Çocuklarda sporcu olucak bu gidişle benim kızlarda yürüyor benimle evin içindeHahahahahahaha evett oğlumda bön bön bakıyo bu karı napıyo diye
Hahahahaha kızım diyokii aaa annem spor yapıyo diyo hahahahahahÇocuklarda sporcu olucak bu gidişle benim kızlarda yürüyor benimle evin içinde
BenLİG SIRALAMASI
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO Candysisters 61.70 bluegreeneyes 61.80 Ellssa 71.30 @Ceeeeeeeeeeee 63.90 sibel_84 76.45 _Zeze 64.90 @Beth18 65.40 @Beklenen2 76.90 Gurbettt42 65.90 @gezegenfeza 79.40 @tomrs 67.90 @FitFiliz 79.20 Azmet5255 68.30 94bassuk 68.45 belmayne 68.80 I Ilyusa 69.80 Jou 69.90
80' LER LİGİ KİLO @60kiloyum 81.10 @Mor Vampirella 83.20 Tutku44 86.30 @ummhnisa 87.60
ALTIN LİG KİLO @Purple58 100.70
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin can ablalarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (03.05.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda önce yüzde oranına bakılmaktadır.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
Aaa daha ne kadar aktif olacaktın eks keptınım. Senin takımında olmak çok keyifliydi.Ay çok mutlu oldum ben aktif olamasam da takım arkadaşlarım azmetti ve başardı hepsini ayrı ayrı kutluyorum
@zeyneppk
belmayne
bluegreeneyes
@Ceeeeeeeeeeee
@Purple58
@Beth18
Azmet5255
I Ilyusa
Jou
94bassuk
Asıl ben mavi takımı tebrik ediyorum hepimiz başardık
Teşekkürler
Gurbettt42 kaptanımla birlikte tüm kırmızı takımı tebrik ediyorum tatlı ve heyecanlı bir yarışma oldu
Ooo çok güzel canım. Böyle cumartesiye can kurban. Aynen devamCumartesi menum
9.30Eki Görüntüle 3589690
13.00
Eki Görüntüle 3589691
15.00Eki Görüntüle 3589692
18.30
Eki Görüntüle 3589693
kıymalı kabak yemegi
su 1.5 lt
spor 5 saat temizlik abartısiz az bile ama net olsun sabah basladım aksama kadar
bugun misafirim var kahvaltıya insa hamur işi yemecegim söz veriyorum
belmayne
@Boncuk2307
Ellssa
Bence pişman lık olacak birsey yok bosverr yesinlerr dünyaya bikere gelmişizzzSelam Kızlar, Güzel bir pazar olsun
Güüüünaaaaydıııın Kırmızı Güzeller
Bu pazar başka pazar, bu pazar şahane pazar.Sporlarımız coşsun, biz susalım menülerimiz konuşsun (ama fazla da konuşmasın )
Ölçüyü kaçırıp pişman olmayalım canlar.
94bassuk
Azmet5255
bluegreeneyes
Candysisters
Dil-i bitab
Cicekbocekkaktus
Gurbettt42
I Ilyusa
Jasminium84
sibel_84
Tutku44
Pişt mavili, sus bakim. Alırım seni kırmızı yaparım salı günü ona göreBence pişman lık olacak birsey yok bosverr yesinlerr dünyaya bikere gelmişizzz
Kızların bi pazarı var bırak ailecek güzel güzel yemekler yesinlerrSelam Kızlar, Güzel bir pazar olsun
Güüüünaaaaydıııın Kırmızı Güzeller
Bu pazar başka pazar, bu pazar şahane pazar.Sporlarımız coşsun, biz susalım menülerimiz konuşsun (ama fazla da konuşmasın )
Ölçüyü kaçırıp pişman olmayalım canlar.
94bassuk
Azmet5255
bluegreeneyes
Candysisters
Dil-i bitab
Cicekbocekkaktus
Gurbettt42
I Ilyusa
Jasminium84
sibel_84
Tutku44
Bebeyi uyutdum şimdi dinleniyorum.
Bence pişman lık olacak birsey yok bosverr yesinlerr dünyaya bikere gelmişizzz
Gözünü çek benim şirinimdenPişt mavili, sus bakim. Alırım seni kırmızı yaparım salı günü ona göre
Fit olacağız biz fit. Şıkır şıkır, fıkır fıkır giyinip süslenip gezeceğiz
Ay çok komiksin, çok gülüyorum sana yaaaaBebeyi uyutdum şimdi dinleniyorum.
Ayy bayılırımm kaymağaaa ama kardaa
Yalnış duymuşsun hep az yemekten bunlar bugün biraz fazla yee emi canım benim
Bebem 17 aylık bebeden bi tık büyük tam bebe değilAy çok komiksin, çok gülüyorum sana yaaaa
Bebe ne kadarlık canım.
Gözünü çek benim şirinimdenbenim ooo
Mendile ihtiyacım olmicakSalı günü seçeceğim birini. Mendilini hazırla
Ayyy bebeymiş yaa. Maşallah kuzuya. Sağlıkla büyüsün.Bebem 17 aylık bebeden bi tık büyük tam bebe değil
Teşekkür ederim canım Amin hepimizin evları sağlıkla büyüsünAyyy bebeymiş yaa. Maşallah kuzuya. Sağlıkla büyüsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?