- 12 Nisan 2009
- 8.205
- 28.838
- 1.073
- 43
Duzenlemistim ama kaydetmedimmi acaba simdide suresi gecti insallah belma cevap vermezCanım etiket yanlış olmuş :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duzenlemistim ama kaydetmedimmi acaba simdide suresi gecti insallah belma cevap vermezCanım etiket yanlış olmuş :)
İnşallah yaa canımGeçmiş olsun canım. Onlar da zor ilaçlar. Bünyenin alışmasına sevindim.
Çok beklersiiinn.
Suyumu yudumluyorum, az sonra keyif kahvemi yapıııciiim. Açlığımdan da mazoşist bir haz alıyorum şu an
Canım ne güzel bir menün var. Boş ver Dukan'ı bence. Zaten çok sağlıksız onun diyetleri :)Bence tekrar yakalayacaksın eski düzenini ama demek ki biraz zihnen dinlenmeye ihtiyacın var.
Çok güzel canım. Afiyet olsun
Canım bence gayet güzel azaltmışsın karb'ı. Böyle böyle kendi düzenini yakalayacaksın inşallah.![]()
Evde iken menüleri mi yine kendime göre ayarlamaya çalışıyorum lakin kaynanama gelince bazen zor oluyorBenimde
ama dün yemiştik ondan önceki günlerdede hep yedik ne oldu ? Bize yağ hastalık eziyyet olarak döndüler. Bundan böyle tamamen değilde ölçülü şekilde tüketmeye çalışmalıyız
O tabaktaki beyaz ekmek mi bizi yönetecek, biz mi onu?
O makarna bir başarı hikayesi yazmadı, ama biz yaza biliriz
Tatlı krizleri geçer, gurur kalır.
Unutma, karbonhidrat bizi değil, biz onu terk edicez
yani inşaAllah![]()
İnşAllah kaptancığım yarın daha da az olcakGeçmiş olsun canım. Onlar da zor ilaçlar. Bünyenin alışmasına sevindim.
Çok beklersiiinn.
Suyumu yudumluyorum, az sonra keyif kahvemi yapıııciiim. Açlığımdan da mazoşist bir haz alıyorum şu an
Canım ne güzel bir menün var. Boş ver Dukan'ı bence. Zaten çok sağlıksız onun diyetleri :)Bence tekrar yakalayacaksın eski düzenini ama demek ki biraz zihnen dinlenmeye ihtiyacın var.
Canım bence gayet güzel azaltmışsın karb'ı. Böyle böyle kendi düzenini yakalayacaksın inşallah.![]()
Matcha kına gibi tadıyormuş doğrumu14 Mayıs Çarşamba
12.00:
1 bardak Matcha Çayı
12.30:
2 haşlanmış yumurta,
20 gr lor,
6 siyah zeytin,
salatalık, domates
15.30:
1 küçük flat white
17.00:
4 adet ceviz,
yoğurtlu kabak salatası (sote kabak, ev yapımı yoğurt, 1 tk keten tohumu, isot, kimyon, kekik, tuz)
Su: 2,5 lt olur
Spor:
1 saat dışarıda yürüyüş+10 dk evde koşu (toplam 10.047 adım)
5 dk kalça+bacak egzersizi,
50 ip atlama
Ellssa
Boncuk2307
_Zeze
Ooo sen başarmışsın bir defa yine yaparsın bence ama Sana iyi gelecekse küçük bir mola ver canımYaa hamilelik öncesinde çok iyi kilo verdim 45 kilo vermiştim 79 u gördüm sonra tabu bırakınca yvasa yavaş geri aldım. Ama şuan o iradenin 10 da 1 ini gosteremiyorum belki de psikolojik olarak tam anlamıyla kendimi veremiyorum cocuklar derken hergun bi bitkinlik bi bıkkınlık üstüne diyet . Geri o enerji yi bulmak istiyorum kendimde yollar arıyorum kendimce hafta sonu ki tartıya göre bir bakayım belki 1 haftalık bir mola verebilirim
Su içine azcık şeker at tamsiyonun falan düşerGeçmiş olsun canım. Onlar da zor ilaçlar. Bünyenin alışmasına sevindim.
Çok beklersiiinn.
