Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptanlarim tebrik ederim

Eline emeğine sağlık canımm

Bileydim wcyi beklerdim bende çıkabilseydim çok güzel eksi olurdu eminim neyse yapacak bir şey yok.
Tebrikler canım Dil-i bitab
Ben de beklemedim de sabah foto almadıydım ee hani foto deyince dur bidaha çıkayım dedim anam eksi
2 ci tartı atmasaydın ucunu göremeyektin
Zorlasam bile olmayacaktı
Kaptanlarim tebrik ederim

Haklısın vallahii oda uçmuş bence biyerden yanlış yaptın hergün 2 öğün mü yiyosun
Yok aşkım 3 öğün 1 de ara yapıyorum metabolizma toparlama işi için ama belki başka bir yola geçmek gerekecek bilmiyorum ama benim kilomdaki birini alması gereken kadar hatta daha az alıyorum kalori anlamıyorum

Purple58 canım baktım da Cumartesi -300 ve adet oldum yazmışsın onun etkisi olabilir mi sanki verişe geçmişmişsin cumartesi yüzün güler diye düşünüyorum
Adetken bile-300 dum canım adet bitti şişkinlik inmiştir diye düşünüyordum ama olmadı
Benim anlamadigim adet oluncami arti etkilio olmayinca mi benim adetim gecti ve kendimi bomba gibi patlayacak gbi hissediorum
Adet olmadigin zamanda şişlik olur canım ondandır sisligin olursan da ilk günler biraz artı olabilirsin ama sonrasında iner

Ellerine sağlık canm

Ablam son dilim su böreği nedir ilk defa duyuyorum sizin oralara mı ait
Minik dilim pasta

Torunu bikaç gün misafir et iyi zayıflatır torunlar
Hafta sonu kermes vardı, canım aşırı su böreği istiyordu, hem orda yedim, hem eve aldım,( oğlumun kartında para kalmış)
Son 1 dilimi evde yedim yani, yemesem iyiydi de börek yemesem yaşpasta yerdim, bu sefer pasta bölümüne hiç uğramadım

Torunları özleyince ben gidip görsem daha iyi
Hem pazar yorgunluğu, hem ağrı, çok zor geçti benim için

4 mayis pazar
12 gibi 3 sıkım cig kofte
Yesillik
Kasarli tost
2 haslanmis yumurta

Ara 1 acuc leblebi
1 kare cikolata

Aksma
CEyrekten az buyuk lavas doner
2lt su

5 nisan pazartesi
11.30 gib
1 avuc leblebi
2dlm ekmek
Peynir
Zeytin

Ara
2kare cikolata

Aksam
3yk patates graten
4yk yesil fasulye
2lt su

Ellssa Boncuk2307 Dil-i bitab

Benim artı 2.900 canım

gezegenfeza ablacım seni çok canı gönülden seçtim
Maalesef şimde de ağlayarak transfer etmek durumundayız

Jou cuğum kırmızı sana olmamıştı gel bu tarafa ye boyayalım seni
Bende olsam beni gönderirdim canım, inşallah cumartesi eksi gelirim çünkü çok yeme isteği var, bir yandan da yerimde saymaktan sıkıldım

Yok aşkım 3 öğün 1 de ara yapıyorum metabolizma toparlama işi için ama belki başka bir yola geçmek gerekecek bilmiyorum ama benim kilomdaki birini alması gereken kadar hatta daha az alıyorum kalori anlamıyorum
2 öğün yapman lazım 3öğün çok fazla ondan gram gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…