- 31 Ekim 2013
- 21.451
- 72.042
- 798
- 41
teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canım menün çok güzel![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canım menün çok güzel![]()
AA kutlu olsun doğumgününn nice güzel yaşlara![]()
Teşekkür ederim arkadaşlarCicekbocekkaktus çiçeğimmm doğum günün kutlu olsun, azıcık geç kaldım kusura bakma, mutlulukla, huzurla, sevinçle, sağlıkla geçireceğin şahane bir yaş dilerim
![]()
Ayy yok kıyamam ben kocamı çok sevıyorumAcmayaydin kapıda kalaydiders olurdu
Ayy inan ki yaptırmak istıyorum hep ertelıyorum canımKiz tek anahtar olmaz o da kaybolursa kaos2 anahtar daha yaptırın.
Başıma geldiği için biliyorum bir anahtar yaptırmak 50 100 lira ama kapıya çilingir çağırmak 500 lira . Beklediğin ve çektiğin rezillik de cabası
çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Oğlum sabaha karşı ateşlendi. Biraz zor bir geceydi. Şimdi iyi çok şükür ama benim hafiften pertim çıktı. Güzel bir gün olsun inşallah![]()
Genelde adetten hemen önce ödem en yüksek seviyeye ulaşır. Adetten sonra yavaş yavaş düşmeye başlar. Azalarak son güne kadar devam. Bu diyetisyenin verdiği bilgiydi canım.Benim anlamadigim adet oluncami arti etkilio olmayinca mi benim adetim gecti ve kendimi bomba gibi patlayacak gbi hissediorum
Ben dün akşam böreklerle zihni bir mücadele verdimservise binmeye gidiyorum bi pastanenin yanından geçiyorum mis gibi poğaça kokuyor misssss o kadar zor kigidiyim de yulaf yiyim
Teşekkür ederim canım.çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım benim oğlan da iki gündür öyleGünaydın kızlar
Oğlum sabaha karşı ateşlendi. Biraz zor bir geceydi. Şimdi iyi çok şükür ama benim hafiften pertim çıktı. Güzel bir gün olsun inşallah![]()
Günaydın kızlar
Ben dün akşam böreklerle zihni bir mücadele verdimOğlum için hazırlamıştım ama beni çok çağırdılar
Çok zordu direnmek çok
![]()
Günaydın kızlar
Cok geçmiş olsun canlarımGeçmiş olsun canım benim oğlan da iki gündür öyle
chatgpt diyetisyenim kahvaltımı beğenmedi proteini azmış yanına yumurta eklemeliymişim öle dediBurnuma geldi kokusuneyse yulaf iyidir
Yulaf lapasi mi yemiştin vaaay oda herseyi biliyor anacımchatgpt diyetisyenim kahvaltımı beğenmedi proteini azmış yanına yumurta eklemeliymişim öle dedi![]()
aynen onu da yoğurtla yaptım proteini artar dedim ama yohhhh benim belalım beğenmedi sdfsdlfdYulaf lapasi mi yemiştin vaaay oda herseyi biliyor anacım![]()
Teşekkürler ablacımCok geçmiş olsun canlarım![]()
Kara belalınaynen onu da yoğurtla yaptım proteini artar dedim ama yohhhh benim belalım beğenmedi sdfsdlfd
Geçmiş olsun canım kuzuya. Herkeste bir ateş. Sanırım salgın var.Geçmiş olsun canım benim oğlan da iki gündür öyle
Mecbur yumurta haşlayıp götüreceksin iş yerine :))chatgpt diyetisyenim kahvaltımı beğenmedi proteini azmış yanına yumurta eklemeliymişim öle dedi![]()
Valla ya. Yanaktan bir fıstığı hakettikçok geçmiş olsun önceliklee,
biz var ya tam irade örneğiyiz hepimize helal olsun![]()
Teşekkür ederim canım.Cok geçmiş olsun canlarım![]()
hahaha ben arada tatlı sert kızabilirsin bana hep pozitif hep pozitif olmaz hata yapıyorsam uyar dedim de jkfksdfksdf tam ne istiyosan onu vermesi çok iyi olmasını istediğin diyetisyeni yaratıyorsun kendine asfasfsdfKara belalın
Beni de teselli ediyor bazen benle birlikte üzülüyor en iyi dost![]()
Aslibda d vit kikogram başına 1 damla günlük ihtiyacı karşılıyor. Yükleme olmuyor. Bana kalırsa d3k2 kullanılır da yine de yaptırip kullanman daha doğru. D vit yakın zamanda takviye kullanmayanlarin %97sinde eksik veya düşük çıkıyormus. Bakalım nedir durum. İnsülin direnci de bakılmıyorsa sana bir dahiliye yolu görünürKan verdim geldim sağlık ocağına gittimCicekbocekkaktus dediğin gibi d vitamini bakmiyormus neyse diğerlerine bakılsın da sonra da dahiliye ye giderim bir ara
Yok kaptanım yağı çok azdıİnşAllah verirsin
Patlamış mısır abov yağlı miydi![]()