• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kullanabilirsin canım. Hamur işi yemediğin sürece kilo almazsın merak etme

Geçmiş olsun prensese şimdi daha iyidir inşallah

Afiyet olsun canım

Günaydın
Takımlara almamız için tartı foto atmana gerekiyor canım.

Akşamı kaçta yedin
Kuzum tartı fotoğrafi yarın mi atayim simdi mi?Bu bugünkü planladığım menüm🙂

geçmiş olsun canımm durumu nasıl iyi mi ?

aman ha bugun dikkat et yarın tartılacaz 🥳🥳🥳
cocostarmıs falan filan eline alınca 10 a kadar say 🙃🙈🙃🙈🙃🙈
Çok sağol canım.iki gündür gece ateşi düşmüyor sabaha kadar nobetteydim kucagimda emerek uyuyo sadece antibiyotik başladık inşallah bugün uyur biraz 😔aşırı odemliyim ellerim falan şişmiş gün içinde düzelir inşallah.keske gruptan birileri bana yemek yapıp getirse ne güzel olur valla

Afiyet olsun canım

Günaydın

Akşamı kaçta yedin
Sağol kaptanım bu gecede ateşi dusuremedik bugün biraz daha iyi olur inşallah eğer iyi olmazsa bn uykusuzluktan bayilacagim

Afiyet olsun canım

Günaydın

Akşamı kaçta yedin
sagol canım

Çok sağol canım.iki gündür gece ateşi düşmüyor sabaha kadar nobetteydim kucagimda emerek uyuyo sadece antibiyotik başladık inşallah bugün uyur biraz 😔aşırı odemliyim ellerim falan şişmiş gün içinde düzelir inşallah.keske gruptan birileri bana yemek yapıp getirse ne güzel olur valla
oyy canım benim Allah acil sifalar versin insa 🤲 doktor ne icin yazdi antibiyotik enfeksiyon mu var acaba

bosver düsünme ödemi sonra birseyler yapar icersin evladin saglıgına kavussun toparlarsın

insan bazen caresiz kalıyor bir kişi bir coeba getirdiginde mutlu oluyorsun

Rabbim yetişsin sana canımm

Merhabalr 28 haziran menüm
Sabah 10 da sade kahve ,6 kayısı çekirdeği

17 ile 18 arası
6 kayısı, bir nektari
Iki ceviz,4 badem, bir kuru incir

2yk bulgur pilavı, 3yk ciğer kavurma ,
Domates,salatalık,kuru soğan
Akşam 10 bin adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Dil-i bitab Dil-i bitab
Harika öenü afiyet olsun🌿
Menüm
Sabah 11
TB ekmeği ile tost bir yumurta
Akşam 18.30
TB ekmeği ile iki tost bir küçük dolma
Ara 23.00
Detixmix madensulu
Ha bide öğlen cocostar yedim
Berbat bir menuyle geldim farkındayım kızım hastaydi sadece tost yapabildim
Şu 3 lt olmuştur
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Dil-i bitab Dil-i bitab
En azından tb ekmekle yapılmış önemli olan sağlik üzme kendini geçmiş olsun kızına🌿
🪻28 Haziran Cumartesi 🪻

10.00 5 ctl salcalı yumurta ,4 dilim peynir , bolca marul ve salatalik domates
15.00 2 hurma , 4 ceviz

18.00 : 5 yk taze fasulye , 3yk makarna, 3 yk bulgur pilavı, 4 ctl kavun

Su 2lt+1 lt detoks suuu
Spor
2 saat ev temizligi ( daha fazla sürdü aslında ama yaklasık gece 10 a kadar gün boyu arada hadi oyalanmaları cıkarsam saf 2 saat kesin kalır)

💐♥️🌺🌷💐☘️💐🌿
Ellssa Ellssa
Dil-i bitab Dil-i bitab
Boncuk2307 Boncuk2307
🌿💐☘️🌷♥️♥️🌿🌺
Sabah süper akşam karbon bi tık fazla kaçmış afiyet olsun 🌿
yarınnn tartı günü kırmızı kızlaarrrr :rolleyes::rolleyes:

kaptanım ne durumdasın Dil-i bitab Dil-i bitab :KK23:
Bence iyi durumdayım yarın tartıda görücez tabi😅

