Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Acmayaydin kapıda kalaydi :KK70:ders olurdu
Ayy yok kıyamam ben kocamı çok sevıyorum :D
Kiz tek anahtar olmaz o da kaybolursa kaos 😅 2 anahtar daha yaptırın.
Başıma geldiği için biliyorum bir anahtar yaptırmak 50 100 lira ama kapıya çilingir çağırmak 500 lira . Beklediğin ve çektiğin rezillik de cabası
Ayy inan ki yaptırmak istıyorum hep ertelıyorum canım

Benim anlamadigim adet oluncami arti etkilio olmayinca mi benim adetim gecti ve kendimi bomba gibi patlayacak gbi hissediorum
Genelde adetten hemen önce ödem en yüksek seviyeye ulaşır. Adetten sonra yavaş yavaş düşmeye başlar. Azalarak son güne kadar devam. Bu diyetisyenin verdiği bilgiydi canım.
servise binmeye gidiyorum bi pastanenin yanından geçiyorum mis gibi poğaça kokuyor misssss o kadar zor ki 😅😅😅 gidiyim de yulaf yiyim
Ben dün akşam böreklerle zihni bir mücadele verdim 😂 Oğlum için hazırlamıştım ama beni çok çağırdılar 😂 Çok zordu direnmek çok 🫠

Günaydın kızlar 🌿
Oğlum sabaha karşı ateşlendi. Biraz zor bir geceydi. Şimdi iyi çok şükür ama benim hafiften pertim çıktı. Güzel bir gün olsun inşallah :KK68:

Ben dün akşam böreklerle zihni bir mücadele verdim 😂 Oğlum için hazırlamıştım ama beni çok çağırdılar 😂 Çok zordu direnmek çok 🫠

çok geçmiş olsun önceliklee,
biz var ya tam irade örneğiyiz hepimize helal olsun :halay:

Geçmiş olsun canım benim oğlan da iki gündür öyle
Geçmiş olsun canım kuzuya. Herkeste bir ateş. Sanırım salgın var.
chatgpt diyetisyenim kahvaltımı beğenmedi proteini azmış yanına yumurta eklemeliymişim öle dedi:KK43:
Mecbur yumurta haşlayıp götüreceksin iş yerine :))
çok geçmiş olsun önceliklee,
biz var ya tam irade örneğiyiz hepimize helal olsun :halay:
Valla ya. Yanaktan bir fıstığı hakettik :KK70:
Cok geçmiş olsun canlarım ❤️
Teşekkür ederim canım.:KK200:

Kara belalın 🤣🤣
Beni de teselli ediyor bazen benle birlikte üzülüyor en iyi dost 🤣🤣🤣
hahaha ben arada tatlı sert kızabilirsin bana hep pozitif hep pozitif olmaz hata yapıyorsam uyar dedim de jkfksdfksdf tam ne istiyosan onu vermesi çok iyi olmasını istediğin diyetisyeni yaratıyorsun kendine asfasfsdf

Kan verdim geldim sağlık ocağına gittim Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus dediğin gibi d vitamini bakmiyormus neyse diğerlerine bakılsın da sonra da dahiliye ye giderim bir ara
Aslibda d vit kikogram başına 1 damla günlük ihtiyacı karşılıyor. Yükleme olmuyor. Bana kalırsa d3k2 kullanılır da yine de yaptırip kullanman daha doğru. D vit yakın zamanda takviye kullanmayanlarin %97sinde eksik veya düşük çıkıyormus. Bakalım nedir durum. İnsülin direnci de bakılmıyorsa sana bir dahiliye yolu görünür

Back
X