Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sen yeni başladın demi canım başlangıçta önemli olan beslenme düzenini değiştirmeye odaklanmak bence dikkat ettikçe kilolar yavaş yavaş gidecekt
1 ay oldu canim baslayali
Gecmis olsun canim
Bu hafta bende spor birinciligine talibim:)

03.05.2025

Kahvaltı
12:30
3 yemek kaşığı kadar kıymalı yumurta
airfryrer de yapılmış 1 tane patates ödül gibi olsun dedim
2 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin

Ara 16:00 1 fincan kahve 2 soğan halkası

1 tane gofret yedim (ödüllere doyamadım )

Akşam yemeği yemedim

2 litre su

Adım 5655

Kaptanım yarın düzene sokacağım iyi bir gün olmadı farkındayım öpüyorum seni canımmmm

Dil-i bitab Boncuk2307 Ellssa

Eklentiler

• IMG_7337.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 4
Kahve soğan halkası uyumuna bayıldım
Akşam yemeğini dengelemek için yemedin sanırım şuan çok aç hissediyor musun dayanılır derecede mi?
Açıkçası ben kaçamak durumlarında yememek yerine hafif yemeyi tavsiye ediyorum sonunda dayanamayıp saldırı olabiliyor (kendimden biliyorum )
Seni zorlamıyorsa orası başka tabi
Afiyet olsun
Bence de öyle olacak inanıyorum sana

Menün çok az canım senin için nasıl hissettirdi bilemiyorum ama aç kalmışsın sanki baya
Kek yedin diye mi böyle yaptın
Daha doyurucu sağlıklı beslenmek yararına olacaktır afiyet olsun
Adım sayın harika

Valla o soğan halkası ve kahve uyumuna bende anlam veremedim oğlumun tabağında kalmıştı boşa gitmesin mideme gitsin dedim aç değilim canım çok şükür yediklerim bugün yetti bana

Öpüyorum çok canım
inşallah

Bendensin bende hiç sevmem çöpe atmayı ondan böyle alıyoz zaten kiloları

Ona kalırsa ben Salı baya baya artıdaydım, doğru olmadığını bildiğimden kafaya takmıyorum, muhtemelen seninki de ödemdir, öyle böyle gidecekler, kıyafetlerim olmuyor, bacaklar şiş, pantolonlar oturuyor, çok daralıyorum, zor veriyorum, napıyım, pes mi edeyim. Oğlak burcuyum inatım inat

7 lere düşemedim

Amanın kazanmışım ya

78 olur inşallah

Piknige gittik kaptanim
Orda yiycem diye sabah bisey yemedim
Aksamda telafi edeyim diye yemedim bide spor yaptim
Grupta bir aydır var mısın aktif mi değilsin ya da
Aktif degilim okuyorum sayfalari hep aslinda
1 bucuk yasinda,2 bucuk yasinda oglan bide 11 yasinda ozel gereksinimli kizim var yetisemiyorum hic biseye
Ufak bi boslukta spor yapmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…