Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Keşke gitse canım +600 almışım cumadan beri ama pazar regli oldum onun da etkisi büyük tabi ki

Yaaaa musmutlu nice güzel yaşların olsun canım

İlk zamanlar böyle olması normal canom zamanla düzene girecektir
Gider canım merak etme🥰su içmeye ağırlık ver
Bende bu gün âdet oldum bakalım benim tartıyı nasıl etkileyecek.
Geçen hafta resmen nefret ettim ilk artı gelmişti cumaya kadar o artıdan kurtulana kadar canım çıktı 😁

Selam kızlar. Bu sabah tartı ile yüzleşince ben de başlama kararı aldım. Çok uzun süredir kilom aynıydı. 59,6 olmuşum. Hedef 53 bu sefer.. Sonra da insan gibi yemeğe geçmek 😂 7 kiloyu anca 2 ayda veririm gibi. Sdm ürünlerinden aldım ama esnek sdm yapıcam. 1 öğün normal protein diğer öğünler sdm paketi yiyeceğim. Katılabilir miyim.

Eklentiler

• 1000260352.webp
    1000260352.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 7
evde yaptığın pizzaya çok kaşar koymadıysannn çok iyi olmuştur afiyet olsun ❤❤

öneri: böyle zamanlarda lifli meyve(=kayısı gayet iyi seçim) yanına süt veya yoğurt ile yağ ya da ekmek grubu eklersen daha doyurucu olur (mesela kayısı, yoğurt, 7-8 tane çiğ fındık vs. şekillendirmek sana kalmış)

karışık olmasının sebebi kuskus ve pizza olunca çok karbonhidrat karbonhidrat olmuşşş, bugün daha güzel menüler bekliyorumm

1 tabak makarna kötü bi seçim değil üzülmeni gerektirecek ama yanına haşlanmış tavuk vs ekleyerek menüyü zenginleştirirsen daha iyi, muhteşem sporun harikasın

dayak yicen ha az kaldı 😂😂 yine tatlılar dolmalar götürmüşsün

ay maşallah, tek başına bakmak bir açıdan iyi bir açıdan kötü. kimsenin çenesini çekmiyosun diye iyi tarafından bakalım 😂

bugün tartı günü olsaydı geç yemen sorun olurdu ama diğer günlerde totalde aldığın kaloriye bak çok takma saati, bu öğünler sana kilo verdirecek öğünler bütün gün proteinsiz de kalmamışsın yüksek yağlı da beslenmemişsin çok iyi gitmiş, afiyetler olsun 🤞
Çok teşekkür ederim çok iyi geldi bana 😊

Evde yapmıştım canım ama çok pişman oldum yinede
öneri: böyle zamanlarda lifli meyve(=kayısı gayet iyi seçim) yanına süt veya yoğurt ile yağ ya da ekmek grubu eklersen daha doyurucu olur (mesela kayısı, yoğurt, 7-8 tane çiğ fındık vs. şekillendirmek sana kalmış)

karışık olmasının sebebi kuskus ve pizza olunca çok karbonhidrat karbonhidrat olmuşşş, bugün daha güzel menüler bekliyorumm
İnşallah bugünde daha düzenli olacak çok iyi altarnatif olmuş öğlen onu yaparım
1 tabak makarna kötü bi seçim değil üzülmeni gerektirecek ama yanına haşlanmış tavuk vs ekleyerek menüyü zenginleştirirsen daha iyi, muhteşem sporun harikasın

ay maşallah, tek başına bakmak bir açıdan iyi bir açıdan kötü. kimsenin çenesini çekmiyosun diye iyi tarafından bakalım 😂
Sakin kafa ohh mis ben Türkiye ye geldim çocuklarım öyle çok kilolu değil annemler konuştu da durdu çocuk aç çocuğa bakmıyorsunlar falan tabi sessiz kalmadım güzel bir kavga ettik .
Ondan önceki sene kayınvalidem kızım güvercin göğüslu öyle çok değil ama onada ayrı bir şey dediler ama orada da gerekeni söylemiştim.yakin olsaydı iki taraf cinnet geçirirdim
bugün tartı günü olsaydı geç yemen sorun olurdu ama diğer günlerde totalde aldığın kaloriye bak çok takma saati, bu öğünler sana kilo verdirecek öğünler bütün gün proteinsiz de kalmamışsın yüksek yağlı da beslenmemişsin çok iyi gitmiş, afiyetler olsun 🤞

İyi geceler

11.00 kahvaltı
1 dilim tbe
1 kk peynir
8 zeytin
Salata
1 tk reçel
1Haşlanmış yumurta

12.30 ara öğün
Kahve+ 1 dilim.kavun

17.30 akşam yemeği
Domates soslu makarna 1 tabak :(
3_4 çatal salata
1 kase yoğurt

2lt su
1.30 saat spor salonuna gittim
Tüm vücut çalışma + kardiyo
4500 adim
FitFiliz FitFiliz
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Makarna olmamış tabi ama sen bence onu yakmişsin sporda, yani sorun yok canim

FitFiliz FitFiliz Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
7 Temmuz menüm

9:30
2 sütlü kahve

14:20
2 ısırık ekmek
1 avuç böğürtlen (alışverişe çıkmıştım çok uzun sürdü

15:15 te anca eve gelip kahvaltı hazırladım
Bol domates salatalık Soğanlı salata
2 çatal peynir
2 küçük sucuk
Şekersiz çay

18:00
Balık yaptım zeytin yağlı
Avuç iki kadar ekmek ile dürüm yaptım
Salata
1 dilim kavun

Su 2 litre
Gayet güzel menü, afiyetsss 🙏🍀

Aşureye hâyır denir mi hem de görümce yaparsa:KK70:
Üzgünüm akşama da dolma var bitmeden yeni yemek yapamam:KK70:

Bugün ki menüm

Sabah suyumu içtim sonra

10:00 Küçük bir tane pişi

12:00 ara öğün 6 tane fındık
4 tane kuru kayısı

15:00 bir kase yağsız yoğurtla karışık kuru meyve yaptım

17:00 4 tane küçük içli köfte haşlama (Elazığ usulü)

Su 2 litre (3 litre yaparım)

Spor 400 ip atladım devam yapicam 1000 tane tamamlarim
100 mekik

Bugün böyle

Back
X