Geçmiş olsun Rabbim şifa versin 🤲

Allah acil şifalar versin insa 🤲

Allah şifa versin canım 😔

çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus canım nasılsın ?babanın durumu nasıl ?
Teşekkürler arkadaşlar babamın durumu iyi değil maalesef. Tam olarak iyileşme ihtimali yok. Allah sabır versin diyoruz. normalde de iletişim kuran yumusak huylu bir adam değildi hep azarlayarak konuşurdu şimdi yani geçtiğimiz aylarda iyice huysuz oldu. 2 haftadır yemek yiyenedigi için artık kavga edecek laf söyleyecek enerjisi de yok🥹.
En son bayramda yanında kalmıştım. Kaldırıp tekerlekli sandalye ile wcye taşıyorduk bu sefer altı bezleniyor , oturacak veya yere basacak enerjisi yok. Aslında hala mesane kaslarını kontrol edebiliyor ama ayağa kalkamadigi için mecbur bez kullaniyoruz.
Bİlinci yerinde olduğu için de utanıyor, altını değiştirtmek istemedi bana😢. Erkek görevliden yardım istedik. Normalde annem değiştiriyor altını, üstünü.
Bu mahremiyet , utanma durumlari bir de yetişkin hastayı kaldır döndür işleri biraz zor ve hasta bakım tekniklerini bilmek lazım.
YouTubedan videolar izleyerek ogrenmeye çalışıyorum. Hastane personeli de yardım ediyor. Duygusal konuları chatgpt' ye sordum😅 onun verdiği taktiklerle babamı rahatlatıp altını değiştirdim 🤗 yoksa annemi bekleyecektik.
" Babaannem altını islatsaydi sen onu böyle bekletir mıydın ? " diye sordum.
" Bekletmezfim tabi dedi "
Ben de seni bekletmem deyip degistirdim:sampiyon:
2 yas çocuğu olan annelerin tuvalet eğitimi muhabbetleri vardır ya aklıma o geliyor 😅 bekarlar gıcık olur bu muhabbetlere. Demek ki neymiş bir zaman gelince senin annen bezine mi yapıyor, senin babam wcye gidebiliyor mu hala oturuyor mu adım atıyor mu gibi muhabbetler oluyormuş 🤔

Valla her bir kasin hareketi kıymetli. Dönebilmesi, dönerken elinden tutup yardımcı olması bile kıymetli.
Sonuç : ADİM ATABİLİYORKEN ATİN KİZLAR :KK53:
Ağırlık kaldırabiliyorsak kaldıralım.
Her kasimizi her eklemimizi aktif olarak kullanalım🫶🫶🫶

Teşekkürler arkadaşlar babamın durumu iyi değil maalesef. Tam olarak iyileşme ihtimali yok. Allah sabır versin diyoruz. normalde de iletişim kuran yumusak huylu bir adam değildi hep azarlayarak konuşurdu şimdi yani geçtiğimiz aylarda iyice huysuz oldu. 2 haftadır yemek yiyenedigi için artık kavga edecek laf söyleyecek enerjisi de yok🥹.
En son bayramda yanında kalmıştım. Kaldırıp tekerlekli sandalye ile wcye taşıyorduk bu sefer altı bezleniyor , oturacak veya yere basacak enerjisi yok. Aslında hala mesane kaslarını kontrol edebiliyor ama ayağa kalkamadigi için mecbur bez kullaniyoruz.
Bİlinci yerinde olduğu için de utanıyor, altını değiştirtmek istemedi bana😢. Erkek görevliden yardım istedik. Normalde annem değiştiriyor altını, üstünü.
Bu mahremiyet , utanma durumlari bir de yetişkin hastayı kaldır döndür işleri biraz zor ve hasta bakım tekniklerini bilmek lazım.
YouTubedan videolar izleyerek ogrenmeye çalışıyorum. Hastane personeli de yardım ediyor. Duygusal konuları chatgpt' ye sordum😅 onun verdiği taktiklerle babamı rahatlatıp altını değiştirdim 🤗 yoksa annemi bekleyecektik.
2 yas çocuğu olan annelerin tuvalet eğitimi muhabbetleri vardır ya aklıma o geliyor 😅 bekarlar gıcık olur bu muhabbetlere. Demek ki neymiş bir zaman gelince senin annen bezine mi yapıyor, senin babam wcye gidebiliyor mu hala oturuyor mu adım atıyor mu gibi muhabbetler oluyormuş 🤔