Su ve sporumu unutmuşum10.30
Yarım paket form bisküvi (domates zeytinli, 83 kalori yapıyor)
4 - 5 çatal süzme peynir
5 yeşil zeytin
Domates salatalık çay
13.00
2 salatalık
3 gün kurusu
14.30
4 tane yeni dünya
17.30
Pirinç Pilavı (5 kaşık)
Fırında tavuk(4 parça)patates (bikaç çatal)
Salata
20.30
Fındıklı fit bar(129 cal)
Ellssa
Boncuk2307
belmayne
Saymadım çünküAfiyet olsun canım
Dolma sarma say belirtilmemiş
Nereye bayılıyoruzzzz
ağlarım bak bugünden itibaren yaz hiçyoktan iyidir dikkat edersen ucundan azda olsa eksi görürsün ben sana inanıyorummm
Afiyet olsun canımbenim çalışkan öğrencim
Hele hele öyle kaçamakmı olurmuş nerde şerbetlii tatlılarrrr
süpersin canım
ayaklarına sağlık
Afiuet olsun canımiradenede büyük bir
![]()
demoralize olmakta hem kilo vermenin duraksamaya girmesi hem de yorgunluk etkili olmuştur bence, belki de kısa bir mola iyi gelir. sen gayet kararlı, dikkatli birisin. biraz kaçırmak seni dönülmez bir yola sokmayacaktır, biraz yavaşlatacaktır sadece. ara vermek istiyorsan vücudun biraz kaçamak istiyordurYaa hamilelik öncesinde çok iyi kilo verdim 45 kilo vermiştim 79 u gördüm sonra tabu bırakınca yvasa yavaş geri aldım. Ama şuan o iradenin 10 da 1 ini gosteremiyorum belki de psikolojik olarak tam anlamıyla kendimi veremiyorum cocuklar derken hergun bi bitkinlik bi bıkkınlık üstüne diyet . Geri o enerji yi bulmak istiyorum kendimde yollar arıyorum kendimce hafta sonu ki tartıya göre bir bakayım belki 1 haftalık bir mola verebilirim
Afiyet olsun canımBugunki menum
Sabah 7.30
Cay domates salatalik sahanda yumurta
Kahve
Cay
Oglen 12.20
Makarna salatasi 4 kasik
Sade soda
Kabak tatlisi 1 dilim
Aksam18.00
Yayla çorbasi
4 kasik bulgur pilavi
3 kasik mantar sote
Taze sogan
Adim sayim az bugun ya 3115
Spor yapabilirsem yazarim kizin odevlerini yaptriyorum zor gibi
Boncuk2307
Ellssa
belmayne
Kız bu ne. Öyle aç durulmaz. İçin ezilir, ağzın kokarBugün tek öğün oldu
Saat 16 18 arası
Yeşillikli sebzeli omlet, 2 dilim mercimek ekmeği, 1 salatalık, 1 ısırık peynir , 8 çilek, 1 erik, 3 fındık,
Su 3.5 litre
Yeşil çay 2 fincan
Spor
45dk pilates
30 dk leslie
10.000 adım
3500 adım leslie yaparlen oldu onu saymayalımBoncuk2307
Ellssa
belmayne Eki Görüntüle 3591576
Kına gibi görünüyor, demlemeden önce kokusu da hafiften kınayı andırıyor ama suyla karışınca tadı ve kokusu yoğun bir yeşil çay gibi. Yeşil çayı seviyorum ama matchayı pek sevmedim. Farklı tarifler var internette ama onları da pek gözüm tutmadıMatcha kına gibi tadıyormuş doğrumu
Afiyet olsun hiiç beğenmedim![]()
Tuz atıyorum benSu içine azcık şeker at tamsiyonun falan düşer![]()
Afiyet olsun canım. Hem adım hem menü14 mayıs çarşamba
kahvaltı (08:00)
• ekşi mayalı lavaş
• 2y kaşığı çökelek
• 2 adet yumurta (çırpılıp omlet gibi pişmiş, sadece peçeteyle yağ sürülmüş tavada)
• roka + 1 çay kaşığı hardal
öğle (12:00)
• 5–6y kaşığı ıspanak kavurması (1y kaşığı zeytinyağı ile pişmiş)
• 4y kaşığı ev yapımı yoğurt
ara öğün (15:30)
• 1 adet muz
• 3 adet ceviz
• iced matcha latte (badem sütüyle, şekersiz)
akşam (19:00)
• 100g haşlanmış tavuk
• közlenmiş patlıcan salatası (1y kaşığı tahin + 1 kepçe yoğurt + patlıcan)
• 2 kase cacık (≈ 150g yoğurt toplamda)
toplam: ≈ 1.180 kcal
protein: ≈ 72g
yağ: ≈ 47g
karbonhidrat: ≈ 66g
su:3 lt
spor: 10.300 adım
belmayne
Ellssa
Boncuk2307