- 8 Ağustos 2008
- 35.905
- 45.750
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben zaten çok ekmek yiyen biri değilim ki.Hatun ekmeği yarım dilim yiyor nasıl yarışayım![]()
Düğün mü vardı doğru mu hatırladımVallaha ben çok yorgunum kuzum dogru düzgün bile giremedim aksine bide kilo aldım 3gün tutamadım kendimi
67.3 tüm
68.5 oldum
Ellssa
Boncuk2307
Tebrikler canım. Cumaya kadar dikkat ediyoruz ve daha da güzel eksiler görüyoruz.
Hmm tez zamanda verirsin inşAllahAma ben zaten çok ekmek yiyen biri değilim ki.
Benim kilo alma sebebim ilaçlar. Bir düzene girse herşey daha kolay vereceğim de.
İnşallah canım. Sağlık olsun diyoruz.Hmm tez zamanda verirsin inşAllah
Ben de çok ekmekçi değilim kahvaltıda arıyorum Allah'tan Çavdar a alıştım
Akşam yemeklerinde pilav yetiyor![]()
Afiyet olsun çok kötü bi menü değil bence sadece ara öğün miktarı bi tık fazla29 haziran pazar
Sabah kahvaltı 11 de
Bir dilim ekmek,domates salatalık, haşlanmış yumurta 2, patates kızartması 6 kadar var, kaymak reçel iki lokma, pirpirim omlet,
Öğleden sonra
13 gibi
Iki ceviz,t 4 badem,bir avuca yakın antep fıstığı, 6kayısı ,bir dil8m karpuz,
17 de Iki sarma,
21 de nohutlu mantı küçük kase bol nohutlu yedim ama saatin bu kadar geciktiğini bilmemiştim sonradan farkettim
Akşam ve sabah toplam 22 bin adim
Geçen hafta kilom 65,20 'di sanırım
Bugün 66,0
Ellssa
Boncuk2307
Dil-i bitab
Ya bnm menü bildirimi yapıyorum da eski takımda kalmış aklım her seferindeB Beklenen2 @Tutku44tomrs @gibibiseydi
Jou @Jasminium84
Kırmızıtakımm bugün ara tartı günü paylaşmayı unutmayalım
Menü bildirimlerinde eksik var
Menülerimizi günlük yazalım ki ne yediğimiz net olsun, birbirimize motivasyon sağlayabilelim![]()
Etiketlemisim yanlışlık olmuş canım kusura bakmaYa bnm menü bildirimi yapıyorum da eski takımda kalmış aklım her seferindeJou
Canım odem olabilir. Kan değerlerine baktırdın mi ondan kaynaklı olabilir.sibel_84
Ellssa
Boncuk2307
Cuma 79.30
Bu gün 80
Fark +700
Niye böyle oldu hiç anlamıyorum.
Buraya yazdığım menümün dışında birşey yemedim. Ve bu hafta spora ağırlık verdim. Millet kısıp spor yaptıkça eksi geliyor ben niye artıya geçiyorum. Bir yardım edin var mı bir fikri olan aşırı moralim bozuldu.
Ay evet ya menulerime hepEtiket yanlış kişiye gitmiş canısı
sadece beyaz ekmek olmamış o da kızın hasta olduğu için öyle gelişti sanıyorum
afiyet olsun![]()
13 aylık kızım ay evet ya bn içiyordum kizimada verdim daha önce hiç aklıma gelmemişti bugün bı kaynatayim teşekkürler canımNe kadarlık içer mi içirebilir misin bilmiyorum da dut kurusu çayı enfeksiyonu güzel temizliyor kandan bilgin olsun
Cok geçmiş olsun canim nasıl oldunuz. Dut kurusu çok iyi geliyor hamile iken benim de kanda enfeksiyonum çok yükselmişti onunla atlattım ilaç da içemiyordum13 aylık kızım ay evet ya bn içiyordum kizimada verdim daha önce hiç aklıma gelmemişti bugün bı kaynatayim teşekkürler canım
Teşekkür ederim pazarın vermiş olduğu rahatlıkla yedim aslında ama reglm ikinci günü sabırsızlıkla bekliyorum eksilmesiniAfiyet olsun çok kötü bi menü değil bence sadece ara öğün miktarı bi tık fazla
Cumartesi den bu yana +800 mü
Adım sayın mük![]()