Valla her bir kasin hareketi kıymetli. Dönebilmesi, dönerken elinden tutup yardımcı olması bile kıymetli.
Yaşlanıp muhtaç olmak da zor, bakmak da zor.
Allah kolaylık versin hizmetinizin mükafatını kat kat versin
babanız da hüsnü hatime ile ahirete göçer inşAllah 🤲

En azından tb ekmekle yapılmış önemli olan sağlik üzme kendini geçmiş olsun kızına🌿

teşekkür ederim kaptanım evet biraz oyle oldu aslında plandigım sadece taze fasulye yoguttu ama oglum yemeyince tabagini aldım hata ettim

insa kaptanım bu akşam hafif yiyecgm bende. insa buraya gelip ağzımi mühürlücem :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Canım benim Allah sana güc kuvvet sabr saglık versin ne guzel hayırlı evlatsın Rabbim kat kat sevabını versin..

Aslında gelen imtihan bir kişiye degil bir cok kişiye oluyor biri ağrısını cekiyor biri yardım için koşuyor biri yemek getiriyor hepsi sevaplanıp nasipleniyor..

Allahım kolaylaştırsın Her seyi bilen Rabbim bir hikmeti vardır bu vaktinde ..

Ne güzel yazmışsın sağlıkliyken her kasımızın kiymetini bilelim
Bu vucut inanılmaz bir mekanizma ..
Rabbim sağlıklı yaşamayı hayırla son nefesimize kadar imanla yasamayı nasip etsin

Eline canına sağlık babana yardım ettigin o ellerin dert görmesin 🤲♥️

teşekkür ederim kaptanım evet biraz oyle oldu aslında plandigım sadece taze fasulye yoguttu ama oglum yemeyince tabagini aldım hata ettim

insa kaptanım bu akşam hafif yiyecgm bende. insa buraya gelip ağzımi mühürlücem :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ah o çocuklar hep kiloların sebebi:KK70:

Haydi bakalım inş🤭

Ah o çocuklar hep kiloların sebebi:KK70:

Haydi bakalım inş🤭
hiç deme gercekten diyetteyken daha iyi anliyorm resmen artıkların hepsini yedigimi 😶🫥🫥

şimdi sabah tava boregi yapmıştım (Mis gibi kokmustu agmizi sürmek ne kelime düsüncesi gecmedi aklımdan) bebegimin artti eşime verdim hemen ohh dedim içimden yeme sakın bi daha 🤣😂🤣😂😂

hiç deme gercekten diyetteyken daha iyi anliyorm resmen artıkların hepsini yedigimi 😶🫥🫥

şimdi sabah tava boregi yapmıştım (Mis gibi kokmustu agmizi sürmek ne kelime düsüncesi gecmedi aklımdan) bebegimin artti eşime verdim hemen ohh dedim içimden yeme sakın bi daha 🤣😂🤣😂😂
Farkında olmak güzel hatayı tekrarlamayı engeller :KK70:

Çok teşekkür ederim o kadar dikkat ettim yuruyusumu de yaptım sabah diyorum ki kesin eksilmisimdr, tabi ben 64 lerde bekliyordum ben şok 66 gösterdi 🤦‍♀️

28 Haziran Cumartesi

10.00
2 adet pişi
Patatesli kıymalı omlet
Peynir
Salatalık

15.00
Kayısı ve şeftali

18.00
1 adet kıymalı pide

Su: 3 lt
Spor: 11.342 adım

IMG_0191.webp

Dil-i bitab Dil-i bitab Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Merhaba kızlar
Dün kuaföre gıttım akşama kadar bır şey yıyemedım sabah yediklerimle bugün 12.30a kadar yemedim.
Sabah kalkıp tartıldım
Ben şok :KK57:
66.2 kg çıktım:KK57:
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Back
X