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik
1 tk tahin pekmez
Ogle
Yine kahvaltı yaptık
Kavurmalı yumurta
1 dilim tb ekmeği
Peynir zeytin
1 tk sürülen cikolata
Aksam
Firinda tavuk 2 parça patates
Salata ve cacık
3 4 tane kemal paşa tatlısıbu olmadı olmasa iyiydi öğlen cikilata yedim daha yemem dedim dayanamadım valla
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Dil-i bitab
Zeynebimden yine güzel menü afiyet olsunMenum
Sabah 11.30
Domatesli kasarli yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalik biber
2 ceviz
Yarim avokado
ARa
Sade kahve
Aksam 18.16
Etli nohut 4 yk
3 yk patlicanli sebzeli bulgur pilavi
Salata
Su 1.5 lt
Ellssa
Boncuk2307 Dil-i bitab
Tamamdır kaptanımEvetttttt bu haftayı da geride bırakıp önümüzdeki haftaya odaklanıyoruz güzelliklerhafta hafta yaz yaklaşıyor istediğimiz kıyafetlere sığabilmek için daha da dikkat ediyoruz birlikten kuvvet doğar canimlar ablalarim kardeşlerim
Ellssa
@tomrs
@Cicekbocekkaktus
_Zeze
Jou
@Tutku44
Candysisters
@Jasminium84
@sibel_84
Bugün yiyeceğimizi yedik içeceğimizi içtik
Birbirimizi motive edelim lütfenunuttuğum varsa söyleyin lütfen
Ellssa Boncuk2307
Aynenn busefer çok çok daha dikkat edicemm düğün yaklaştı artıkkEvetttttt bu haftayı da geride bırakıp önümüzdeki haftaya odaklanıyoruz güzelliklerhafta hafta yaz yaklaşıyor istediğimiz kıyafetlere sığabilmek için daha da dikkat ediyoruz birlikten kuvvet doğar canimlar ablalarim kardeşlerim
Ellssa
@tomrs
@Cicekbocekkaktus
_Zeze
Jou
@Tutku44
Candysisters
@Jasminium84
@sibel_84
Bugün yiyeceğimizi yedik içeceğimizi içtik
Birbirimizi motive edelim lütfenunuttuğum varsa söyleyin lütfen
Ellssa Boncuk2307
Düğün ne zaman canım bende abiyemi aldım ama istediğim kilo bu değil alt karnım varAynenn busefer çok çok daha dikkat edicemm düğün yaklaştı artıkk
Afiyet olsun canımKahvaltı 11.00
Kıymalı börek sayamadım kaç çatal
Domates
Salatalık
Peynir
Çay
17.00
Eki Görüntüle 3586456
Yalnız ekmek tuzsuz ve şekersiz ekşi mayalı ekmek
40 dk leslie
1.5 litre su
Yatmadan ya kefir(pulbiber sumak limon) ya yoğurt kürü (pupbiber limon)
Gurbettt42 Ellssa Boncuk2307
30 dk yurudum kaptanimZeynebimden yine güzel menü afiyet olsun
Az bişey spor görsek tam olcak
Yazdım aslında 40 dk leslie yaptım o akşam yediğimden sonra 1 saat sonraAfiyet olsun canım
Olsun bugün ödül günü kaç çatal yemissen artık hepimiz yedik bugün önemli olan bugünden itibaren dikkat etmek
Spor yapıyormusun?
Benimde alt karnım var korse giycem ama üst arkam biraz kapanmadı bende aldım abiye kardeşim evleniyo temmuza hazirana da kına şehir dışında onada hic giymedigim bi elbisem var onu giycen oda olmuyo 60 kiloyken giymistimDüğün ne zaman canım bende abiyemi aldım ama istediğim kilo bu değil alt karnım var
Bende dün öyleydim canım sinirli gergin ara da oluyor öyle geçer inşAllahTuaf bi şişkinligim var ya çatlayacam sanki anlamadım ve psikolojik olarakta çok gerginim sinirliyim bugun cok tuaf duygulardayim sinirli ağlamalı
Aaa gözümden kaçmış canım çok iyiYazdım aslında 40 dk leslie yaptım o akşam yediğimden sonra 1 saat sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?