• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkürler arkadaşlar babamın durumu iyi değil maalesef. Tam olarak iyileşme ihtimali yok. Allah sabır versin diyoruz. normalde de iletişim kuran yumusak huylu bir adam değildi hep azarlayarak konuşurdu şimdi yani geçtiğimiz aylarda iyice huysuz oldu. 2 haftadır yemek yiyenedigi için artık kavga edecek laf söyleyecek enerjisi de yok🥹.
En son bayramda yanında kalmıştım. Kaldırıp tekerlekli sandalye ile wcye taşıyorduk bu sefer altı bezleniyor , oturacak veya yere basacak enerjisi yok. Aslında hala mesane kaslarını kontrol edebiliyor ama ayağa kalkamadigi için mecbur bez kullaniyoruz.
Bİlinci yerinde olduğu için de utanıyor, altını değiştirtmek istemedi bana😢. Erkek görevliden yardım istedik. Normalde annem değiştiriyor altını, üstünü.
Bu mahremiyet , utanma durumlari bir de yetişkin hastayı kaldır döndür işleri biraz zor ve hasta bakım tekniklerini bilmek lazım.
YouTubedan videolar izleyerek ogrenmeye çalışıyorum. Hastane personeli de yardım ediyor. Duygusal konuları chatgpt' ye sordum😅 onun verdiği taktiklerle babamı rahatlatıp altını değiştirdim 🤗 yoksa annemi bekleyecektik.
" Babaannem altını islatsaydi sen onu böyle bekletir mıydın ? " diye sordum.
" Bekletmezfim tabi dedi "
Ben de seni bekletmem deyip degistirdim:sampiyon:
2 yas çocuğu olan annelerin tuvalet eğitimi muhabbetleri vardır ya aklıma o geliyor 😅 bekarlar gıcık olur bu muhabbetlere. Demek ki neymiş bir zaman gelince senin annen bezine mi yapıyor, senin babam wcye gidebiliyor mu hala oturuyor mu adım atıyor mu gibi muhabbetler oluyormuş 🤔

Valla her bir kasin hareketi kıymetli. Dönebilmesi, dönerken elinden tutup yardımcı olması bile kıymetli.
Sonuç : ADİM ATABİLİYORKEN ATİN KİZLAR :KK53:
Ağırlık kaldırabiliyorsak kaldıralım.
Her kasimizi her eklemimizi aktif olarak kullanalım🫶🫶🫶
Allah sabır ve güç kuvvet versin sizlere canım çok zor ama senin bu durumda güçlü durup böyle olman daha kıymetli 🤗
Regl gerçekten de ödem yapıyor mu
Tabiiiii hemde nasıl canım resmen insan davul gibi oluyor sen önce den deneyimlemedin mi ödem olduğunu

Cuma
Teşekkür ederik canım eline sağlık😘
Geç oldu ama kusuruma bakmayın pek telefona bakamıyorum son zamanlar küçük telefonu görünce istiyor bende bakmıyorum yanında
@bnnu verip
I Ilyusa yı alıyorum canım
Kusura bakma canim
Cula tartimdim -500 dum
Ama bi ise yaramadi
Bildirim icin gelemedim

Çok teşekkür ederim o kadar dikkat ettim yuruyusumu de yaptım sabah diyorum ki kesin eksilmisimdr, tabi ben 64 lerde bekliyordum ben şok 66 gösterdi 🤦‍♀️
Bazen bir iki günde göremiyoruz etkisini ama muhakkak eksilirsin 🥰
28 Haziran Cumartesi

10.00
2 adet pişi
Patatesli kıymalı omlet
Peynir
Salatalık

15.00
Kayısı ve şeftali

18.00
1 adet kıymalı pide

Su: 3 lt
Spor: 11.342 adım

Eki Görüntüle 3610886

Dil-i bitab Dil-i bitab Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Kalori olarak çok gelmesede karbon ve yağ ağırlıklı olmuş akşamı az ve erken kapatarak kurtarılmaya çalışılmış ödem atıcı bişeyler iç🤭
Cevizle badem arası bir tadı var, lezzetli ama ağır, fazla yendiği zaman bayabilir canım kaptanım
Beni kaju bile baymıyor 200 gr aynı anda yiyebilirim🤣🤣
Merhaba kızlar
Dün kuaföre gıttım akşama kadar bır şey yıyemedım sabah yediklerimle bugün 12.30a kadar yemedim.
Sabah kalkıp tartıldım
Ben şok :KK57:
66.2 kg çıktım:KK57:
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Tebrikler🎉🎊
Yani eksi kaç?
Seni bizim takıma transfer edelim🤣🤣

İyi akşamlar 🙏🏻❤️🌸

Kahvaltı 10.00
2 dilim peynir
6 zeytin
Domates