- 15 Kasım 2020
- 13.056
- 71.549
- 548
Neyse olsun acemilikti bu cumartesi günü sayfaya atma özele atAklıma gelmedi hiç özelden atılacağı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse olsun acemilikti bu cumartesi günü sayfaya atma özele atAklıma gelmedi hiç özelden atılacağı![]()
Artik yapılmıyor diye biliyorumD vit tahlili yapmaz mı hmm o zaman ora olmaz dediğin gibi
Umarım toparlarim en azından son hafta aldığım kiloyu versem iyi. Teşekür ederimÜzme kendini canım abartılacak bir artı değil bence cumartesiye halledersin sen inanıyorum![]()
Pes etme ablacım umutsuzluğa kapılma sen olmuyor yapamıyorum dersen beyin yemeye yönlendiriyor ben başaracağına inanıyorum hepimiz göreceğiz bunu burda arkadaşların dediği gibi sağlık kontrollerinide yaptır bakalım inanıyoruz sanaYok kaptanım haftalardır direniyorum o direndikce bende direniyorum ama yoruldum artık tartıda aynı rakamı görmekten diyetine dikkat ediyorum sporumu yapıyorum ama benimde biraz güzel sonuç görmeye ihtiyacım var olmuyor
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Kocanın izinden gitmee canımArtik yapılmıyor diye biliyorum
Umarım toparlarim en azından son hafta aldığım kiloyu versem iyi. Teşekür ederim
Yok baktirmadim canımHiç insülin baktırdın nı
Tamam canım sagolsin yarın bu işi halledim bakim biArtik yapılmıyor diye biliyorum
Umarım toparlarim en azından son hafta aldığım kiloyu versem iyi. Teşekür ederim
Teşekkür ederim desteğiniz için canımPes etme ablacım umutsuzluğa kapılma sen olmuyor yapamıyorum dersen beyin yemeye yönlendiriyor ben başaracağına inanıyorum hepimiz göreceğiz bunu burda arkadaşların dediği gibi sağlık kontrollerinide yaptır bakalım inanıyoruz sana![]()
Olsun moralin bozuktu yedin çikolata herkesin moralini yerine getirir yedin diye diyetin bozulmadı akşama telafi edersinYok baktirmadim canım
Tamam canım sagolsin yarın bu işi halledim bakim bi
Teşekkür ederim desteğiniz için canımaynen o kadar sağlıklı bir kahvaltı hazırladım kendime can sıkıntısından üstüne de çikolata yedim iyi mi
27 mayisda toplum sagliginin diyetisyenine yazildim bakalim o neler diyecek.Aranizda giden oldu mu?Günaydın canım![]()
Menulerine daha da dikkat edersen gider canım abartılarak bir artı değil
Yok kaptanım sadece kaptanlar bugün yarışıyorBize şimdi lazım
Sağlık olsun aldığımız gibi vericiiiz![]()
Heee biz olayı bilmiyormuşuzYok kaptanım sadece kaptanlar bugün yarışıyor
Yani senın ve dıger kaptanın kilo vermesi önemli bugün
Takımdakilerin kilo vermesi cumartesı günü onemlı
Yanı cumartesı kilo vermiş olursam takım için iyi bir şey bugün benim kilo vermem bir şeyı degıstırmıyor
Yes sen mı kazandın diğer kaptan mı belli oldu mu
Gunaydinlar
Cumartesi 70.9
SAli 71.4
Fark +500
Reglin 2ci gunu
Vucumda ki sisligi hissediyorum
Karnim davul gibi parmaklarimda sisti
Yuzuk iz yapmis
Ellssa
Boncuk2307
Dil-i bitab