Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok kaptanım haftalardır direniyorum o direndikce bende direniyorum ama yoruldum artık tartıda aynı rakamı görmekten diyetine dikkat ediyorum sporumu yapıyorum ama benimde biraz güzel sonuç görmeye ihtiyacım var olmuyor
Pes etme ablacım umutsuzluğa kapılma sen olmuyor yapamıyorum dersen beyin yemeye yönlendiriyor ben başaracağına inanıyorum hepimiz göreceğiz bunu burda arkadaşların dediği gibi sağlık kontrollerinide yaptır bakalım inanıyoruz sana :KK74:

Hiç insülin baktırdın nı
Yok baktirmadim canım
Artik yapılmıyor diye biliyorum

Umarım toparlarim en azından son hafta aldığım kiloyu versem iyi. Teşekür ederim
Tamam canım sagolsin yarın bu işi halledim bakim bi
Pes etme ablacım umutsuzluğa kapılma sen olmuyor yapamıyorum dersen beyin yemeye yönlendiriyor ben başaracağına inanıyorum hepimiz göreceğiz bunu burda arkadaşların dediği gibi sağlık kontrollerinide yaptır bakalım inanıyoruz sana :KK74:
Teşekkür ederim desteğiniz için canım ❤️ aynen o kadar sağlıklı bir kahvaltı hazırladım kendime can sıkıntısından üstüne de çikolata yedim iyi mi

4 mayıs

12:00

Cerry domates
Son dilim su böreği

16:00

Pirinç pilavı, kavurma et, ezme
Kuruyemiş
Minik bir dilim pasta

1,5 Lt su
2 kupa kahve
Çay ne kadar hatırlamıyorum

IMG_2868.webp
3.421 adım
Adım az ama 17 den gece 1 e kadar ayaktaydım

40 kilo civarı patlıcan arkadaş közledi, ben soydum, gece 1 de yattım :ruh:

5 mayıs

14:00
4 sıkım çiğköfte, marul

20:00

1 kase ayran çorbası
Yarım lavaşla tost
2 sıkım çiğköfte

1 Lt üzeri su
2 kupa kahve
2 kupa çay

IMG_2869.webp
6.723 adım

Torun sabahtan beri bendeydi ve çok huysuzdu, zaten bir gün önceki yorgunluğun üstüne beni pert etti:ruh:

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Dil-i bitab Dil-i bitab

Kaptanım önümde 3 gün var, elimden geleni yapacağım

Eklentiler

• IMG_2868.webp
    IMG_2868.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 3
Yok baktirmadim canım

Tamam canım sagolsin yarın bu işi halledim bakim bi

Teşekkür ederim desteğiniz için canım ❤️ aynen o kadar sağlıklı bir kahvaltı hazırladım kendime can sıkıntısından üstüne de çikolata yedim iyi mi
Olsun moralin bozuktu yedin çikolata herkesin moralini yerine getirir yedin diye diyetin bozulmadı akşama telafi edersin 🥰

Günaydın canım ♥️
Menulerine daha da dikkat edersen gider canım abartılarak bir artı değil
27 mayisda toplum sagliginin diyetisyenine yazildim bakalim o neler diyecek.Aranizda giden oldu mu?
Ya tam diyorum ki bugun cok dikkat edecegim ,kıramayacağim seyler oluyor yine bozuyorum

güzellerim salı tartısı ctesi tartısına göre artı çıkabilir gayet normal, yerimizde saymak gayet normal, kimse moralleri bozup yüzü düşürmesin yavaş yavaş azalacaz ama sonunda halledicez herkesin morali bozuk gibi tartı sonrası tek tek alıntılamadım hepinize kocaman sarılıyorum

hep şöyle düşünelim: kiloları bi ayda almadık, bir ayda da veremeyebiliriz gayet normal, uzun bir yolumuz var ama yolun sonu güzel

Bize şimdi lazım :KK70:
Sağlık olsun aldığımız gibi vericiiiz:KK74:
Yok kaptanım sadece kaptanlar bugün yarışıyor
Yani senın ve dıger kaptanın kilo vermesi önemli bugün
Takımdakilerin kilo vermesi cumartesı günü onemlı
Yanı cumartesı kilo vermiş olursam takım için iyi bir şey bugün benim kilo vermem bir şeyı degıstırmıyor

Yok kaptanım sadece kaptanlar bugün yarışıyor
Yani senın ve dıger kaptanın kilo vermesi önemli bugün
Takımdakilerin kilo vermesi cumartesı günü onemlı
Yanı cumartesı kilo vermiş olursam takım için iyi bir şey bugün benim kilo vermem bir şeyı degıstırmıyor
Heee biz olayı bilmiyormuşuz
Gurbettt42 Gurbettt42

Back
X