Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 kızlar başka kimi etiketliyorduk 🤷‍♀️😄 bir sürü kişi olunca kafam karıştı. Yanlışlık olursa düzeltelim
ben 2 gün önce başladım malum. 59.6 idim. 1 kilo ödem gitmiş. Yağ yakmaya bugün başladım tahminim glikojenn depolarım bitmiştir artık bi zahmet sıra yağ yakmaya gelmiştir 🫢
Güzel bi gün olsun hepimize

Eklentiler

• 1000261479.webp
    1000261479.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 3
Sanırım böyle devam etsem Süper başarı elde ederim . sadece Türkiye'den misafirlerim gelecek bir iki haftaya o zaman daha çok dikkat etmem gerekecek çünkü misafir olunca yemek saatleri hep değişiyor ama dikkat edicem yinede.mesela evde kuru meyve bol bulundursam ceviz falan en azından çayın yanına iyi gider yada kahvenin

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 kızlar başka kimi etiketliyorduk 🤷‍♀️😄 bir sürü kişi olunca kafam karıştı. Yanlışlık olursa düzeltelim
ben 2 gün önce başladım malum. 59.6 idim. 1 kilo ödem gitmiş. Yağ yakmaya bugün başladım tahminim glikojenn depolarım bitmiştir artık bi zahmet sıra yağ yakmaya gelmiştir 🫢
Güzel bi gün olsun hepimize
Arkadaş 59 Ne yaaa😭 zaten zayifsin arkadaşim😵‍💫🤣🤣
Güno 🙏🏻 🌸❤️
Gecen hafta 103.4 kg
Bugün: 102.6
Fark : 600 Gr
FitFiliz FitFiliz Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Biz bu işi yapacaz arkadaşım seninle bu işe inanıyorum ve güveniyorum

Günaydın canımlar tahmin ettiğim gibi sabitim geçen cuma ile
Kaptanlarim memlekete gidiyorum orda tartı var ama hazırlığa geçim ben yine dikkat etmeye çalışacağım ama farklı bir yerde olunca olmuyor istediğim gibi ondan sonra da tatilimiz var bi 3 hafta sonra inşallah katılacağım aranıza 😘😘

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk

Eklentiler

• 20250711_080212.webp
    20250711_080212.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 6
Günaydın canımlar tahmin ettiğim gibi sabitim geçen cuma ile
Kaptanlarim memlekete gidiyorum orda tartı var ama hazırlığa geçim ben yine dikkat etmeye çalışacağım ama farklı bir yerde olunca olmuyor istediğim gibi ondan sonra da tatilimiz var bi 3 hafta sonra inşallah katılacağım aranıza 😘😘

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk
Biri gelince yada bir yere gidilince biraz Zor oluyor o konuda çok haklısın

Kızlar hala temizlikte uğraşıyorum dün hic gelemedim buraya dünkü menumu yazım hemen

Sabah
Yulafli lorlu dereotlu omlet
Domates salatalık

Ara
2 galeta
1 bardak ayran ve yağsız salata

Akşam
1 bardak ayran
3 kaşık zeytinyağlı barbunya

Su 3 lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk kaptanım dün yazamadım kusura bakma bugün de evlilik yildonumumuz disarda yiyeceğiz ❤️
canımmmm yıldönümünüz kutlu olsun ve iyi yolculuklar güle güle gidin güle güle gelin özleyeceğiz seni 😍😍
Öğle yemeğim, protein kuruvasan ve sote biber. Yanında da detoks karışımı
ya protein kruvasan nası bişeymişşşş
Kahvaltı 11.00
1 yumurta ile sucuklu yumurta
Beyaz peynir
1 tl tahin pekmez
2 dilim Çavdar
Domates acur semizotu

12.00
Türk kahvesi

16.30
Yarım avuç fındık&kaju
Sütlü Türk kahvesi

18.30
Kavurma 4yk
Pilav 4 yk
Salata
Ayran

Şimdi soğuk kahve(Sütsüz)

Su 2 litre
Spor
7 bin adım

94bassuk 94bassuk
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
tartıyı merakla bekliyorum bebişim😂😂😂 afiyetler olsun
Bugünkü menum

Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 dilim tb
Peynir zeytin
Domates salatalık

Ara
2 galeta
1 kase yoğurt

Akşam
1 porsiyon sivas köfte
1 dilim lavaş
Çoban salata ve ayran

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk kaptanım hala regl im bitmedi bakalım yarın sabit gelsem çok şükür diyeceğim iyi geceler ❤️
evlilik yıldönümü yemeğin bile temiz kız aferin sana
10 temmuz menüm hemen 3kleyeyim Boncuk2307 Boncuk2307 @ellsa 94bassuk 94bassuk
Sabah
Yürüyüş
9 da
Bitki çayı romatizmal ağrı için coban cantasi
9 buçuk da ⁰ 6 kayısı çekirdeği,
2yk et kavurma bir dilim tam bağdat, bebek salatalık,

11 de kıymalı kabak yemeği bir tabak
Öğleden sonra
Sade osmanlı cahve

Akşam 6 gibi firik tadımlık yedim sabrettim yemedim ,6 fıstık bir ceviz 2 badem
Akşam yürüyüş yaptım

Eki Görüntüle 3616301
afiyet olsun spor da menü de gayet iyi ❤️❤️

Kesinlikle çok enerji harcıyorum en büyük kızım 10 küçük kızım 7 küçükte inşallah 2 yaşında olacak bir hafta sonra birde küçüğü erkek çok Haylaz

En azından eksi oda güzel bence
Ay anksiywtem artıyor
Arkadaş 59 Ne yaaa😭 zaten zayifsin arkadaşim😵‍💫🤣🤣

Biz bu işi yapacaz arkadaşım seninle bu işe inanıyorum ve güveniyorum
Ay kuzum ben nerelerden düştüm bu kilolara doğumda 70 leri gördüydüm. Sonra 60 lar. Derken 50 ler. İpin ucu kaçmadan yakalamazsam gene aynı şey olur korkusu🥲

Ay anksiywtem artıyor
Niye ki🫣🤣
Ay kuzum ben nerelerden düştüm bu kilolara doğumda 70 leri gördüydüm. Sonra 60 lar. Derken 50 ler. İpin ucu kaçmadan yakalamazsam gene aynı şey olur korkusu🥲
Sende haklısın bnde kaçtı ben aslında iyiydim 74 75 takılıyorum 5 kiloyu dert ediyordum sonra dost darbesi yiyince çok etkilendim yemeye attım kendimi sonra fark ettim kendime yapıyorum ne yapıyorsam toparlanma vakti geldi

ben de dünkü menümü yazayım önce:
7.00 1 bardak whey suyu (yoğurdun süzüldükten sonra kalan suyu. baya proteinli bişeymiş)

12.00 yulaf lapası (3 yemek kaşığı yulaf ezmesi 1 muz 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi badem sütü tarçın) 2 haşlanmış yumurta

16.00 2 medine hurması 2 tam ceviz kaju sütlü iced latte

17.00 150 gram ızgara tavuk 200 ml ayran

20.00 1 şişe bira 10 adet kavrulmuş fıstık

dün akşam eve gitmicem gittiğim yerde de yiyemem diye erken yedim iş yerinde, sonra arkadaşım aklıma girdi bana bira içirdi tam tartı öncesi hiç olmadı ama sağlık olsun.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz

Back
X