- 18 Mart 2018
- 31.071
- 124.031
- 598
- 35
Akşamki çoktu canım, diğerleri azdıAfiyet olsun abla
dün cumartesi olduğu için kaçamakları görmezden gelebiliyoruz ama miktarları olsa daha doğru yorum yapabiliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşamki çoktu canım, diğerleri azdıAfiyet olsun abla
dün cumartesi olduğu için kaçamakları görmezden gelebiliyoruz ama miktarları olsa daha doğru yorum yapabiliriz
Yuvarlanıp gidiyorum, sen napıyorsunGııııı abaaaaa Napan![]()
poğaça tarifi ekledim
sağlıklı beslenme ve motivasyon günlüğümüzkaptanımız @Zipzip-
Elhan
Popüler Konu - Ellssa ile MasterFit
@Zipzip- KURUCU KAPTAN @Boncuk2307 Spor Kaptanı @Ellssa Kaptan ♥️Masterfit (Kilo + menü yazmak zorunlu) 💙MasterFit (Kilo +menü yazmak zorunlu) ⭐cumartesi gunu yuzde olarak en cok kiloyu veren kirmizi takim kaptani olur ⭐kırmızı takim kaptani mavi takim kaptanini secer ⭐kaptanlar...www.kadinlarkulubu.com
spor egzersiz günlüğümüzkaptanımız @Cordelia
❤️💙Spor günlüğü Elhan ile MasterFit💙❤️
Bu sayfada @Elhan ile MasterFit günlüğünun sporları takip edilecektir. Bu sayfaya yazmak yasaktır. ❤️💙❤️💙❤️❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙❤️💙 Diyet sayfamıza bekleriz🥰 https://www.kadinlarkulubu.com/konu/elhan-ile-masterfit.1261329/page-17287#post-76923103 👆 ELHAN ile MasterFit yarışma sayfamıza...www.kadinlarkulubu.com
Bu günlüğü Elhan ile Masterfit katilimcilari adına olusturuyorumkilo vermek,saglikli bedende olabilmek icin verdigimiz mucadelede bazen ne yiyecegimiz konusunda takilip kalabiliyoruz ya da farklilik cesitlilik arayabiliyoruz. Burada kendimize hazirladigimiz...
- Leyl35
- diyet ara öğünler diyet grupları diyet öğünler sağlıklı atıştırmalıklar sağlıklı tarifler
- Yorumlar: 182
- Forum: Diyet Günlükleri
Canim sakin birakmak yok ama bi endokrin druna git tahlil vs herseyine baktir belki kilo vermene engel bir durum var belki degerlerin kotu takviye alman lazim .Vallahi bıktım billahi bıktım yok ciddi anlamda bırakacam sanırım
Cumartesi 101.2
Bügun 101.8
Ellssa
Boncuk2307
Dil-i bitab
Afiyet olsun canım5 mayıs menüm ekliyeyim
Sabah limonlu su
Ara 9 gibi yeşilçay
Bir ceviz,bir hurma
Öğle sonrası 2de
Bir küçük muz, 5 erik, 3yeni dünya
5 Gibi sarma sardım çiğ yedim bir kactane
Akşam yemeği 6 buçukta
1yk bulgur,küçük kase kuru fasulye,
8 Sarma minnaklardi baya
Akşam yürüyüş 10 bin adım
Gurbettt42
Boncuk2307
Ellssa
Yorma kendini canım, ( diyen farklı olsaKayınvalimdeler bende yatıdaydı, çocuk hastaydı. Onlar gitti sonra evde yastık, çarşaf yıka evi temizle, hafta içi işe hazırlık derken ben bi tık bittim.. Kalp rahatsızlığım da var molasız iş yaptığımdan bugün çarpıntım da çok çarpıntı olunca sinir de yüksek oluyor aşırı da gerginim.. 15 güne kendi anne babam gelecek 13 aydır görmüyorum onları çok özledim inşallah onlar bana iyi gelecek …
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar bnde katılabilir miyim kaptanımEllssa aslında cumartesi tartıldım ama işte buraya yazamadım çocuklardan
Hamlamayı en aza indirmek için spor sonrası Türk kahvesi içmek iyi gelirmişKizlarr dünkü spor dan sonra heryerim hamlamis şimdi bugün devam etmeli miyim yoksa ara mi vermeliyim
Teşekkür ederim böyle çiğ çok severim sararken ama yaprak yedim diyebilirim iç pirinsuz bandır bandır yedim bugün daha dikkatliyim kaptanicem yürüyüşümüde yaptimki vicdan yaptımAfiyet olsun canım
abartmamışsın bence iyi sarmalari telafi edebilirsin pişmiş yedin bari çiğ yemeseydin![]()
Sağlık ocağında tahlil yaparlar demi istediğimiz değerleriCanim sakin birakmak yok ama bi endokrin druna git tahlil vs herseyine baktir belki kilo vermene engel bir durum var belki degerlerin kotu takviye alman lazim .
Ama sakın birakma lütfen
Bilmiyordum bak bunu. Zaten bir Türk kahvesi her şeye iyi gelirHamlamayı en aza indirmek için spor sonrası Türk kahvesi içmek iyi gelirmiş
Herkese acil şifalar diliyorum canımÇok kilo aldım hele göbek bnden önce gidiyor çok fena bu aralar çocuklar hastalandi hastahanede yattık annem ameliyat oldu kardeşim bağırsaklarda yara vardı 12 gün hastahanede yattı derken baya stresli zaman geçirdik inşallah başka birşey olmaz
Pörpilim boğazımı tutamıyorum diyet olmuyor diye defalarca bırakmış biri olarak söylüyorum gidersen 120 kilo olarak gelirsinVallahi bıktım billahi bıktım yok ciddi anlamda bırakacam sanırım
Cumartesi 101.2
Bügun 101.8
Ellssa
Boncuk2307
Dil-i bitab
Ödem atıcı birseyler kullansan. Pes etme cok yol katettin canımVallahi bıktım billahi bıktım yok ciddi anlamda bırakacam sanırım
Cumartesi 101.2
Bügun 101.8
Ellssa
Boncuk2307
Dil-i bitab